Nå kan ALLE bruke sitt lokale postkontor som banken sin - og de er åpne på søndag også

Postkontor

Horoskopet Ditt For I Morgen

Postkontor

Den nye ordningen håper å tilby en kunde ansikt til ansikt til alle kunder, spesielt de som er berørt av nedleggelse av filialer(Bilde: Getty)



kim kardashian nye sex-tape

Fra tirsdag vil alle britiske bankkunder kunne administrere sin daglige økonomi i sitt lokale postkontor, ettersom en ny bransjeavtale med britiske banker trer i kraft.



Den nye avtalen vil samle Postkontorets eksisterende ordninger med enkeltfirmaer til et enkelt sett med kontanter og sjekk -tjenester tilgjengelig for hele 99% av kundene på 11 600 filialer på landsbasis.



I mellomtiden vil kortbaserte transaksjoner muliggjøre kreditt- og debetbetalinger i sanntid til kundekontoer.

Er banken min inkludert?

Alle store britiske banker er registrert i ordningen, dette inkluderer: HSBC, First Direct, Lloyds Bank, Halifax, Santander, Royal Bank of Scotland, NatWest Bank, Bank of Ireland, Nationwide Building Society, TSB, Barclays Bank, Danske Bank, Allied Irish Bank, Virgin Money, Coop Bank, Metrobank, Handelsbanken Clydesdale Bank, APS Financial, ThinkMoney, Yorkshire Bank og Veldedighetshjelp (CAF).

I fjor gjennomførte postkontoret 110 millioner banktransaksjoner på tvers av nettverket - i gjennomsnitt over 200 i minuttet og en økning på 6% fra året før.



Den sier at den nye ordningen vil 'tilby enkel tilgang til daglig bankvirksomhet for både private og bedriftskunder' ved å tilby kontantuttak, kontanter og sjekkinnskudd og forespørsler om saldo.

Kunder vil også dra nytte av lengre åpningstider og mer enn 4000 filialer åpner på søndager.



meningsmåling

Ville du banket på postkontoret?

2000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Tilgang til 'sårbare kunder i fjerntliggende områder'

Kunder vil kunne administrere sin økonomi direkte fra sin lokale filial (Bilde: Getty)

nybegynnere halloween carving ideer

I mars 2015 lovet regjeringen å levere 'fortsatt tilgang' til kundene når det gjelder bank - og denne ordningen er en del av initiativet.

Den sier at den siste tjenesten vil gi ekstra hjelp til de i spesielt avsidesliggende områder - og sikre at kundene får muligheten til å få tilgang til kontanter og grunnleggende banktjenester når og hvor de trenger det og 'gi en vital stimulans for lokale virksomheter'.

Ansikt-til-ansikt bankvirksomhet har blitt en økende bekymring på mange områder med nedleggelser av 1000 high street-banker bare de siste 12 månedene. HSBC stenger filialene sine raskest, med 222 nedleggelser i 2016, og ytterligere 56 kommer i år.

Postkontoret sier imidlertid at gjennom å tilby kontrabaserte banktjenester, kan virkningen av lokale filialnedleggelser på lokalsamfunn minimeres.

Nick Kennett, administrerende direktør i Post Office Financial Services, sa: 'Vi jobber med banker for å sikre at vårt nettverk av murstein og mørtel gir konsekvent og størst mulig tilgjengelighet av ansikt til ansikt banktjenester over hele Storbritannia, med mange kunder har allerede godt av dette.

'Å gjøre banktjenester tilgjengelig gjennom postkontorer bedre og mer effektive vil forbedre den generelle tilgjengeligheten betydelig, og sikre at vi fortsetter å nå sårbare kunder og de i avsidesliggende områder, som er mest avhengige av det.

Næringsminister Margot James sa: 'Millioner av forbrukere og små bedrifter over hele Storbritannia vil nå dra nytte av enestående tilgang til banktjenester, inkludert på søndager, takket være postkontoret.

'Dette er den største ekspansjonen innen banktjenester på en generasjon, og jeg er glad for at nettverket kan tilby disse tjenestene til så mange kunder.'

hvilken kanal er liverpool v arsenal på

Hvordan kan jeg bli involvert?

Kunder trenger ikke å registrere seg for denne ordningen. Hvis du banker med noen av firmaene som er oppført ovenfor, kvalifiserer du automatisk for denne tjenesten.

Alt du trenger å gjøre er å besøke din lokale filial med dine personlige bankopplysninger for å komme i gang.

Se Også: