Katie Price beskylder Kris Boyson for å ha 'gitt falske løfter' under gjenforeningssamtaler

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Katie Price har satt en stopper for feiden hennes med den tidligere flammen Kris Boyson ved å gi ham tilgivelse for handlingene hans.



Den tidligere glamourmodellen, 42, og personlig trener splittet i desember, men de har siden vært involvert i en giftig feide.



Parets forhold smuldret i fjor da Katie jukset ham med byggherren, Charles Drury, og visket den andre mannen bort med henne til en reise til Tyrkia.



Til tross for dette tok Kris Katie tilbake, og forlovelsen deres så ut til å være tilbake på sporet før han tok beslutningen om å avbryte det igjen.

Virvelvind -romantikken gikk snart ned i avløpet, og Katie fortalte nylig Ny! magasinet at hennes vakre Kris hadde løyet for henne om å bli sammen igjen bare dager før han og den nye kjæresten Bianca Gascoigne ble offentliggjort.

'Selv om jeg og Kris ble delt i desember, holdt jeg kontakten med ham hele tiden,' hevdet hun.



Katie Price har satt en stopper for feiden hennes med den tidligere flammen Kris Boyson ved å gi ham tilgivelse for sine handlinger (Bilde: Instagram)

'Han fortalte meg at han ikke så noen og var singel - vi snakket om å gifte oss, babyer og begynne på nytt. Etter min mening var de falske løfter, fortsatte hun.



Etter å ha hevdet at hun ble forrådt av sin tidligere kjæreste, har Katie nå akseptert det som har skjedd og har gitt Kris tilgivelse.

Snakker til OK! Magasin om forholdets sammenbrudd insisterte Celebrity SAS -stjernen på at Kris visste at handlingene hans var feil.

Katie har insistert på at hun tilgir Kris og ønsker ham all lykke i verden (Bilde: Katie Price/Instagram)

Kroatia diskvalifisert fra verdensmesterskapet i 2018

Den stolte mammaen på fem sa at hun ga den personlige treneren en sjanse til å takle feilene sine, men til slutt gjorde han det aldri.

Til tross for dette avslørte Katie at livet er & for kort & apos; for å holde nag, og er hun krysset stier med Kris på gaten, ville hun hilse.

'La oss bare si, jeg ga Kris sjansen til å gå opp på tallerkenen, be om unnskyldning og fortelle sannheten, men jeg føler at han sprang ut for å redde ansiktet,' forklarte hun.

Den personlige treneren er nå romantisk involvert i Bianca (Bilde: Instagram)

'Jeg forstår hvorfor, men det er trist at han ikke kunne si' Beklager Katie '.'

Katie fortsatte: 'En del av min mentale vekst er å gi tilgivelse, så jeg ønsker ham lykke. Hvis jeg noen gang krysser stier med ham, sier jeg hei.

Reality -TV -stjernen er på et oppdrag for å omgi seg med positivitet og lykke, derfor har hun ikke tid i livet til å holde nag eller engasjere seg i feider.

Katie og Kris ble delt i desember 2019 (Bilde: Instagram)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: