Hva skjedde med Jenny Powell - Jason Orange -romantikk, ekteskapssorg og skrekkcyste

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jenny Powell var en av de mest populære TV-pin-ups på nittitallet, og tjente legioner av beundrere etter å ha arrangert Top of the Pops og Wheel of Fortune.



Bare 26 da hun landet den ettertraktede spilleutstillingen sammen med John Leslie, den Essex-fødte stjernen og utdannet ved den berømte Italia Conti-skolen i London, ble knyttet til en rekke menn i øyeblikket, inkludert Simply Reds Mick Hucknall og Bros & apos ; Matt Goss.



Men det var hennes treårige forhold til Take That-stjernen Jason Orange på toppen av bandets berømmelse som hadde fansen grønn av misunnelse.



De skilte seg i 1995, men Jenny, 52, avslørte nylig at hun er i nærheten av Jason sin mor den dag i dag.

Jenny var bare 26 da hun begynte i Wheel of Fortune sammen med John Leslie

Jenny var bare 26 da hun begynte i Wheel of Fortune sammen med John Leslie (Bilde: Scottish Television)

Han var en annen veldig, veldig snill, ydmyk fyr, sa hun til The Sun.



Jason pleide å sende meg anonym Valentinsdag - jeg fant ut at det var ham. Vi daterte av og på, og igjen var det i høyden av deres berømmelse.

amanda holden nippel slip

Han var ganske åndelig og ga meg veldig gode selvhjelpsbøker. Take That -fansen pleide å sette de tente sigarettene gjennom postkassen min. Jeg er fortsatt veldig nær moren hans, Jenny.



Tre år senere møtte hun Toby, en direktør i selskapet med sitt eget gulvfirma.

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen, Robbie Williams - TAKE THAT, avbildet i 1992

Jenny datet Jason, baksenteret, i tre år (Bilde: Rex)

De fikk datteren Constance, 19, og Pollyanna, 12, men skilte seg kort tid etter fødselen i 2009, og etterlot Jenny ødelagt.

Etter at jeg og eksen min ble splittet, var jeg bare helt knust. Jeg var hul og nummen, og det var en fryktelig følelse, sier hun til Daily Record.

Jeg sa til mamma i går, det uheldige er at det ikke er noen bilder av Polly som baby, og jeg husker ikke så mye om det første året hennes.

Jeg var så distrahert. Jeg prøvde å komme meg gjennom det, og jeg husker ikke så mye bortsett fra å prøve å takle og bli bedre.

Så i julen 2010 endret alt et tilfeldig møte på en kaffebar i Londons Euston -stasjon.

Det var der hun stødte på sportsterapeut Martin Lowe, som til tross for å være syv år yngre, gjorde interessen kjent.

Vi møttes i Pret A Manger, og jeg hadde vært på et julebord. Jeg hadde falske øyenvipper. Den ene hang på øyet - jeg så uimotståelig ut, sa hun til The Sun.

Jenny Powell og Toby Baxendell (bilde: sm/rex)

Jenny Powell og Toby Baxendell med den første datteren Constance

'Så gikk denne fyren inn og jeg tenkte:' Han er død, han er det ', så satt han overfor meg. Han sa: ‘Vil du ha nummeret mitt?’ Han foreslo omtrent fire år senere i New York.

Etter å ha innsett at forholdet kom til å være alvorlig, bestilte Jenny en tre måneders sabbat for Florida, seg selv, Martin og barna, slik at de kunne bli kjent med hverandre.

Men bare fire dager ut i livet, fant TV -programlederen seg rett fra Miami's Seaquarium til operasjonsbordet.

Jenny er nå forlovet med toyboy Martin

Jenny er nå forlovet med toyboy Martin (Bilde: Jenny Powell/Instagram)

Det var en kokende varm morgen, og vi koste oss veldig, sa hun tidligere til The NEWSAM.

Så, fra ingensteds, fikk jeg en stikk i siden. Men jeg er en av dem som, med mindre noe virkelig gjør vondt, jeg ikke ville ødelegge alles dag, så jeg håpet bare at det ville forsvinne.

Det føltes som om vi var i begynnelsen av dette store eventyret, men i løpet av 45 minutter etter den første twingen ble jeg doblet opp og venstre side føltes så uutholdelig at jeg brast ut gråtende, sa hun.

Det var en fryktelig smerte og legene på stedet i parken var bekymret for at det kan være vedlegget mitt.

Jenny ble kjørt til sykehus etter å ha hatt kvalmende smerter i siden

Jenny ble kjørt til sykehus etter å ha hatt kvalmende smerter i siden

Jeg visste at amerikanske medisinske regninger kunne være astronomiske, og jeg var så bekymret at det kunne koste tusenvis da Martin stakk oss alle inn i bilen og vi dro til sykehuset.

Da vi kom dit kunne jeg ikke stå opp rett. Jeg ble doblet av smerter, trengte en rullestol og pusset opp av plagene.

I løpet av to timer hadde Jenny gjennomgått MR- og CT -skanning.

Jeg husker jeg gikk inn i maskinens forferdelige tunnel, tenkte at det sannsynligvis var kreft eller en fryktelig dødelig sykdom, og husker tårene som trillet nedover kinnene mine.

hvor gammel er sheila hancock

Jeg ble livredd, innrømmet hun.

Heldigvis måtte den tidligere panellisten Loose Women ikke vente lenge på at en lege skulle avsløre testresultatene hennes.

De hadde funnet en dermoid cyste i venstre eggstokk, og den var på størrelse med en appelsin, sa Jenny.

Jenny tar ofte feil av søsteren til hennes 19 år gamle datter (Bilde: jennypowelltv/Instagram)

Jeg hadde aldri hørt om en, men de er ganske freaky - tilsynelatende kan noen inneholde hår, tenner og alle slags.

Dermoidcyster forekommer vanligvis inne i skallen, på korsryggen, i ansiktet eller i eggstokkene.

Noen er tilstede fra fødselen mens dermoid cyster på eggstokkene har en tendens til å utvikle seg i løpet av en kvinnes reproduktive år.

Hvis de ikke blir fanget opp snart nok, kan de føre til infeksjon, brudd og sjeldnere til og med kreft, selv om de vanligvis lett kan fjernes ved hjelp av nøkkelhullsoperasjon.

Jeg prøvde å få hodet mitt rundt den medisinske siden av det jeg hadde blitt fortalt om denne rare cysten, fortsatte hun, mens legen sa: 'Jeg kan gjøre dette nå, og du kan fortsatt ha på deg bikinien. Ikke bekymre deg, det vil være to veldig små arr - ett i navlen og et på hoften.

Jenny tar ofte feil av søsteren til hennes 19 år gamle datter

Jenny har kreditert sin forlovede for å holde henne i form (Bilde: jennypowelltv/Instagram)

nytt arsenal kit puma

Jeg husker jeg svarte: 'Jeg bryr meg ikke om å ha bikini, jeg vil bare ikke ha smerter lenger - få ut denne tingen!'

Kirurgen advarte meg om at han kanskje måtte ta eggstokken min helt bort. Men jeg var 44 på den tiden og hadde allerede mine to barn, så jeg sa: 'Bare gjør det du må gjøre'.

Operasjonen var en suksess med leger som bare kunne fjerne cysten, men Jenny var redd for enda en gang da hun skjønte at hun ikke hadde tegnet ferieforsikring før hun forlot Storbritannia.

Overfor en regning på 54 000 pund husket den paniske stjernen til slutt en gammel bankkonto hun hadde åpnet under ekteskapet som fulgte med gratis forsikring. Heldigvis var det gyldig.

Hun la til: Da de sa 'Ja, det er greit, fortsett' det var den største lettelsen. Nå ser jeg tilbake og lurer på hva i all verden jeg tenkte? Det kunne ha vært en stor katastrofe.

Jeg hadde ikke bevisst tenkt på ferieforsikring i det hele tatt - og $ 70 000 er enormt. Det var det største lettelsens sukk jeg noen gang har pustet i mitt liv. Lekse lært.

Jenny bor nå i et georgisk hus i Cheshire med Martin, døtrene og redningshunden Elsa.

Og etter å ha avslørt at hun tar feil av Constances søster, har Jenny kreditert sin forlovede for å holde henne i morderform.

Hun driver også med hotyoga og veier og serverer sukker og bearbeidet mat.

Arbeidsmessig er hun fast på Loose Women og forblir på reality -TV -kretsen, etter å ha spilt i Celebrity Come Dine With Me, Celebrity Masterchef, Big Star's Little Star, Celebs on the Ranch. Hun presenterer også sin egen foreldrepodcast The Hot Mess Mums Club.

Se Også: