Tiger Woods nettoformue topper 1 milliard dollar til tross for at han avviste Saudi-støttede LIV mega bucks

Golf

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tiger skog ' nettoformuen har angivelig toppet 1 milliard dollar til tross for at amerikaneren nylig avviste et megapengetilbud fra de saudi-støttede LIV Golf Serie. Gjennom sin karriere har Woods utvilsomt blitt golfens mest gjenkjennelige figur, og uten tvil den største som noen gang har plukket opp en golfkølle.



Hans bemerkelsesverdige tid på turné har gjort at han har blitt en av idrettens besttjenende idrettsutøvere Sportslig rapporterte i 2021 at den 15 ganger store vinneren var den nest best tjente sportsmannen gjennom tidene, bare bak NBA-legenden Michael Jordan.



Woods har hatt monumental suksess både på og utenfor banen, og kunngjorde seg selv som PGA-tourens høyeste tjener noensinne etter å ha tjent i underkant av £100 millioner ($121 millioner) i tourinntekter siden han ble med i den USA-baserte kretsen.



I tillegg har 46-åringen tjent monumentale beløp gjennom sponsing og støtte, spesielt med sportsmerket Nike. Woods' inntjening på banen de siste årene har tatt et dramatisk fall - spesielt etter å ha pådratt seg en alvorlig skade i en bilulykke i februar 2021.

Til tross for at spillerkarrieren er hemmet, har den 82-dobbelte PGA Tour-vinneren nå sett nettoformuen krype over 1 milliard dollar iht. Forbes . Nyheten kommer etter at det ble bekreftet at Woods avviste et tilbud på rundt 800 millioner dollar (660 millioner pund) for å bli med i LIV-serien.

 Tiger Woods kom tilbake til St Andrews forrige måned.
Tiger Woods kom tilbake til St Andrews forrige måned. ( Bilde: Getty Images)

I en tale på Fox News bekreftet den saudi-støttede kretsens administrerende direktør Greg Norman at den rapporterte oppsiktsvekkende mengden som ble tilbudt faktisk var sann. Han sa: 'Det tallet var der ute før jeg ble administrerende direktør. Så det tallet har vært der ute, ja. Og se, Tiger er en nåletrekker, og selvfølgelig må du se på de beste av de beste.



'Så de hadde opprinnelig henvendt seg til Tiger før jeg ble administrerende direktør. Så ja, det tallet var et sted i det nabolaget.'

Til tross for det bemerkelsesverdige tilbudet, vil mange ikke ha blitt overrasket over å se Woods avslå megapengene etter å ha uttalt seg mot LIV Golf de siste månedene.



Ble du overrasket over å se Woods avslå LIV-millionene? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under.

 Tiger Woods takket nei til sjansen til å bli med i LIV Golf.
Tiger Woods takket nei til sjansen til å bli med i LIV Golf. ( Bilde: PA)

Han sa: «Jeg er uenig i det. Jeg tror at det de har gjort er at de har snudd ryggen til det som har tillatt dem å komme til denne posisjonen. ...Noen av disse spillerne får kanskje aldri en sjanse til å spille i store mesterskap.Det er en mulighet.

'Vi vet det ikke sikkert ennå. Det er opp til alle de store mesterskapsorganene å ta den avgjørelsen. Men det er en mulighet, at noen spillere aldri, aldri vil få en sjanse til å spille i et stort mesterskap, aldri få en sjansen til å oppleve dette her, gå ned fairwayene på Augusta National. For meg forstår jeg det bare ikke.»

Se Også: