Robert Pattinson 'splitter med Kristen Stewart': Se deres dramatiske reise sammen med en komplett tidslinje for forholdet deres

Amerikansk Sladder

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette bildet blir slettet av telefonene deres(Bilde: Twitter)



Akkurat da alle syntes det gikk så bra, har angivelig Robert Pattinson og Kristen Stewart delt opp & apos; for andre gang.



De reddet forholdet deres etter at Kristen avgav en sjokkbekjennelse om at hun jukset sin langvarige kjæreste Rob.



22-åringen ble avbildet og kysset gift filmregissør og far til to Rupert Sanders og ble tvunget til å slippe en offentlig unnskyldning.

Men siden hennes 'momentane indiskretion' ble det antatt at Twilight-medstjernene hadde forsonet seg fullt ut.

De ble avbildet sammen på fester og offentlige opptredener og så lykkelige og veldig forelskede ut.



Vi håper bruddet var like komisk som dette (Bilde: sprut)

Men rapporter i dag viser at Rob tok beslutningen om å avslutte romantikken med Kristen for å gå tilbake til å være gode venner. & Apos;



robert sullivan (judoka)

Hun fløy til LA og skulle være Robs date for Golden Globes, men han fortalte henne at han ville avkjøle det, sier en kilde til The Sun.

Han elsker henne, men vil heller gå tilbake til å være gode venner, slik at de kan gjenoppbygge tilliten og fokusere på arbeidet etter Twilight. '

Er de dating, parring eller hater de fortsatt?

Det kan ikke være lett å bryte med Kristen når hun ser SÅ varm ut (Bilde: Getty)

Vi har laget denne tidslinjen - en samling sitater og offentlige unnskyldninger, rykter og tabloidkilder, men viktigst av alt et referansepunkt for alle som er interessert (hvem er ikke det?) I den siste Hollywood -kjærlighetstrekanten - eller TWI -vinkel, i denne saken.

Nå kan du hente lesebrillene dine og nyte.

April 2008: Kristen og Rob ble sammen under innspillingen av Twilight og hadde sitt første intervju med MTV, for det meste brukte de på å snakke og le sammen.

November 2008: Ryktene om at Kristen og Rob er romantisk involvert begynner å spre seg etter en fiks fotoshoot og intervju med Vanity Fair. Fotograf Peggy Sirota ble bedt av VF.com om å slippe hele settet med bilder etter at Twilight -fans ba om å se mer.

Mai 2009: Det er ‘kysset som nesten var’, da Kristen og Robert tok imot Best Kiss -troféet på MTV Movie Awards for Twilight. De dro av den største ertingen noensinne (legg merke til, Britney og Madonna) ved å late som de gikk inn for et kyss og trakk i siste sekund. Kristen vendte seg til publikum og kameraene og sa: Tusen takk !. Ja, du er velkommen.

August 2009 : Ingen visste om kjønnet deres brant eller ikke, men paret ble oppdaget og koset seg til hverandre på en Kings Of Leon -konsert i Vancouver. En kilde til US Weekly sa: 'De har bestemt seg for å være mer offentlige om å gå ut nå. De er ikke kjæreste og kjæreste, men de har definitivt koblet seg. '

September 2009: OK! Magazine (US) trykte overskriften ‘ENGAGED!’ Sammen med et bilde av Rob og Kristen. En kilde fortalte magien: Hvis Kristen leter etter Rob, vil hun si: ‘Har noen sett mannen min?’ Og Rob elsker å si: ‘Har du møtt min flotte kone, Kristen?’ Det er søtt. De er som et par kjærlighetsrammede tenåringer.

Oktober 2009: Det var nøyaktig ett år siden lovebirds Robert og Kristen stilte sammen for Vanity Fair, men denne gangen var Rob alene - og han avviste rapporter om at de er et element. Det spiller ingen rolle hva du sier [til tabloidene]. Jeg har bokstavelig talt vært over hele landet [fra Kristen], og det er som 'Å, de var på hemmelige datoer!' Det er som 'Hvor? Jeg kan ikke komme meg ut av hotellrommet mitt! ’? han sa.

November 2009: Etter Robs utbrudd om forholdet deres var det Kristens tur. Hun fortalte Entertainment Weekly at hun er lei av at folk (hovedsakelig journalister) spør om forholdet hennes. 'Jeg hadde sannsynligvis svart på det hvis folk ikke hadde gjort så mye med det,' sa hun. «Men jeg kommer ikke til å gi fienden et svar. Jeg vet at folk er veldig morsomme med & vel, du valgte å være skuespiller, hvorfor gir du ikke bort hele livet ditt ?! Kan jeg få ditt førstefødte barn? & Apos ;. Wow.

April 2011 : De blir fotografert sammen nesten ved å røre nesene midt i et kyss mens de feirer premieren på Roberts film Water For Elephants - men det er fremdeles ikke noe offisielt ord om at de holder sammen.

De har karakter her, men hvor lenge er det til kirkeklokkene ringer?

Oktober 2011 : Endelig innrømmer Kristen at de er sammen! Vel, liksom. Hun fortalte GQ at kjæresten hennes er engelsk. Og da reporteren presset litt hardere på et navn (alt vi ønsker er et navn, Kristen!), Sa hun: Kom igjen, gutta, det er så åpenbart!

Mai 2012: Kirsten deltok på premieren i Cannes for Roberts film Cosmopolis, og var som en rotete skolejente da hun ga sin anmeldelse til MTV. 'Han er så god i det!' hun sutret om Pattinsons opptreden. 'Han er virkelig, veldig [bra]. Jeg vet ikke engang hvordan han [gjorde det]. Jeg kunne ikke engang forstå det. Det er så bra, det er så kult, jeg er så stolt av ham. Takk Gud.' Ikke sikker på hvorfor Gud får all æren for Robs harde arbeid.

Juli 2012: Robert forteller til magasinet Blackbook at han ikke skal gifte seg med Kristen - ennå. Det var et blad med disse bildene som sa at jeg skulle gifte meg. Ingen vet noen gang hva som er sant eller hva som ikke er, sier han. 'Selv min egen mamma ringte for å spørre meg om det var sant. Det er det ikke. I hvert fall ikke ennå. '

INFIDELITY KLAXON

Kristen og Rupert: Den andre mannen (Bilde: BIG)

17. juli: Kristen ble sagt å gå ut på en rutinemessig tur til treningsstudioet, men endte på en avstikker fra LA med Rupert Sanders. Paret ble sett sammen på en parkeringsplass og bilder tatt av en paparazzo viser at skuespilleren og filmregissøren var intime sammen, med Rupert som kysset Kristen over hele kroppen ifølge amerikanske rapporter. De forlot parkeringsplassen og fortsatte å kose seg ute i det fri på en tursti med utsikt over Hollywood -skiltet - og Kristen ble sett med Roberts baseballcap i hånden for øyeblikket.

dylan sprouse nakenbilder

19. juli: Rob og Kristen dro til sin vanlige hangout Hotel Café for å fange litt levende musikk sammen. De dro som et par og så veldig mye sammen. Dette ville trolig være kvelden Rob tenker tilbake på under eventuelle potensielle oppgjørssamtaler.

22. juli: De var i karakter som Edward og Bella på Teen Choice Awards, der The Twilight Saga: Breaking Dawn vant et surfebrett (det er en offisiell pris og ikke en slags tombolapris, tro det eller ei). Likevel ser vi ingen tegn til hjertesorg.

24. juli: Verden var sjokkert over avsløringen om at Kristen hadde en kort fling med den giftede regissøren av hennes nye film Snow White And The Hunstmen, sa kilder til People (US). 'Kristen er helt ødelagt,' sier en kilde. 'Det var en feil og et fullstendig bortfall av dom.'

KRISTEN STEWART OG RUPERT Sanders

Spiser ute: Rupert og Kristen spiser i en veldig oransje restaurant (Bilde: IF)

Kilden la til: 'Hun hadde ikke en affære med Rupert. Det var bare et flyktig øyeblikk som ikke burde ha skjedd, sier kilden. 'Hun hadde aldri til hensikt å skade noen. Hun er en god person som bare gjorde et dårlig valg. '

25. juli : Kristen og Rupert er raske med å slippe unnskyldninger gjennom People (USA), hun forteller Rob at hun elsker ham, hun elsker ham, hun elsker ham osv. Osv. Osv. Mens Rupert forteller kona og barna at han håper de kan ordne opp. Hans kone Liberty snakket om hennes lykkelige ekteskap før hun la ut sin siste tweet wow, så ble kontoen hennes fjernet.

Det andre paret: Rupert og Liberty (Bilde: Getty)

26. juli : Det samme amerikanske nyhetsmediet, People, rapporterer at Robert har flyttet ut av kjærlighetsboet på 4 millioner pund han delte med Kristen mens hun ble sett forlate treningsstudioet sitt, bare åtte dager etter at den samme turen førte til hele skandalen. OG, til tross for at hun var den sterkeste stjernen noensinne på den røde løperen, valgte hun denne dagen - av alle dager - for å få et smil.

26. juli: Kilder nær Rob sier at han er 'fortvilet over tro' og har gjemt seg etter å ha følt seg 'forrådt og flau' av hennes offentlige unnskyldning. Men Kristen er fortsatt håpefull om at paret vil redde forholdet, ifølge rapporter.

26. juli: En kilde i New York Post sa dette om R-Pattz ’reaksjon: Rob og Kristen hadde en lang og intens samtale bak scenen, og han så elendig, hjerteknust og ydmyket ut. Hun ba. Rob er dypt forelsket i Kristen og er veldig sjalu når andre menn slår på henne. Dette vil knuse ham.

28. juli: 'Rob vil ha en mann til mann som kan chatte med Rupert for å finne ut nøyaktig hva som skjedde mellom ham og Kristen,' sa en kilde nær Twilight -stjernen eksklusivt til RadarOnline.com.

29. juli: En massiv lastebil i bevegelse ble oppdaget i huset til Rob og Kristen i LA. Kan være litt av en anelse om at det er over da.

29. juli: En kilde fortalte Sunday NEWSAM at R-Pattz var klar til å foreslå før han fant ut om saken.

Robert håpet å gifte seg med Kristen og forberedte seg på å komme med et forslag før hun innrømmet juks. Han hadde kjøpt huset i Los Angeles for å være deres hjem og så dem bo der lenge. Nå er Rob sint - han har forlatt herskapshuset og har ikke snakket med henne siden. De har bare utvekslet varme tekstmeldinger.

29. juli : Kristen jukset i månedsvis med Rupert Sanders sier konens slektninger, ifølge søndagsavisen The People.

31. juli: Filmprodusent Giovanni Agnelli regner med at Kristen og regissør Rupert Sanders tross alt ikke hadde en affære ... selv om hun beklaget det offentlig. Han postet på nettet: Jeg vil si akkurat nå hva de manipulerende mediene ikke sier ... Kristen Stewart hadde ikke noen form for sex med Rupert Sanders. Spinnet som fortsetter å vokse på denne historien er svimlende. Det var ingen på sett affære. Slutt å skrive ut LØGN.

31. juli: Rupert ble avbildet for første gang siden og sees fremdeles iført giftering.

31. juli: Det sies at Robert gruer seg for & apos; den neste Twilight -kampanjeturen. 'Han er i stykker, men Twilight kjærlighetstrekant -historien er ingenting uten ham og Kristen,' sa en kilde til Perez Hilton. 'Det er å spise ham at han ikke har noe annet valg enn å se henne igjen på grunn av jobb. Hans ydmykelse er total. '

1. august: Robert sies å være desperat etter å sette seg ned og snakke med Ruperts kone Liberty for å prøve å finne ut om Kristen snakker sant og saken var en 'øyeblikkelig indiskresjon' eller om den hadde pågått i flere måneder, som Liberty's familien tror.

1. august: R-Pattz 's talsperson bjeffer på E! Online for å nekte at han har kansellert salgsfremmende oppgaver for sin neste film Cosmopolis: 'Cospmopolis er en film som Robert er veldig stolt av og ser frem til å støtte. Ingen bekreftede engasjementer er kansellert. Alle rapporter om det motsatte er unøyaktige. Du har all rett til å være redd.

1. august: Ryktene flyr om hvor den frodige Pattinson befinner seg. Noen sier at han bor på Water For Elephants medstjerne Reese Witherspoon feriehus i Cailfornia. Andre som han har blitt oppdaget i en trendy bar i Øst -London ... kanskje han tross alt er en skapning med merkelige mytiske krefter (som tidsreiser).

Reese er en skikkelig kompis og lar Rob gjemme seg i Cali -herskapshuset (Bilde: Getty)

2. august: 'Ingen vil gi en skit, & apos; ifølge Twilight-medstjernen som regner med at Kristen jukser med Rob, vil ikke forårsake et problem når rollebesetningen kobler seg til i september. Christian Serratos sa til US Weekly: 'Selvfølgelig er folk fans av oss nå, men jeg tror fremfor alt at de er fans av disse karakterene. Jeg tror ikke noen kommer til å gi noe slikt. De kommer til å se filmen; det kommer til å bli fantastisk. '

2. august : Kampanjen for Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 vil gå 'for fullt'. President for verdensomspennende markedsføring, Nancy Kirkpatrick, sa til Entertainment Weekly: 'Selv om det er studiopolitikk å ikke kommentere skuespillernes personlige liv, går Summit for fullt og gleder seg til åpningen av The Twilight Saga: Breaking Dawn i november. - Del 2. Vi er sikre på at filmen leverer fantastisk underholdning for våre lidenskapelige fans og publikum.

4. august: 'Ingen har forrådt meg'. Rob's verden brøt sammen da Kristen ble fotografert i en clinch med Rupert 17. juli. Nyheten om forholdet brøt en uke senere. Men ironisk nok, under Roberts intervju 16. juli, snakket han om berømmelsens vanskeligheter og sa at utbredelsen av kameratelefoner betyr at kjendiser må være ekstremt forsiktige med oppførselen sin offentlig. Han sa: Jeg skulle ønske dette (Twilight) hadde skjedd for 12 år siden, før kameratelefoner og nettsted TMZ. Da hadde det vært fantastisk. Å være en suksessrik skuespiller ... hvis du bare hadde den gode siden av berømmelse, hadde det vært utrolig. Nå er skuespillere de mest konservative menneskene i verden fordi du ikke kan gjøre noe. Bokstavelig talt ... du kan ikke gjøre noe i det hele tatt. Du kan ikke stole på noen fordi det hele blir en del av karrieren din.

5. august: Er det en annen mann? Rob anklager nå Kristen for å ha jukset ham med en andre gutt, produsent Giovanni Agnelli, ifølge det amerikanske nettstedet Radar Online. En kilde sa til sladdernettstedet: 'Rob kjenner Agnelli og har ringt ham mye siden Kristen har vært der,' sa en innsider. 'Han vil vite hvorfor Kristen bor der hjemme?' fortsatte kilden. 'Han er super sint nå og har anklaget Giovanni for å ha ligget med Kristen også.'

6. august: R-Pattz kommer tilbake! Rob går på cowboy -dans med venner den første kvelden siden Kristen Stewart jukset ham. Han dro ut til Deer Lounge med venner og en ansatt ved virksomheten fortalte Radar Online : Jeg har blitt fortalt av flere mennesker at Robert Pattinson var her og likte musikken sammen med vennene sine. 'Han virket ved godt humør. Jeg var ikke den kvelden, så jeg så ham ikke personlig, men flere andre gjorde det. ' Deer Lodge har vært et populært underholdningssted siden 1932, og tilbyr levende musikk, dans, restaurant og, ifølge nettstedet, masse 'varm cowgirl -gjestfrihet. & Apos;

6. august: Til tross for at Rupert har blitt avbildet iført giftering, har han fortsatt ikke sett kona, Liberty Ross, siden detaljer om hans utroskap ble til verdens kunnskap. Det amerikanske magasinet People rapporterte: 'De virket som en helt lykkelig familie. Dette var ødeleggende for henne. Hun har fokusert på barna sine gjennom dette, sier kilden. 'Det er det hun bryr seg mest om.' Imidlertid er sjokket over skandalen visstnok avtagende. 'Nå føler hun seg virkelig sterk og gleder seg til å gjenoppta livet sitt,' sier kilden. Men det betyr ikke at det er en forsoning på gang, ifølge showbiz mag.

7. august: Woah, alle er ute og går! Kristen ble oppdaget å trene på Gold & apos; s gym med sin personlige trener mens Liberty Ross ble sett sammen med sine to barn. Rupert var ikke sammen med sin kone, men ble fotografert jogging - fortsatt iført giftering. Og så fortsetter det ...

Rob tar av seg og kysser en medstjerne i den siste filmen Cosmopolis (Bilde: Entertainment One)

7. august: Til slutt har vi faktiske datoer for når R-Pattz kommer til å gjøre sitt første offentlige opptreden. Det er to uker siden han gjemte seg ordentlig, men en representant for den nye filmen Cosmopolis bekreftet at skuespilleren vil være foran media tre ganger neste uke. Mandag (13.) vil Rob delta på premieren og den røde løperen på Manhattan, tirsdag (14.) slutter han seg til regissør for et pressevent før hovedarrangementet .... et LIVE TV-intervju med Good Morning America onsdag (15.) ).

7. august: Vi har et visuelt bilde av Liberty Ross som dukket opp uten at hennes giftering så elegant ut iført marinedrakt i LA Selv om verken Liberty eller Rupert offisielt har begjært skilsmisse, ser det ut til at hun sender en høy og tydelig melding om statusen på forholdet deres.

8.august: Liberty møtte ektemannen Rupert i en kontorbygning i Beverly Hills i dag, før hun ble ført bort til en lunsj med en mystisk mann. I kontrast ble kjærlighetsrotta Rupert satt på et trinn og spiste en takeaway-sandwich. Før de skiltes, førte en eldre mann tobarnsmoren inn i det ventende kjøretøyet, han snudde seg for å se på den engelske regissøren med et blikk av fullstendig motvilje i ansiktet. Det antas at han til og med kan være advokaten hennes. Etter lunsj ble Liberty sett kose seg til den mystiske mannen - smiler rundt.

8.august: Det dukker opp bilder av Kristen som viser belastningen ved splittelsen ved å ha et hysterisk sammenbrudd. Det offentlige utbruddet bedøvet tilskuerne da Kristen måtte roe seg selv før hun kjørte bort.

8.august: Ifølge rapporter i USA planlegger Kristen et gjensyn med Rob FØR de blir tvunget til å møtes for Twilight -kampanjen. Hun håper å treffes og gjenforenes med ham neste uke på Isle of Wight. En kilde sa til PerezHilton.com: 'Kristen tror at hvis noen steder vil minne Rob om hva de hadde sammen, er det der. De har delt glade tider på øya og snakket til og med på et tidspunkt om hvordan det ville være deres ideelle bryllupsdestinasjon.

hvordan komme seg på gogglebox

8.august: Robert Pattinson vil snakke med Stewart! Å, vi mener Jon Stewart, den amerikanske tv -mannen - ikke Kristen. Det kommer til å være mandag 13. august, før han møter Good Morning America 15.. Forvent litt god sladder og noen oppfølgingsnyheter ved det andre intervjuet.

(Bilde: IF)

9. august: Kristen Stewart har angivelig trukket seg ut av London -premieren på sin nye film & apos; On The Road & apos; fordi hun er for flau til å vises offentlig i kjølvannet av jukseskandalen.

9. august : Liberty Ross ser strålende ut iført hvit vest og et krucifiks for møtet med en skilsmisseadvokat. Men TMZ rapporterer at en skilsmisse ikke er sluttmålet, og i ansiktet tar hun Rupert til en familieterapeut for å fikse ekteskapet.

10. august: Et annet intervju med Kristen Stewart og R-Pattz har dukket opp som gjør det ubehagelig å lese post-affære. De ga et felles intervju til den amerikanske publikasjonen Entertainment Weekly tilbake i juli, som var omtrent samtidig som hun nusset opp til Rupert på en måte som definitivt var overvennlig. Kristen sa: Jeg liker ikke slike mennesker, sa hun. Mennesker som er en fullstendig ikke-person, men på en eller annen måte gjennom linsen virker som om de er på & apos; og interessant og engasjert. Jeg bryr meg mer om menneskene som står i rommet. Jeg vil ikke at noen skal gå og si: 'Gud, den jenta er så falsk'.

Det ser ut til at måten å komme over eksen din på er å ha på deg en Gucci -drakt og vokse en monobrow (Bilde: SPLASH)

14.august: I sitt første intervju siden kjæresten Kristen Stewart innrømmet at han jukset ham, klarte R-Pattz å ikke gråte. Intervjuer Jon Stewart sa: 'OK, la oss bare gjøre dette,' da han tok frem to kar med Ben & Jerry's og et par skjeer. 'Nå snakker vi bare et par jenter,' forklarte han. 'Ok ... Fortell meg alt. R-Pattz svarte: 'Jeg prøver å unngå å spise dette, jeg kommer til å dele Spanxen min. Men Rob la til: 'Mitt største problem i livet er at jeg er billig, og jeg ansatte ikke en publicist,' avslørte Pattinson. 'Jeg kommer til å ansette en publicist.'

14.august: Rob var også på den røde løperen for premieren på Cosmopolis, han møtte kameraene, så ekstremt kul ut og fikk sannsynligvis K-Stew til å hate seg selv (enda mer). Han klarte til og med et par smil også.

15. august: Robert Pattinson ler av beskyldninger om elendighet etter K-Stews affære i et ekstraordinært nytt intervju med Showbiz Tonight. I teaseren for showet - som sendes neste tirsdag - sier han: Siden den første Twilight går du inn i denne typen rike der du får rapportert ting om deg, og det er rart. Når det gjelder sladder som ikke stemmer med virkeligheten. Du begynner å ha en total disassosiasjon.

15. august: Er dette Roberts nye kjæreste? R-Pattz oppdaget en date med mystiske kvinner i en privat medlemsklubb, men paret ble ikke oppdaget sammen.

15. august: Rapporterer at Kristen har blitt droppet fra den neste snøhvitfilmoverflaten, noe som bare burde tjene til hennes elendighet.

17. august: Kristen trekker seg fra å dele MTV Video Music Awards i september. Hun skulle være vertskap sammen med R-Pattz, så det kunne ha blitt litt vanskelig. Hun planlegger å dra til Toronto International Film Festival for å promotere filmen On The Road i stedet.

17. august: Kristen's no-show på den røde løperen på London-premieren på On the Road, forlater hennes medstjerner for å avverge spørsmål om fusk. Hennes medstjerne i filmen Rob Sturridge blir ganske sint over å bli spurt om kompisen R-Pattz og snaps på journalister.

Rob er en sånn herre, vi ville ikke holde døren for Kristen etter dette

19. august: Kristen lever på en diett av Red Bull og sigaretter ifølge en kilde på Showbizspy.com. Insideren sa: 'Hun har gjemt seg hjemme i Los Angeles til en produsentvenn og ser blek og utslitt ut. Når noen prøver å presse henne til å spise enda en liten bolle med suppe, hevder hun enten at hun nettopp har hatt noe, som ikke er sant, eller at hun er kvalm og at det ikke er noen sjanse for å holde noe nede. Kristen er sorgen rammet og har nådd bunnen. På mange måter lever Kristen av cigs og Red Bull er en måte å straffe seg selv på. '

20.august: Ingen overraskelser her, men et offisielt ord om at verken Rob eller Kristen kommer til å dukke opp og Twilight -stevnet. Det fremmedgjorte paret utenfor skjermen og Taylor Lautner har valgt å ikke delta på den siste fire tjenestemannen Skumring stevner i helgene 25. august, 29. september), 5. oktober og 3. november, ifølge Zap2it.com

23. august: R-Pattz tuller om å være hjemløs ved å fortelle Jimmy Kimmel: 'Jeg bor i en søppelbøtte'. Han avslører også planer om å gjenforenes med Kristen for Twilight -premieren i november, og forteller kamerater at han kommer til å gå ned den røde løperen med henne for å redde hennes forlegenhet.

24. august: Liberty Ross var på Los Angeles bash for den nye filmen Lawless, og hun hadde fremdeles ikke på seg giftering.

28. august: Ifølge magasinet Look tok Rob til slutt en av Kristens desperate samtaler og snakket med henne i over en time før han gikk med på å møtes for første gang siden 25. juli.

Ingen bekymringer? T-skjorten betyr at du skal være i fred med deg selv & apos;

4. sep: Kristen sa til britiske Vogue: Jeg vet at hvis du ikke har tenkt på hvordan du vil presentere en veldig pakket ide om deg selv, kan det virke som om du mangler ambisjoner. Men, fyr, ærlig talt? Jeg kan ikke. Men du vet, jeg er ikke så jevn. Jeg kan bli klønete rundt visse mennesker. ' Oooh, hvilke SIKKERE mennesker kan hun muligens mene?

6. september: Kristen hadde på seg Rob's t-skjorte da hun forberedte seg på sitt første røde løperopptreden for ny film On The Road på Toronto Film Festival. Ordet IRIE er definert som betydningen 'hvordan du føler deg når du ikke har noen bekymringer - å være i fullstendig fred med din nåværende tilstand'. Merkelig .

7. september: Noen andre som synes litt synd på henne? Kristen avbildet alene i Toronto mens Rob deltar på prisene i LA sammen med Taylor Lautner og resten av rollebesetningene

7. september: Nye sitater dukket opp fra Kristen, bare uker før bildene av jukset hennes dukket opp, sa hun til Vogue -journalisten Christa D'Souza: 'Herregud, jeg er så forelsket i kjæresten min. Jeg skulle ønske han var her nå. Jeg tror jeg vil ha babyene hans. ' Før du legger til: Jeg elsker måten han lukter på. Og han meg. Han liker å slikke under armhulene mine. Ekkelt.

Er dette smilet til en tilgitt kjæreste? (Bilde: Rex)

9. september: Kristen gir et stort hint om at hun er tilbake sammen med Rob. På Toronto Film Festival hvor hun promoterer ny film On The Road ser det ut til å antyde at paret faktisk fortsatt er sammen. Kristen sa disse ordene: Vi kommer til å ha det bra. Vi har det helt fint. ' Hva kan dette muligens bety?

11. september: Ifølge noen få spioner på Toronto Film Festival, ble Kristen oppdaget å chatte med hunk James Franco. En føflekk fortalte en rekke amerikanske sladdersteder at Kristen fniste og flørte hele tiden. En kilde fortalte Radar Online: På slutten av det tilfeldige møtet tok Franco Stewarts nummer og spurte henne ut på middag. Kristen sa først nei, men tenker på ideen. James vil definitivt se Kristen igjen, og det er ikke noe bedre for en hjerteknust jente enn å bli beundret av en kjekk mann.

16. september: En kilde fortalte The Sun: De bestemte seg stort sett for at de ikke kunne leve uten hverandre. Kristen helte hjertet sitt ut til Robert og fortalte ham at det var en engang og en feil. Insideren la til: Rob ser det som Kristen gjorde en virkelig dum feil. Etter mange lange tårevåt samtaler har de klart det. Rob kan se hvor virkelig Kristen er lei seg og har totalt tilgitt henne. De virkelig elsker hverandre. '

Forvirret? Sint? Opprørt? Vent til du hører den siste oppdateringen ...

19. sep : Amerikanske magasinet US Weekly rapporterer at Rob og Kristen er tilbake etter en 'dramatisk sminke'. Magasinet sier at paret har møttes 'et par ganger' og at 'venner tror de kommer til å bli et par igjen'. Oooh.

Liberty Ross blir knipset med sin eks (Bilde: Splash)

19. september: Liberty Ross blir sett holde hender med sin ekskæreste etter en kveld i LA - er dette to fingre til Rupert?

21. september: Rob er tilsynelatende sett & cruis & apos; rundt i bilen med Kristen, med Twitter rapporterer at de kjørte gjennom et boligområde i LA sammen.

24. september: Den enorme Twihard -fanen som opprinnelig hadde en YouTube -rant som gikk noe i stil med 'HVORDAN KAN DU GJØRE DETTE KRISTEN ?!' spiller inn en ny video. Emma Clark (ellers kjent under hennes YouTube-håndtak av nuttymadam3575) forteller nå alle å roe seg om R-Patz og K-Stews rapporterte gjenforening. Det er når du vet at det er offisielt.

25. september: Til tross for en natt ute med ekskjæresten, blir Liberty sett med gifteringen TILBAKE PÅ og et stort smil om munnen, med en venn som bekrefter at hun planlegger å gå videre.

Gled opp K-Stew, Rob er hjemme igjen og snuser på putene dine (Bilde: Film Magic)

26. september: I en STOR UTVIKLING sies det at R-Pattz og Kristen har flyttet sammen igjen. 'De bor sammen og har forsonet seg,' sier en kilde til det amerikanske magasinet, 'Men han er ekstra sensitiv akkurat nå'. Til tross for de glade nyhetene (for henne uansett), blir Kristen snappet på flyplassen og ser elendig ut (over).

11. oktober: Akkurat da, her er et bilde av R-Patz i en svakt opplyst klubb, som sitter veldig tett på en blond dame og snakker med henne, med et smil om munnen. Nå, hvis vi var Kristen, eller faktisk hvis dette var kjæresten vår som hadde blitt snappet på denne måten, ville våre mistanker definitivt blitt reist, og vi kan stille spørsmål som: & apos; Hvem er hun? & Apos; & apos; Hvorfor ble du lusket så nært? & apos; & apos; Hvor lenge har du snakket med henne? & apos;

14. oktober: Twilight-medstjernene tilbrakte lørdag kveld sammen på et Hollywoods Chateau Marmont, ifølge Hollywoodlife.com. Tilskuere fortalte de amerikanske innsiderne at paret hadde et hyggelig opphold med hverandre.

15. oktober: For å gi Twilight -fans en forsmak på hva som kommer (ledetråd: tåke -maskiner, falskt blod og ekstrem granskning av hvordan Kristen Stewart opptrer rundt Robert Pattinson) - har filmskaperne gitt ut denne reklameplakaten. Det er et skritt nærmere å se Kristen og Rob sammen igjen etter at hun tilsto å ha jukset ham etter å ha blitt avbildet og kysset en gift filmregissør.

prins Philip og dronningen

16. oktober: KRISTEN OG ROB ER BILDET SAMMEN. gjenta. KRISTEN OG ROB ER BILDET SAMMEN. Entertainment Tonight har publisert en stillbilde av paret sammen på nettstedet sitt, og det hevdes at bildet ble tatt søndag kveld på Ye Rustic Inn.

17. oktober: Rob og Kristen er klare til å droppe Hollywood -glamouren og flytte til Cornwall, ifølge The Sun. En kilde avslørte: For noen uker siden tok han Kristen med til Lizard Point for en fire dagers tur, og det var knapt noen som plaget dem. De hadde noen fantastiske dager bare ved å være normale. De ble enige om å kjøpe et bolthole der, og etter å ha satt sitt hjerte på et par avsidesliggende hytter, håper de å bli ferdige med en snart. Det er nok et tegn på at de er godt tilbake på sporet som et engasjert par og ikke ser tilbake.

17. oktober: På de siste bildene av RobSten sammen offentlig for første gang siden hennes affære - kan K -Stew sees hvile hodet på kjæresten. Vi er ingen eksperter i kroppsspråk (tydelig), men de så veldig mye ut.

17. oktober: Kristen Stewart har gått langt for å være nærmere Rob. I følge Real Estalker kjøpte hun et hjem på $ 2.195 millioner - 2,5 miles fra Rob's sted.

19. oktober: Bare hvis du fremdeles var på gjerdet om Kristen og R-Patz var på igjen, har de blitt snappet og snokket halvt naken i hagen. Paret har blitt fotografert mens de klemte og kysset ved bassenget ved Kristens nye herskapshus i LA, med Det amerikanske nettstedet Pop Sugar avsløre bildene på nettet. I en svart bikini blir Kristen sett komme ut av vannet og vikle seg rundt Rob, før Twilight -skuespilleren lener seg ned og planter et kyss rett på leppene hennes. Det er ingen tvil om at menneskene i snapsene er Rob og K-Stew, med dette siste beviset som beviser at de definitivt er sammen igjen.

23. oktober: Det er bare tre måneder siden Liberty Ross så bilder av mannen hennes som jukset henne med Kristen Stewart. Men skuespilleren viser ingen tegn til hjertesorg etter at Rupert Sanders ble tatt for å kysse 22-åringen. I sin første offentlige uttalelse siden skandalen sa hun: Jeg tror at vi alle er på reise, og at vi alle får leksjoner til bestemte tider i livet. Noen ganger, når ting virker veldig ille, må du kunne se det gode og lære av det, og bare gå frem så nådig som mulig.

(Bilde: Splash)

26. oktober: Tok deg! Her er R-Patz og Kristen Stewart gjemmer ansiktet bak i en limousin.

Robert Pattinson og Kristen Stewart blir sett forlate en Halloween -fest sammen

Det er et trendig spøkelse i bakgrunnen - tartan er SÅ stor denne sesongen (Image: PCN)

31. oktober: Halloween bringer Kristen Stewart og Robert Pattinson sammen når de bærer matchende masker og holder i hånden. R-Patz og K-Stew holdt tingene forfriskende lavmælte, og parret budsjettmasker med sine vanlige påkledde klær. På en side notat, mens vi obsessivt overanalyserer dette bildet-har R-Patz 'hette & apos; tosa & apos; emblazoned langs siden? Det er det siste (feilstavede) ordet vi vil bruke for å beskrive det saftig hår.

2. november: Dette var vel et antiklimaks, ikke sant? Vi håpet virkelig på minst litt drama da Kristen Stewart og Robert Pattinson møtte kameraene sammen for første gang siden hun jukset ham. Men de så rolig ut og brukte mesteparten av tiden på å le eller være lykkelige. Ikke Total Wipeout-stil kroppsbasering ekstraordinær du kanskje hadde ventet. Det var langt fra en episode av Jeremy Kyle, og hele chatten var Twilight -relatert, selv om det gikk litt av gårde da paret laget noen LOLs om deres dodgy Halloween -kostyme.

(Bilde: MTV / WENN)

7. november: Etter flere ukers unnvikelse av spørsmål om hennes personlige liv, har Kristen Stewart endelig blitt tvunget til å diskutere forholdet hennes til Robert Pattinson etter å ha blitt blindsided av et veldig vanskelig spørsmål på LIVE TV. Reporter dame, presenter oss med ryggen din, så skal vi slå den for deg. Synlig rasende og ute av stand til å tenke på et raskt svar, dampet Kristen: 'Vel morsomt du bør nevne DET.'

8. november: Det er R-Patz 'tur til å bli spurt om Kristen Stewart på direktesendt TV. I går hadde jeg spurt Kristen om du og hun hadde blitt sammen igjen. Så du hva hun sa? I dag spurte Show -verten Savannah Guthrie ham. Nei. Hva sa hun? Spurte Rob tilbake. Hun sa: 'La dem gjette, svarte Savannah. Jeg vil spørre, fordi vi blir spurt det hele tiden.

Hvem spør egentlig? Står det i kontrakten din? Rob svarte på det vi tror var hans forsøk på å være sterk. Han fortsatte med å mumle ting om ikke å bli personlig og ta en lur, noe som sannsynligvis er det han gjorde rett etterpå.

13. november: Det er hendelsen som eksperter på kroppsspråk har gledet seg til måneder - sjansen til å se Robert Pattinson og Kristen Stewart posere side om side på verdenspremieren på den siste Twilight -filmen - Breaking Dawn Part 2.

Ikke verst, hva? (Bilde: Getty)

14. november: Se, det er mer video av Kristen som er vanskelig om forhold.

Start chatten med en stor sarkastisk 'dette er så gøy!' i intervjuet klarte ikke Kristen å svare på et spørsmål om kjoler før han virkelig slet med denne: Taylor Swift skriver mange break-up sanger. Har fyren alltid skylden for hjertesorg? & Apos; Hun sprutet: 'Nei, kom igjen nå ... Jeg spør henne - kanskje hun vet ...'

Og da vertinnen forsøkte å stille henne et annet splittbasert spørsmål, lot Kristen henne komme så langt som & apos; som bryter opp ... & apos; før hun ropte 'Hva? Hva gjør du?!'

15. november: Vi er så glade for at det er veldig, veldig vanskelig å skrive akkurat nå. Fordi Kristen Stewart og Robert Pattinson nettopp ankom premieren på Twilight Breaking Dawn Part 2 sammen . De gikk ut av samme bil, sammen . De gikk langs den røde løperen, sammen. De utvekslet elskede blikk, sammen.

(Bilde: Rex)

16. november: Vi elsker henne for dette. Her forlater Kristen Stewart i går kveld sin storslåtte Breaking Dawn-premiere med kjæresten R-Patz (han blir den bleke i drakten) iført ... jeans og trenere. Det er for tidlig for oss å avgjøre om vi finner dette:

en. Intens irriterende i en & apos; OK VI FÅR DET, DU ER FOR KJØLT FOR EN FROCK & apos; vei.

b. Ganske kult, i en & apos; ja, du er sannsynligvis for kul for en kjole & apos; vei.

(Bilde: Magic Moments)

Mcbusted turnédatoer 2014

20. november: Det ser ut som Kristen Stewart er egentlig heldig. Hun så sannsynligvis en krone på bakken og plukket den opp eller noe. Fordi det ser ut som Twilight -skuespilleren kommer til å vende tilbake til scenen til Snow White and the Huntsman hvor hun i hemmelighet tok kontakt med regissør Rupert Sanders. Og heldigvis for de andre rollemedlemmene (og Kristens forhold til RPatz) kommer Rupert tross alt ikke til å komme tilbake til prosjektet.

'Manuset er allerede skrevet, og produksjonen starter sent neste år,' sier en kilde. 'Imidlertid vil Rupert Sanders definitivt ikke være en del av prosjektet. Rupert ønsket ikke å være en del av det til å begynne med fordi han desperat fortsatt prøver å redde ekteskapet. Søket pågår fortsatt etter en ny regissør. '

21. november: 'Jeg vil at barnet mitt skal ha Robs øyne': Er det noe Kristen Stewart ikke forteller oss? Hun leder inn i babytalen ved å ta opp den berømte Bollywood -skuespilleren Hrithik Roshan - som en gang var ryktet om å være i samtaler med stjernen overfor Kristen i en Bollywood -film for noen år siden, men som faktisk aldri tok av bakken.

'Hvis noen tilbyr meg et godt manus, vil jeg gjerne jobbe i en Bollywood -film. Jeg vil gjerne jobbe med Hrithik Roshan. Han er en fantastisk skuespiller og så pen. Faktisk, hvis jeg har en gutt, ville jeg at han skulle se ut som Hrithik Roshan, men med Robes øyne, sa hun.

26. november: Etter å ha brukt de siste ukene på å løpe rundt i Europa og snakket om Vampire -sexscener, dro Kristen og Rob tilbake til New York for å slappe av over Thanksgiving.

Følg de siste nyhetene om Robert Pattinson og Kristen Stewart! Følg klokken 03.00 Twitter og & apos; liker & apos; 03.00 på Facebook .

Kristen Stewart og Robert Pattinson - kjærlighetshistorien (så langt) Se galleri

Se Også: