For opptatt for kjærligheten: 1D -stjernen Niall Horan fyller den ødelagte modellen Amy Green

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Niall Horan og Amy Green

Det hele er over: Niall og Amy før de ble delt(Bilde: Sunday NEWSAM Grab)



One Direction -stjernen Niall Horan har skilt seg fra kjæresten sin og hevder han er for opptatt til kjærlighet.



Venner sier at karrieren hans ikke gir ham tid til en seriøs romantikk, så han bestemte seg for å avslutte den med den håpefulle modellen og skuespilleren Amy Green, 20.



Dramastudent Amy, som selv avsluttet et fireårig forhold for å være med 1D-avgudet, sies å ha blitt ødelagt.

En kilde nær paret bekreftet: Dessverre er det slutt mellom Niall og Amy. Han fullførte det fordi han ikke hadde nok tid med alt han måtte gjøre. Forståelig nok ble hun skuffet fordi hun hadde vært i et forhold før hun begynte å se Niall og valgte ham fremfor kjæresten.

Men det er ingen virkelige harde følelser, og de er fortsatt nære.



Amy, som studerer drama ved University of Birmingham, begynte å date den irske hjerterytmen i oktober i fjor etter at de møttes på en nattklubb i London.

Men venner sier at det var henne som først truet med å avslutte forholdet tidligere denne måneden. En kilde avslørte: Hun fant Niall litt for umoden for sin smak.



Det var som Nialls første forhold, mens Amy hadde vært i et forhold tidligere. De hadde noen dumme argumenter, og det var virkelig begynnelsen på slutten. En kilde nær Amy, som nå har godt over 100 000 følgere på Twitter på grunn av det profilerte forholdet, la til: Niall brukte alle verktøyene han kunne for å etterlyse henne, og han behandlet henne veldig bra. Hun likte det så lenge det varte og håper de blir venner.

I november i fjor sendte Twitter -troll Amy misbruk på nettet. En skrev: @Amy-Green92 Du dater Niall, og nå tror du at du er kjent? Oppmerksomhetsøker! Gå vekk! Dramadronning! Tweeteren la til: @AmyGreen92 Jeg håper at Niall ikke ser deg uten sminke fordi han vil dø!

Niall, 19, som fant berømmelse på The X Factor med bandkameratene Harry Styles, 19, Louis Tomlinson, 21, Zayn Malik, 20 og Liam Payne, 19, ba henne ignorere haterne.

Til en verdi av anslagsvis 10 millioner pund har Niall tidligere vært knyttet til en rekke skjønnheter, inkludert X Factor USA -verten Demi Lovato. Men på Valentinsdag twitret han at han bare hadde mottatt et enkelt kort ... fra en liten jente -fan.

Amy snakket utenfor familiens hjem i Nord -London og sa: Jeg vet ikke hva jeg skal eller ikke skal si. Unnskyld. Niall sa at han aldri hadde følt seg lykkeligere.

Se Også: