Alex Jones på One Show var bekymret for at hun hadde forlatt det for sent for å få en ny baby

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alex Jones

Alex Jones



Alex Jones var bekymret for at hun forlot det for sent å få en tredje baby, og tenkte at hennes tid hadde gått for å bli gravid igjen.



One Show-programlederen, 44, er allerede mor til to gutter-Teddy, fire og to år gamle Kit-med ektemannen Charlie Thomson, og hun innrømmet ærlig at et nytt tillegg til familien deres var utenfor kortene.



Alex kunngjorde at hun ventet sin tredje baby, en jente, tilbake i mars, og i et nytt intervju med Closer magazine sa den høyt elskede TV-verten at hun og mannen hennes var så glade for å vente igjen at de har kalt deres ufødte barn en & apos; gave & apos ;.

'Det er en enorm gave. Jeg antar at jeg innerst inne aldri ville ha sagt det fordi vi var så heldige å ha to herlige gutter, men å ha en jente var alltid noe som var der.

Alex Jones var bekymret for at hun hadde forlatt det for sent for å få en ny baby

Alex Jones var bekymret for at hun hadde forlatt det for sent for å få en ny baby (Bilde: alexjonesthomson/Instagram)



'Jeg trodde tiden hadde gått, og det kom ikke til å skje,' sa Alex.

Programlederen diskuterte også hennes glede over å ha en jente, og sa at hun gleder seg til å se hvor mye mannen Charlie vil elske det nye tilskuddet til den søte familien deres.



Vi sa begge hvor fantastiske tre gutter ville være. Da vi åpnet e -posten som fortalte oss hvilket kjønn babyen var, var det lille ansiktet hans et bilde, sa Alex.

ksi vs logan paul gratis stream

Vi var for redde til å si det, men jeg tror vi begge følte det samme. Vi begge trodde i hemmelighet at det ville være fantastisk hvis det var en jente. Det blir veldig interessant å se den forskjellige dynamikken.

Alex er allerede mamma til guttene Teddy og Kit

Alex er allerede mamma til guttene Teddy og Kit (Bilde: Alex Jones/Instagram)

Jeg er en slik pushover med guttene - jeg er viklet rundt fingrene deres. Men Charlie ikke så mye. Jeg vedder på at de dynamiske skiftene helt med en liten jente, la hun til.

Alex diskuterte hvordan hun håndterer å være gravid under en global helsekrise, og på grunn av restriksjoner for å forhindre infeksjon har hun ikke sett en jordmor ansikt til ansikt.

Jeg er takknemlig for at det er vårt tredje. Jeg har ikke sett noen jordmødre i det hele tatt personlig under pandemien. Jeg har tatt to skanninger og det er det. For meg er det greit, for nå håper jeg at jeg vet om noe var galt.

I det øyeblikket håper jeg bare at alt er i orden fordi jeg føler meg ok, og jeg tror jeg vet det, sa hun.

Alex gleder seg til & dynamiske & apos; en jente vil ta med seg til familien

Alex gleder seg til & dynamiske & apos; en jente vil ta med seg til familien

Til tross for at hun ikke hadde noe graviditetsbehov under sitt tredje svangerskap, avslørte Alex at hun opplever en uvanlig motvilje mot en ting spesielt.

rod stewart prostatakreft

Smaksløkene mine har endret seg nå fordi jeg synes lukten av vin er fryktelig. Jeg prøvde å lukte det i håp om at det ikke var permanent. Men det er bra, for det betyr at jeg ikke vil drikke vin, sa hun.

Se Også: