Hvilken TV -kanal er England vs Kroatia på? Euro 2020 live streaming info

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

England spiller mot Kroatia søndag 13. juni klokken 14.00 i sin første Euro 2020 -kamp da de sparker i gang forsøket på å avslutte 55 års skade i sommer.



Gareth Southgates lag vil se etter å starte turneringen med en seier på Wembley, og forvise demoner fra 2-1-nederlaget mot Kroatia i semifinalen i VM 2018.



Begge lag er i gruppe D, sammen med Skottland og Tsjekkia.



Og England -fans kan stille inn for å se spillet som sendes live på BBC1, mens det også vil være tilgjengelig på BBC iPlayer.

Den tidligere stjernen i England snudde Match of the Day -programlederen Gary Lineker vil nok en gang lede dekningen på BBC, og sendingen starter klokken 13.00 og varer til 16.30.

Bukayo Saka gratuleres av lagkameratene i England, Harry Kane, Jesse Lingard og Jack Grealish.

Bukayo Saka gratuleres av lagkameratene i England, Harry Kane, Jesse Lingard og Jack Grealish. (Bilde: Laurence Griffiths - FA/FA via Getty Images)



For å kvalifisere seg fra gruppespillet må England enten ende på de to øverste plasseringene, eller avslutte som et av de fire toppscorende lagene på tredjeplass.

Den andre gruppen D -kampen mellom Skottland og Tsjekkia er dagen etter, mandag 14. juni, og vil også bli sendt direkte på BBC1 og BBC iPlayer. Kampen begynner også klokken 14.00.



England spiller alle gruppespillkampene sine på Wembley, og gir dem en betydelig fordel i forhold til konkurrentene.

England vil imidlertid være uten Liverpools Trent Alexander-Arnold etter at han pådro seg en skade mot Østerrike i deres første internasjonale oppvarmingskamp.

The Three Lions kan også være uten Liverpool -kaptein Jordan Henderson, og Southgate innrømmer at det ville være en ekte bonus & apos; hvis midtbanespilleren var i stand til å spille i gruppeåpningen.

Manchester United -kaptein Harry Maguire er også i tvil om Kroatia -kampen, etter å ha pådratt seg en ankelskade mot Aston Villa i begynnelsen av mai.

Imidlertid tippes Jude Bellingham til å spille etter en imponerende sesong for Borussia Dortmund, og en sterk oppvisning i Englands 1-0-seier mot Østerrike.

Jude Bellingham fra England

Jude Bellingham fra England (Bilde: Getty Images)

Er Jude Bellingham klar til å starte for England? Gi oss beskjed kommentarfeltet nedenfor .

Den siste skaden med skader betyr at Englands start -XI og taktiske system for åpningen fortsatt er i tvil.

Uten Maguire kan Southgate velge å velge en femmer, med tre midtstoppere og to kantspillere.

Men med en overflod av angripende rikdommer, alt fra kaldblodige angriperens instinkter til Harry Kane til de kreative og dyktige talentene til Jadon Sancho, blir det vanskelig for Englands manager å slippe en av stjernene sine til fordel for en ekstra person. Forsvarer.

Englands midtbane ser også ut til å være dyptgående i forhold til både de fremadrettede og defensive grupperingene, med Hendersons skade som bare etterlater Bellingham, Declan Rice og Kalvin Phillips som naturlig dekning for de to defensive-midtbaneplassene Southgate har en tendens til å velge.

Kroatia vil imidlertid ikke være noen pushovers, med veteran midtbanespiller og tidligere Ballon d & apos; or-vinner Luka Modric på midtbanen, støttet av en tropp som inkluderer Chelsea & # 39; s Mateo Kovacic, Inter Milan & # 39; s Ivan Perisic, tidligere Liverpool-forsvarer Dejan Lovren, og varmt tippet midtstopper Duje Caleta-Car.

Kroatia er uten den tidligere Barcelona -midtbanespilleren Ivan Rakitic, som trakk seg fra internasjonal fotball i september 2020.

England vil ha fem dager mellom kampen mot Kroatia og neste kamp, ​​som er mot Skottland fredag ​​18. juni.

Se Også: