Inne i ny singelen Ulrika Jonssons liv borte fra rampelyset som mamma og ivrig kokk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ulrika prikker om sine fire barn(Bilde: Instagram)



hvordan bære en valmue riktig

Ulrika Jonsson gjorde sitt navn foran kameraet som en av Storbritannias mest populære TV-pin-ups.



Men etter en rekke mislykkede forhold bestemte den svenske verten seg for å ta et skritt tilbake fra rampelyset, og valgte å bli en hjemmeværende mamma for sine fire barn.



Ulrika, 51, blekner fra det offentlige livet, og etablerte en ivrig lidenskap for matlaging mens hun pleide sin vidstrakte landsbygda i Berkshire, sammen med sine to engelske Bulldogs.

Selv om den tidligere Gladiators -programlederen til slutt gjorde en triumferende retur til rampelyset tilbake i 2017, og kom til de tre siste i MasterChef, hadde hun hatt et stille liv i landet i nesten et tiår.

Ulrika nyter et stille liv i Berkshire (Bilde: Instagram)



Hun tok sine to døtre Bo og Martha på ferie sammen i fjor sommer (Bilde: Instagram)

Det innebar mye koselig familietid sammen med mannen Brian Monet - som hun dessverre nettopp har kunngjort sin skilsmisse fra etter 11 år - sammen med barna sine.



De deler hennes yngste sønn Malcom, 10, med Brian som også adopterte datteren Bo, nå 18, i 2004.

preston (sanger)

Ulrika er også mamma til Cameron, 24, fra hennes første ekteskap med John Turnball samt Martha, 14, med andre hubby Lance Gerrard Wright.

Hennes eldste sønn Cameron fra hennes første ekteskap med John Turnball (Bilde: Instagram)

Ulrikas yngste sønn Malcom som hun deler med Brian Monet (Bilde: Instagram)

Den svenske personligheten sa tilbake i 2016 at valget om å gå bort fra rampelyset var hovedsakelig opp til henne, men også som et resultat av jobbtilbud.

I hvileperioden fra livet i offentligheten brukte Ulrika mesteparten av tiden sin på å være mor for barna sine.

ønsket splittes opp

Hun sa: 'Det ble en interessant tid. Jeg er veldig avgjort. Du begynner å reflektere over ting som foregikk før. Når de er babyer, kan alle mate dem og kose dem, men det er når de blir monster -tenåringer, det er når de trenger deg. '

Ulrika, som nylig åpnet seg for å kjempe i overgangsalderen, har vist seg dedikert til morskap med et kallenavn for barna hennes & utakknemligheter & apos; i hennes Instagram -innlegg.

Ulrika liker å lage mat til barna sine, en tradisjon for en svensk sommerkake til Marthas 14 -årsdag i mai i fjor (Bilde: Instagram)

Hun er en liten hånd på kjøkkenet (Bilde: Instagram)

Ulrika har sine to pelsbarn som hun dotter på (Bilde: Instagram)

Hun ferger ofte sin eldste datter Bo, som har medfødt hjertefeil, til og fra sykehusmøter.

TV -programlederen, som har kjempet mot depresjon, snakket om datterens alvorlige hjertefeil og om hvordan hun hele tiden ville bekymre seg om helsen hennes, da hun gjennomgikk sin første operasjon da hun var bare seks dager gammel.

Siden den gang har Bo, som feiret 18-årsdag i fjor, fortsatt regelmessige kontroller, men har oppnådd suksess ved å starte opplæringen til Norland Nanny.

Martha følger ofte mamma med på jobb (Bilde: Instagram)

lykkehjul jenny

Hennes 14 år gamle datter Martha følger ofte mamma med på jobb, med Ulrika som legger ut biter av bilreiser sammen på Instagram.

Hun ble nylig med henne for å filme Channel 4's Let & apos; s Talk About Sex, der Ulrika avslørte at hun lærte om sex på skolen da hun var bare seks.

Ulrika er super nær døtrene sine og la ut flere bilder i fjor sommer av at hun nyter en ferie med paret i solen.

Hun spøkte på ett bilde: 'Så langt den beste dagen og det beste bildet og nesten ingen telefoner og nesten ingen kamper og bare to rom og cola på slutten av det hele ... for meg.'