Første titt på Thomas Cook Airlines 'oppussede langdistansehytter med ny Economy og Premium

Reise

Horoskopet Ditt For I Morgen

Her er et første blikk på de nye Thomas Cook Airlines -hyttene på den oppussede Airbus A330 langdistanseflåten med sin grå og gule design.



beste derma roller uk

Økonomien vil inneholde ergonomisk utformede 31-tommers lette seter og 8,9-tommers berøringsskjerm på forespørsel under flyging med en rekke blockbuster-filmer.



Reisende til New York, Miami, Las Vegas, Orlando, Cuba og Karibia får servert et treretters måltid designet av kjendiskokken James Martin, snacks som standard, og får 23 kg bagasjegodtgjørelse (20 kg på ruter utenfor USA) og 6 kg håndbagasje.



Stil: passasjerer i den nye Thomas Cook Economy -hytta vil kunne se blockbuster -filmer

Premium vil debutere på flyselskapets fire Manchester-baserte A330-er med 35-tommers seter i en 2-3-2-konfigurasjon, med justerbart nakkestøtte og fotstøtte, bord i armlenebrett og det samme oppgraderte underholdningssystemet.

Andre fordeler inkluderer 2x23kg (USA) eller 1x30kg (ikke-USA) bagasje, 10kg håndbagasje, Premium innsjekking og bagasjefall, fast track-sikkerhet og forhåndsbestigning. Belfast -passasjerer vil også få Premium -hytta.



Ombord er det en velkomstdrink, et treretters Premium James Martin-måltid, gratis alkoholholdige drikker, plagg, hodetelefoner, puter og tepper og aviser og blader.

Flyselskapssjef Christoph Debus sa: Det er gode nyheter for våre langdistansekunder i 2015 at de vil oppleve våre nye og betydelig forbedrede hytter og service.



41 engel nummer betydning

Måltid: kjendiskokken James Martin skapte maten under flyging for Thomas Cook

Etter hvert som flere og flere kunder bestiller kun flyseter, er det også viktig at vi konkurrerer med ruteflyselskaper på disse rutene, og kombinerer stor verdi og god service for å gi enestående verdi for pengene for den kunnskapsrike langdistansereisen.

emmerdale moira og cain

Våre splitter nye langdistanse økonomihytter og service vil utfordre oppfatningene til flyselskapet vårt, og vår nye Premium vil sikre at kundene opplever et stort utvalg av tjenester, enten de feirer en spesiell begivenhet og ønsker å fly med stil eller trenger å slappe av på en forretningsreise.

Priser til New York i økonomi koster fra £ 389 retur, Premium fra £ 649; Miami fra £ 449 og £ 749. Selges nå. thomascookairlines.com .

Komfort: det nye utseendet Thomas Cook Premium -hytta tilgjengelig fra Manchester og Belfast

Se Også: