Tidligere Disney -stjerne Dylan Sprouse nakne selfie -lekkasjer, tvilling Cole har den beste reaksjonen noensinne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse av naken selfie -berømmelse(Bilde: twitter)



Når skal kjendiser lære at nakne selfies er en dårlig idé?



Dylan Sprouse - den tidligere stjernen i The Suite Life with Zack and Cody - gjorde en veldig dum ting og pekte kameraet sitt mot et speil og klikket i feil øyeblikk.



craig cash på caroline aherne

Det helt nakne feil øyeblikket. Så langt har to snaps dukket opp - en der han heldigvis har på seg undertøy og en annen hvor han ikke er det.

Lærte han ingenting av andre Disney -stjerner Vanessa Hudgens og Demi Lovato?

Det var imidlertid ikke så ille for skuespilleren, i det minste gjorde han en fan i kjendisbloggeren Perez Hilton som tvitret bildene på nytt og gjorde det klart at han støttet fullt ut den 21 år gamle skuespillerens nakne selfie- snapping ferdigheter.



Hvis det er én ting vi liker, er det en tidligere Disney -stjerne med sans for humor.

hva betyr 1110

Etter at bildet ble lagt ut på Twitter - tvitret skuespilleren som for tiden er påmeldt ved New York University: 'Uff, antar at jeg ikke er 14 og feit lenger.



'Jeg rotet meg ut .. men jeg ville være en tosk for ikke å stå for det. Må gå forbi det antar jeg.

'Gå forbi det på en sexy måte,' skrev han, sammen med et bilde av seg selv som en baby, som bare er rart.

Men prisen for den beste reaksjonen noensinne går til Dylans tvillingbror, Cole som twitret: 'Kaldt på det badet, ikke sant?'. Brenne!

Vi bøyer oss for deg, sir, det samme gjorde Dylan som ganske enkelt skrev tilbake: 'Elsker deg også.'

neste bankfridag i Storbritannia

Tvillingene spilte hovedrollen i showet fra 2005 til 2008, og i sin spin-off The Suite Life on Deck i tre år frem til 2011.

Dylan sprengte nylig på en annen Disney -stjerne Joe Jonas 'påstander om sin tid på Disney i et intervju.

Den 21 år gamle stjernen skrev på sin Tumblr-konto og sa: 'For det første tror jeg det er okser at de ble frarøvet valg eller kreativitet. Hvis de ville, kunne de ha fortalt Disney NO.

visningstallene for kroning går ned

'Cole og jeg gjorde dette hundrevis av ganger, og vi endte bra. Den eneste grunnen til at de ikke gjorde det er at jeg, som mange av menneskene på den kanalen, tror at de falt for berømmelse.

'Riktignok hadde Cole og jeg opptrådt hele livet, så vi så det som et middel for å nå (penger) i stedet for en mulighet til å bli vellykket.'

For eksempler på andre kjendis-selfies, hvorfor ikke lese om vår kjendis-selfie-spesial, der vi har kombinert de beste brystene, bumsene og seks-pakkene for din seelyst her.

Året for kjendis -selfien Cameron Diaz Se galleri

Se Også: