Faryal Makhdoom føder sin første baby med Amir Khan

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Faryal Makhdoom føder sin første baby med Amir Khan(Bilde: GETTY/INSTAGRAM)



Kylie og Jason bryllup

Faryal Makhdoom har født sitt tredje barn - en gutt.



Hun og hennes boksmester-ektemann Amir Khan ønsket sin lille sønn velkommen, som blir med sine eldre søstre Lamaisah Khan, fire, og 21 måneder gamle Alayha Khan.



Det lykkelige paret delte nyhetene på sosiale medier og skrev: 'Min vakre sønn Muhammad Zaviyar Khan ble født i dag 22/02/20 og veide 12 kg. #dadofthree #alhumdulilah #salig '

Faryal og Amir giftet seg i 2013 og har vært gjennom mer enn en god del av steinete flekker.

Amir var involvert i juksekrav, mens en familiefeide mellom Faryal og hennes lovløse truet med å rive ekteskapet fra hverandre.



Amir og gutten hans (Bilde: amirkhan / Instagram)

I 2017 skilte Amir seg fra kona og anklaget henne på Twitter for å ha jukset ham med Anthony Joshua, før han trakk tilbake påstandene og forsonet seg med gravide Faryal.



Amir tok senere opp splittelsen og sa til Loose Women -panelet tidlig i 2018: 'Hva gikk galt? Mangel på kommunikasjon. Du vil til tider endre ting, måten det ble offentlig på var ikke hyggelig ... sinne tar noen ganger over.

'Det skjedde i 2017. Forhåpentligvis i 2018 har vi begge lagt det bak oss, vi har en nydelig baby som kommer i år, vi har også Lamaisah, vår datter.'

Amir Khan og kona Faryal Makhdoom har ønsket sitt tredje barn velkommen - en baby gutt (Bilde: PA)

Faryal la til den gangen: 'Det var bare en misforståelse. Jeg var i England, han var i Dubai, han syntes han var litt kul i Dubai og gjorde noen tweets. '

I august 2019 bekreftet paret at de utvidet familien igjen med et nytt tillegg.

De delte nyhetene på Instagram med en kjønns avslørende ballong, med Faryal som brast i gråt da Amir slo ballongen for å avsløre glitrende blå konfetti.

'Oh wow, det er en gutt!' ropte han mens han omfavnet kona.

Paret delte øyeblikket de fant ut at de fikk en sønn (Bilde: Instagram)

Faryal gråt glade tårer da Amir klemte henne (Bilde: Instagram)

Siden den gang har Faryal dokumentert graviditeten sin på Instagram og delt bilder av hennes voksende babyhump med fans.

Det kommer etter at Amir ble utsatt for skyte for å avsløre at han og familien feirer jul.

Boksen, som tidligere har snakket stolt om sin islamske tro, var sentrum for kritikk etter å ha delt et øyeblikk av ham, Faryal og deres to jenter som poserte ved et juletre.

Amir slo til etter at han ble trollet over dette festlige bildet (Bilde: Instagram)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Han slo tilbake på Twitter og sa til fansen: 'Så sjokkert over alt det hatet jeg får på Twitter og Instagram for å ønske alle god jul og legge ut et bilde med familien min i juleantrekk.

'Vil bare fortelle disse menneskene, & apos; I don & apos; t give a f ** k. & Apos;'

Gratulerer, Faryal og Amir!

Se Også: