Bonnie Tyler rocket av hevder mannen hennes jukset henne med sin største fan

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Meghann Pernot og Bonnie Tyler

Meghann drev stjernens fanside(Bilde: Sunday People)



Det er hjertesorg nok til å få enhver kvinne til å falle fra hverandre ...



Den legendariske sangerinnen Bonnie Tyler har blitt rystet av påstandene om at mannen hennes i 43 år hadde en lidenskapelig affære med en av hennes mest hengivne fans.



Meghann Pernot, 25, sier at hun og mangemillionæren Robert Sullivan, 67, jukset Bonnie i 18 måneder, inkludert ukentlig sex på hotell i en seks måneders periode.

Den franske administratøren, som drev stjernens fan -side, hevder også at eiendomsutvikler Robert regelmessig sendte henne dampende tekster.

hedebok dødsårsak

Men rammet av skyldfølelse for å ha forrådt sin superstjernehelt, tilsto Meghann alt for Bonnie, 64, bare for å bli skremt av sangeren og stemplet som gal og ond av Robert.



Meghann Pernot med Robert Sullivan

Meghann insisterer på at hun fremdeles er forelsket i Robert (Bilde: Sunday People)

Meghann snakket hjemme i Burgund og tørket tårer og sa til Sunday People: Jeg har mistet henne og ham. Det blir aldri det samme. Det gjør fortsatt vondt. Jeg har mistet alt.



Jeg føler meg skyldig, så det er ikke alt hans skyld. Det er også min feil. Jeg kunne ha sagt nei og stoppet det i begynnelsen.

Men jeg klarte ikke det. Jeg hadde veldig sterke følelser for ham. Jeg elsker han fortsatt.

Stjerneslagne Meghann møtte først Total Eclipse Of The Heart-sangeren og Robert i mars 2010, backstage på en konsert i Brunnen, Sveits. Hun fikk umiddelbart et forhold til Bonnie, som representerte Storbritannia i Eurovision i 2013.

Og til tross for at han var 42 år yngre, ble Meghann snart tiltrukket av Robert.

Meghann Pernot, 25, påstår at hun hadde en affære med Bonnie Tylers ektemann, Richard Sullivan

Meghann hevder at hun hadde en affære med Bonnies mann (Bilde: Roland Leon / Sunday People)

Hun holdt kontakten med paret via tekst og e -post. De ble glade da de oppdaget at hun hadde utviklet et fansenettsted og regelmessig bidratt med materiale til det.

Meghann sa at Robert gjorde sitt første trekk i 2014, bak scenen på en av Bonnies spillejobber i Frankrike, da han kysset henne og ga henne nummeret sitt. Hun sa: Jeg var forvirret da jeg ikke forsto hva som foregikk.

Først trodde jeg at de var et gratis par (i et åpent forhold). Noen ganger det
skjer i showbiz. Jeg sa til ham ‘Ikke kyss en annen kvinne som ikke er din kone.’ Så begynte alt derfra.

For tre år siden, i et avisintervju, innrømmet It's A Heartache and Lost in France sanger Bonnie at hun og mannen hennes var utro i sine yngre dager.

Paret har bygd opp et forretningsimperium inkludert hoteller, boliger og andre eiendommer, for eksempel en gård i New Zealand og staller i Berkshire.

Meghann Pernot og Bonnie Tyler

Meghann inngikk et forhold til den walisiske sangeren (Bilde: Sunday People)

De delte tiden mellom et herskapshus med åtte soverom i The Mumbles, Swansea Bay og en eiendom i Santa Eulalia, i Portugals Algarve.

Forholdet og ukentlige sexøkter på hoteller begynte i Portugal sommeren 2014, hevder Meghann.

Hun sa: Jeg ville organisere hotellene. Han spurte meg om ikke å sette navnet hans på rommet. Han var veldig forsiktig. Han skyndte seg avsted, og jeg ville at han skulle bli hos meg. Jeg ville være gal på ham siden det var vanskelig.

Men til tross for hans forsiktige tilnærming, sa Meghann også at han var en øm og romantisk kjæreste. Da vi så hverandre, dro Robert alltid hjem da Bonnie forventet ham tilbake. Han endret ikke rutinen. Bonnie mistenkte ingenting fordi hun stolte på meg.

Meghann følte at hun forrådte den walisiske sangeren, men klarte ikke å bekjempe styrken i følelsene hennes for Robert.

Bonnie Tyler opptrer under & apos; We Love the 80 & apos; s & apos; Festival

Bonnie Tyler opptrer i Norge denne måneden (Bilde: Redferns)

Hun sa: Jeg følte synd på Bonnie. Jeg følte meg skyldig. Jeg snakket med ham som en venn, og så skjedde det bare, som ved en feil. Vi ville ikke at det skulle skje. Det var veldig vanskelig for meg. Jeg ville se ham, og jeg ville ikke skade Bonnie.

Han er en gentleman. Han fikk meg til å føle meg bra da jeg var sammen med ham.

Meldinger mellom paret fra 2014 og 2015 ble virkelig dampende.

En utveksling var som følger: Robert: Vennligst fortell noe skittent, slik at jeg kan spille Meghann: Jeg er ikke slik Mr Sullivan

29. september 2014 skal han ha sendt henne teksten: Du høres så sexy ut på telefonen, det gjør meg gal.

Meghann Pernot med Robert Sullivan

Meghann med Robert på konsert (Bilde: Sunday People)

Den november sa Meghann at hun mottok disse meldingene fra Robert: Jeg snakker med broren min og alt jeg kan tenke på slemme tanker om deg og på toalettet tenker jeg på deg. Fantasien min er at du kysser meg fra topp til tå i flere timer.

I andre sa hun at han var mer øm og skrev: Jeg skulle ønske jeg kunne være sammen med deg x

Men Meghann sa at hun begynte å føle seg trukket av Robert da han ønsket å fortsette affæren, men nektet å forlate Bonnie. Hun sa: Jeg spurte ham om han angret på det vi gjorde, men han sa absolutt ikke.

Han fortalte meg at jeg gjorde ham lykkelig. Jeg fikk inntrykk av at han var fri med meg. Han fortsatte å fortelle meg at han elsket meg.

Det var en merkelig følelse fordi jeg visste at han var gift. Jeg ville vite hva han egentlig ville, og jeg spurte ham.

Jeg fortalte ham at jeg var et leketøy, slik følte jeg det. Jeg ville at ting skulle være klare, men han sa det aldri til meg, så jeg hadde håp og illusjoner.

Bonnie Tyler opptrer under & apos; We Love the 80 & apos; s & apos; Festival

Bonnie reiser fortsatt rundt i verden (Bilde: Redferns)

Hun sa det var vanskelig å snike seg bak Bonnies rygg, og den eneste gangen de føltes som et skikkelig par var da Robert inviterte henne til Mallorca i september.

En gang i året drar han dit med venner. Jeg gikk for å bli med ham der. Vi spiste middag og gjorde vanlige par ting. Det føltes bra. Det fikk meg til å innse hva jeg ville.

Men i hennes hjerte kjente Meghann at saken ikke ville vare.

Det gjorde for vondt, og jeg var lei meg hele tiden. Jeg tenkte at hvis jeg fortalte Bonnie alt ville det vært bedre.

Meghann Pernot med Robert Sullivan

Koselig snap av par (Bilde: Sunday People)

Hun sa at hun tilsto alt for sangeren i januar. En dag snakket vi bare, og hun sa at jeg oppførte meg rart.

Vi prøvde å snakke, og hun ville vite hva som var galt med meg, sa hun.

Robert fortalte henne at jeg sendte ham en sms, og han hadde ingenting å gjøre med det. Han sa at jeg var gal. Så begynte hun å rope til meg.

Jeg trodde hun måtte vite sannheten. Jeg sendte henne en e -post for å fortelle henne ting. Så ringte Robert meg og etterlot meg en telefonsvarer.

Han kalte meg en gal jente og sa at jeg måtte gå til et mentalsykehus. Han kalte meg ond og at han forstår hvorfor alle hater meg. Da jeg fortalte Bonnie var det en lettelse. Jeg holdt det hemmelig for lenge. Men det gjør vondt da jeg mistet dem.

Meghann Pernot

Meghann sier at hun tilsto alt for sangeren (Bilde: Roland Leon / Sunday People)

vanligste bonusball

Meghann sa at livet hennes har falt fra hverandre da hun har mistet sin venn så vel som kjæresten sin.

Jeg gjør det, og jeg angrer ikke på det som har skjedd. Alt er ødelagt. Men jeg angrer ikke på at jeg møtte ham. Jeg har aldri følt dette om en annen mann før. Jeg føler meg forrådt fordi han ikke er modig nok til å fortelle sannheten.

Han løy for kona og for meg. Jeg hadde så stor beundring for Bonnie.

Jeg synes synd på Bonnie. Hun ba ikke om noe av dette. Hun er i midten. Hun var hyggelig mot meg, hun behandlet meg som en venn. Popikonet Bonnie, født Gaynor Hopkins, ble berømt på 80 -tallet med sin karakteristiske husky stemme, forårsaket av en op om å fjerne vokalknuter.

Bonnie giftet seg med Robert i 1973. Paret har ingen barn, Bonnie aborterte 39 år og klarte aldri å bli gravid igjen.

Hun turnerer fortsatt verden og endte på 19. plass i Eurovision for tre år siden.

Hun åpnet om forholdet hennes til Robert i 2012 og sa: Jeg er fortsatt veldig forelsket i ham og han i meg. Vi faller aldri ut. Han er veldig lett på øyet, noe som hjelper. I et annet intervju et år senere sa hun at begge hadde vært utro i sine yngre dager. Hun sa: Jeg ville ikke klare noe slikt nå, og jeg ville ikke forvente at han skulle gjøre det, men dette var 70 -tallet.

Jeg reiste uten ham. Han hadde sin egen virksomhet, og vi kunne ikke reise sammen. Vi har hatt oppturer og nedturer, men hvis du klarer alt, gjør det deg sterkere.

Bonnie og Robert svarte ikke på gjentatte forespørsler om en kommentar om Meghanns påstander.

Se Også: