Jack Grealish sender melding til John Terry etter Aston Villa -avkjørsel

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jack Grealish har sagt farvel til John Terry etter at hans avgang fra Aston Villa ble bekreftet.



Paret spilte sammen på Villa Park før Terry kom tilbake til klubben som en del av personalet i bakrommet under Dean Smith.



Siden Smith overtok ansvaret i 2018, tjente Villa opprykk til Premier League etter et kort mesterskap, og har siden reetablert seg i topprundingen og endte på 11. plass forrige sesong.



Det sies at Terry har hatt stor innflytelse på å stabilisere Villa-forsvaret, men 40-åringen har bestemt seg for å forlate og satse på en karriere innen ledelse andre steder.

betydningen av nummer 64
John Terry har forlatt Aston Villa etter fire år

John Terry har forlatt Aston Villa etter fire år (Bilde: Action Images via Reuters)

Grealish er helt klart en stor fan av den legendariske Chelsea -forsvareren - som har antydet å følge i Frank Lampards ledertrinn for å en dag komme tilbake til Stamford Bridge -utgravningen - og den engelske internasjonale ønsket ham farvel på Instagram.



Villa -kapteinen sa: 'What a legend' og postet sammen med en hjerte -emoji, 'All the best JT.'

Terry avslørte at hans avgang var en ekstremt vanskelig avgjørelse.



TV-program for verdensmesterskapet i Storbritannia

- Det har vært en enorm ære og et privilegium å ha tilbrakt de siste tre årene i Aston Villa, men jeg føler at nå er det riktige tidspunktet for å ta den ekstremt vanskelige beslutningen om å gå videre, sier Terry.

'Jeg vil være så respektfull mot manageren og alle i Aston Villa som jeg kan, og etter å ha tatt min seriøse vurdering i fremtiden, føler jeg virkelig ikke at det er rimelig å gå inn i en ny sesong uten å være sikker på å se det gjennom.

Vil Terry administrere Chelsea i fremtiden? Kommenter nedenfor

John Terry tenker på sin første lederrolle

John Terry tenker på sin første lederrolle

røyket leah bracknell

'Min umiddelbare plan er å tilbringe litt kvalitetstid med familien min, og deretter forhåpentligvis ta noen invitasjoner til å besøke klubber og ledere rundt i Europa for å utvikle mitt mål og mål om å bli manager.

- Det har alltid vært min ambisjon å gå over til fotballadministrasjon, og etter å ha gitt den rette muligheten, føler jeg meg klar til å ta en slik utfordring.

Terry blir nå knyttet til den ledige lederposisjonen i Championship -klubben Swansea etter at Steve Cooper gikk av.

Det er imidlertid ingen indikasjon på at Terry umiddelbart vil gå inn i en lederrolle.

Ved utgangen krediterte han Dean Smith for å ha hjulpet ham med å utvikle seg som trener og sendte sin takk til sin gamle sjef og Villa -spillerne, inkludert Grealish.

- Jeg kan ikke takke Dean nok for støtten og veiledningen han har gitt meg, og jeg er sikker på at han vil fortsette å lede klubben fra styrke til styrke, sier Terry.

Til slutt vil jeg også takke alle spillerne og de ansatte og ønske dem alt godt for sesongen som kommer, og takke de fantastiske Aston Villa -fansen for støtten.

Få hendene på klubbens spesialutgave 2021/22 årlig. Finn ut mer her.

allmenningshus utenfor

Se Også: