Professor Green avslører hva som virkelig skjedde med ekskona Millie Mackintosh og de panikkangrepene

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Professor Green og Millie Mackintosh

Professor Green og Millie Mackintosh(Bilde: Getty/Fameflynet)



Professor Green har innrømmet at han ville få panikkanfall etter å ha sett tapte samtaler fra sin ekskone Millie Mackintosh etter en vill kveld med vennene sine under ekteskapet.



Hit All About It-hitmakeren forbereder seg på sin splitter nye singel, som gir et innblikk i parets kortvarige ekteskap etter skilsmissen deres tidligere i år.



Den britiske rapperen innrømmet at sangen hovedsakelig handler om å ha en drink til med venner etter en kveld ute, som han skrev for over et år siden.

Så blir en drink til noen til kjøkkenet og holder seg oppe til Gud vet hvilken time vi setter verden på rettigheter, sa Pro til The Sun.
Da begynner sollyset å dukke opp gjennom gardinene, og du skjønner at du må se musikken i møte.

Han la til: Du slår på telefonen og får et panikkanfall over tekstmeldingene og tapte anrop.



Instagram

Stjernen insisterte på at han ikke var bekymret for at den tidligere Made in Chelsea -stjernen i det hele tatt skulle høre sporet: Jeg tror hun sannsynligvis vil si: 'Vel, han er ærlig om det. Det skjedde definitivt en eller to ganger '.

Pro forklarte at han synes splittelsen deres var veldig trist ettersom de elsket hverandre, men det fungerte bare ikke av forskjellige årsaker.



Derfor vil jeg heller bare gå videre. Ingen harme, sa han.

Millie vil kanskje få sjåføren til å slå av bilradioen denne uken, da sangen til Pro handler om flommen i radiobølgene.

Professor Green (L) og Millie Mackintosh deltar på boklanseringsfesten for

Millie Mackintosh og professor Green i lykkeligere tider (Bilde: Getty)

Eksmannen til den tidligere MIC-babyen, som gir ut albumet Back On The Market, har jobbet i flere måneder med sitt siste spor, One Eye On The Door, og tekstene er ganske øyeåpende om hans kjærlighetsliv.

som vinner im a celebrity 2013

Han har aldri avslørt alle detaljer om parets splittelse tidligere i år, men han blåser nå lokket for hvordan han egentlig har vært i forhold.

NEWSAM Celeb har lyttet til sangen, som er et bevis på at Pro er tilbake med et smell, og han rapper om alt fra søppel-sexlivet hans, narkotikamisbruk og å holde seg ute sent uten missen til trusler om skilsmisse.

Pro Green ny musikk

Pro Green dropper et nytt spor

Den 32 år gamle stjernen rapper: 'Samme gamle/ du vet at du blir arrestert/ Å være støtende, flyter like imponerende/ Meg og fruen vi kommer overens/ Til jeg gjør noe galt-så er det en annen hjemlig.

'Folk vil vite hvordan livet mitt er/ Bak lukkede dører hva min kone liker/ Det blir gal i sengen - Vi ser på et par episoder/ av et eske og så er det nattkveld.

'Når hun hører denne dritten, lyser det/ jeg blir sannsynligvis sparket ut av huset mitt/ til jeg kommer tilbake med en helt ny Chanel -pose og sko, men jeg nekter å vinke med et hvitt håndkle.'

sene ferietilbud 2015

Han fortsetter: 'Jeg vet at jeg er min egen verste fiende/ lykkelig kone, lykkelig liv, men jeg liker stress/ jeg tror ikke hvorfor, det ser ut til å være at når det er opprørt, opererer jeg på mitt beste.'

En kvinnelig vokalist kan da høres synge om at partneren hennes var ute hele natten, mens hun spør: 'Var du opptatt? Jeg kan ikke gjøre dette lenger. Ett øye på døren. '

Pro rapper da: 'S *** Jeg er død - jeg vet ikke hvor tiden gikk/ Hvor er telefonen min? S *** seksti -ubesvarte anrop/ En skilsmisse er på kortene hvis jeg ikke deler/ Og får rumpa i gir - jeg ber om det/ A b ***** ain & apos; t I - auf wiedersehen. '

Han refererer også til narkotikamisbruk og drikking med verset: 'What's one one half, whats' s one spliff/ What 's one glass more/ What's one one line, what & apos; s one more toke/ I & apos; Jeg er allerede en død mann når jeg kommer hjem.

One Eye On The Door blir produsert av Diztortion, og har premiere fredag ​​morgen av Scott Mills, som står for Nick Grimshaw på Radio 1 Breakfast Show.

Selv om han ikke heter Millie i sporet, har han tidligere snakket om hvordan hun vil føle det når sangen faller, og insisterer på at det faktisk handler om hans tidligere Lothario -måter og ble skrevet mens de fortsatt var sammen.

Han sier: 'Min publisist pleide å si til meg & apos; Ett øye på døren & apos; i mine eneste dager da jeg sa: 'Det er alvorlig denne gangen'.

'Hun ville si,' F *** off, Green, du har fortsatt ett øye på døren. & Apos; Så du kan forestille deg hva det handler om.

Professor Green opptrer live på scenen på SSE Arena, Wembley

Professor Green er tilbake med et smell! (Bilde: IF)

'Jeg var ikke nødvendigvis i Millies gode bøker med dette. Men hun vet at jeg er en liten drittsekk. '

Pro, det riktige navnet Stephen Manderson, ble innvilget en rask skilsmisse fra Millie, 27, etter to og et halvt års ekteskap etter at de skilte seg tilbake i februar i år.

Den tidligere reality-tv-stjernen, som nå er tilbake med kjæresten Hugo Taylor, nevnte 'urimelig oppførsel' som årsaken til splittelsen.

Pro's nye sang, ute ved midnatt på torsdag, markerer hans første utgivelse siden hitlisten Lullaby i 2014 med Tori Kelly.

Professor Green og Millie Mackintosh bryllup Professor Green og Millie Mackintosh poserer på bryllupsdagen i Babington House, 2013 Se galleri

Se Også: