Enkle Halloween gresskarutskjæringsideer for voksne og barn å prøve 31. oktober

Gresskarutskjæring

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gresskar skåret til Halloween

Gresskar skåret til Halloween kan være enkle eller litt mer eventyrlystne(Bilde: Getty)



Halloween kan være den skummelste tiden på året, men det er også strålende moro for barn og voksne.



Det er ikke bare kostymer og triks eller behandling av voksne som kan glede seg over å hjelpe barna med - et gresskar er midtpunktet i feiringen og mye moro.



Bare vær sikker på å nærme deg det med en vilje til å bli rotete.

Hvis du gjør gresskarinnredning med små 31. oktober, kan du se på noen av disse morsomme ideene, fra utskjæring til maling og mer.

La andre mennesker takle Pikachus og Storm Troopers og få ros for deres komplekse kunstverk.



I stedet kan du bruke disse enkle triksene til noen enkle gresskarutskjæringer som vil frigjøre deg til å tenke på andre ting - for eksempel kostymer og Halloween -festideer.

På den måten, når det kommer til 31. oktober, vil du være klar med ditt beste skrekk ansikt på.



Les mer

Halloween gresskar ideer og vitser
Beste Halloween -vitser Kule maler Enkle gresskarutskjæringsideer Hvordan skjære det perfekte gresskaret

Har du allerede skåret gresskaret ditt? Vi vil gjerne se bildene dine. Del dem med oss ​​ved å bruke skjemaet nederst i denne artikkelen eller ved å sende en e -post til yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Skjær et mønster

Vi tror alle at ansikter får Halloween -gresskar til å poppe, men et mønster kan være enklere. Dette polka dot gresskaret er virkelig effektivt, men fjerner behovet for å kutte former ut av kjøttet.

Hold det enkelt

Dette hjertet er en morsom idé for gresskaret ditt å vise hjemme - men det passerer kanskje ikke mønstre på de gjennomsnittlige Trick or Treat -gatene. Nøkkelen er noe enkelt du enkelt kan lage.

Si ost!

Det er en grunn til at store glisende ansikter er det vanlige gresskarmønsteret - de er enkle å gjøre, og de fungerer virkelig. Hvis du legger til onde øyenbryn, tøffe tenner eller til og med lykkelige smil, vil det hjelpe deg å skille seg ut i mengden.

Old school skremmer

Hvis du ikke kan tenke på noe skremmende for deg som voksen, tenk tilbake på barndommen din. Ghostbusters var positivt skremmende da vi var barn, og nå er spøkelseslogoen en strålende, enkelt observert, utskjæringside.

Lag ditt eget mesterverk

OK, så ikke alle kan lage denne fantastiske Mars Rover -utskjæringen som Planetary Society - som ønsket følgere & Happy Roverween & apos; - men gresskaret ditt er det tomme lerretet ditt, så gjør det til ditt kunstverk ved å tenke ut et morsomt konsept og gjøre din beste innsats.

Inspirasjon er overalt

Nøkkelen til ditt beste verk er noe du synes er morsomt, morsomt eller interessant - som dette Stranger Things -gresskaret, etter den skumle Netflix -serien som har grepet seerne.

Ord er like gode som figurer hvis du er interessert i det.

Sette tonen

Hvis du er lei av hekser og lei av edderkopper, er det alltid hjemsøkte hus å forplikte seg til. Dette morsomme gresskaret har en skogkledd scene med en virkelig overrasket katt - det er ganske skummelt.

Se ideer på nettet

Instagram har mange hashtags som er en strålende kilde til inspirasjon fra ekte, live carvers akkurat som deg. Prøv #pumpkincarving eller ganske enkelt #pumpkins, og du vil se mange gode eksempler.

Mal det svart

Carving er tradisjonelt, ja, men det er også tidkrevende, og la oss innse det, litt vanskelig noen ganger. Hvis du er ivrig etter å unngå carverskader som blodige fingre, kan maling være veien for deg. Disse American Horror Story -gresskarene viser deg hvor effektivt en dråpe farger kan være.

Hold fokus

Det er ingen rett eller galt for gresskaret ditt - nøkkelen er å kaste deg ut i det og nyte. Som denne fabelaktige samlingen viser, kommer kule gresskar i alle slags slag, så gjør din til en refleksjon av deg.

Simon McMinnis fra Poulton: Se galleri

Cookie cutters

Du er kanskje mer vant til å bruke dem til baking av kjeks, men robuste metallkakeskiver er ideelle for å skyve ut former i Mr Pumpkin.

Se videoen ovenfor som viser deg hvordan du øser ut innsiden og bruker en hammer til å slå skallet av gresskaret ut i kule former. Så er det bare å sette et lys i den.

Du lyser!

Hvis du kan bruke glød i den mørke malingen for den ekstra skumle stemningen, trenger du ikke å bekymre deg for å rive ut kalebassen, eller til og med for brannsikkerheten for lysene inne.

Børsting

Ønsker du ikke å risikere små med å skjære i det hele tatt? Å male grønnsakene er et helt akseptabelt triks - og du kan gjøre dem så morsomme, ensartede eller tilfeldige som du vil.

Litt av begge deler

Utskjæring kan ha form av små firkantede vinduer i et større, malt hus hvis du ikke er sikker på hva du gjør.

Vi elsker dette hjemsøkte herskapshuset, som ender med å se mye større ut enn den lille summen av innsatsen.

Det er en wrap

Alle som tror at mumier er trøstende, kan bli tilgitt for å ha endret melodi når det er Halloween.

Men heldigvis sørger den bandasjerte typen for et morsomt, enkelt gresskar -triks for små.

Velg en person

Dyr, superhelter - å stikke rekvisitter og kort på grønnsaken kan bidra til å skape et helt nytt utseende.

Dette er av en liten jente som elsker Wonder Woman og ble inspirert til å lage sin egen gresskarversjon.

dart gå på jente

Tradisjonelle verktøy

Utskjæringssettet kan virke som en moderne metode for et klassisk tidsfordriv, men i disse dager er de sterke knivene og skopene den perfekte tingen for å ta tak i innsiden - og utenfor - dine glamorøse kalebasser.

Si til de vise, sørg for at du håndterer disse verktøyene nøye med barn rundt deg.

Skjær det opp

Hvis du ser dem, kan barna bli sprø med designene sine - bare la dem tegne det ut med penn først eller til og med laste ned maler på nettet.

Da kan du ta tak i den farlige skjæringsdelen, og de vil elske resultatet.

Simon McMinnis fra Poulton: Se galleri

Se Også: