Derby County utsteder uttalelse da bilder av Wayne Rooney sov på hotellrommet dukker opp

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rooney ble avbildet på Derby County -trening mandag(Bilde: Tom Maddick SWNS)



Derby County har gitt ut en uttalelse som bekrefter at Wayne Rooney snakket direkte med klubben om bildene av ham som sirkulerte på sosiale medier i helgen.



Bilder dukket opp for å vise legenden Manchester United og England sovende på et hotellrom med unge kvinner.



Rooney hadde festet med jentene i et VIP-område på den eksklusive Chinawhite-klubben i Manchester, etter at Derby tapte 2-1 mot Salford City før sesongen.

hvor gammel er nicole scherzinger

Det er ikke noe forslag Rooney handlet upassende.

Et øyeblikk med tittelen 'Sleepy wayne' inneholdt en blond kvinne som spøkte med en tunge mens han lagde fredstegnet. I det samme bildet kan en kvinne sees i bakgrunnen som ligger i full lengde på en seng.



Rooney trøstet seg etter at Derby tapte 2-1 borte mot Salford

I et annet bilde ser det også ut til at en kvinne tuller rundt når bildet blinker med bunnen ved siden av Derby -sjefen, med bildeteksten Mooney Rooney.



Etter å ha våknet forlot Rooney Staycity -komplekset.

fury klitschko omkampsbilletter

Bildene begynte snart å sirkulere på nettet, og Rooney informerte Derby -sjefer.

En Derby -uttalelse lød: 'Wayne Rooney informerte klubben om at bildene hadde dukket opp og at de var tatt uten hans viten eller godkjenning.

fanny chmelar jakten

Etter å ha rådført seg, ble saken rapportert til Greater Manchester Police som nå etterforsker hendelsen. Selv om det fortsatt er tilfelle, vil det ikke være noen ytterligere kommentar. '

Tilbake på jobb: Rooney på trening.

Tilbake på jobb: Rooney på trening (Bilde: Tom Maddick SWNS)

På mandag sa imidlertid en talsmann for Greater Manchester Police offisielle styrker: 'Vi er ikke klar over at dette er blitt politianmeldt. Det er ingen politiinnblanding for øyeblikket. '

Derby er for tiden under en overføringsembargo, selv om de nå har lov til å gjøre fire signeringer etter at EFL lempet på reglene for spillerregistreringer.

Rams -tilleggene kan bare komme hvis spillerne som kommer er kontraktsløse eller blir med på lån.

sex i en campingvogn

Rooney snakket om klubbens situasjon i Salford og sa: 'Det er veldig tøft.

Rooney er gift med Coleen

Rooney er gift med Coleen

- De har sagt at vi kan signere fire spillere, men det kommer virkelig til å bli veldig vanskelig for oss å få noen spillere inn under de omstendighetene vi er i. Det er min jobb å bringe litt verdighet og stolthet tilbake til denne klubben.

Jeg tror fansen må se det.

Selv, trenerne, spillerne jobber alle mot det, men der vi er, hvis vi ikke kan få noen spillere inn, vil det være veldig vanskelig for meg å sette et lag ut for å starte sesongens første kamp.

'Så, vi trenger hjelp fra andre mennesker, forhåpentligvis, som kommer, forhåpentligvis kan vi få det fordi hvis ikke vil vi ikke være i stand til å konkurrere.'

Se Også: