Steve Wrights hemmelige hjertesorg til tross for at han fant kjærlighet til millioner på Radio 2

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Steve Wright har ikke funnet kjærligheten siden skilsmissen fra kona Cyndi for 20 år siden



Hver helg stiller millioner av mennesker til for å høre det mest romantiske programmet på britisk radio.



romantiske steder i Storbritannia

På Steve Wrights Sunday Love Songs spiller veteranen DJ inderlige dedikasjoner for lyttere og forteller historier om ekte romantikk.



Sammen med hovedprogrammet hans, Steve Wright in the Afternoon, har det bidratt til å skyve Radio 2 -stjernen til et høyt sted i BBCs inntjeningsliga som ble utgitt denne uken.

Men ironien er det arbeidet etterlater 64 år gamle Steve uten tid til en egen romantikk. Ekteskapet hans brøt opp for 20 år siden, og han sier at det rett og slett ikke er tid til å finne en ny partner.

I en sjelden innrømmelse om sitt personlige liv sa han: Jeg jobber med et ettermiddagsshow på BBC, og jeg gjør et kjærlighetssangprogram i helgen, og det betyr at jeg gjør mange intervjuer, og jeg forbereder mye og jeg skriver en mye. Så jeg må jobbe hele tiden.



Steve bor i det sentrale London, bare en fem minutters spasertur fra Broadcasting House, hvor han tilbringer så mye tid.

Steve hevder at han er for opptatt med å presentere sitt hitshow for å finne romantikk

Steve hevder at han er for opptatt med å presentere sitt hitshow for å finne romantikk (Bilde: BBC)



Selv om han var en vanlig programleder på Top of the Pops på 1980 -tallet, søkte han aldri mer TV -berømmelse og har sagt at dette gir ham mer privatliv enn de fleste stjerner på BBC.

Jeg gjør ikke så mye TV, så jeg blir ikke gjenkjent så mye, sa han til en intervjuer.

Hjemmet hans deles med datteren Lucy, 25. Hans sønn Tom, 32, et mer sosialt dyr enn faren hans, som presenterer musikkvelder i Camden og var en venn av avdøde Amy Winehouse, er også i nærheten.

Steve med kona Cyndi før skilsmissen i 1999 (Bilde: INS)

Foreldrenes ekteskap tok slutt i 1999 etter at Steve og USA-fødte Cyndi Robinson bestemte seg for å leve hver for seg.

Med tre timer på lufta fem dager i uken og ytterligere to på søndag (selv om Love Songs er spilt inn på forhånd), har Steve vært en av BBCs mest populære stjerner siden han først ble med fra Radio Luxembourg i 1980.

Tall fra 2015 viste at åtte millioner mennesker stiller inn hver ettermiddag for å lytte til hans kjendisintervjuer, non-stop oldies og fascinerende factoids.

Han ble kåret til BBCs femte mest inntektsrike presentatør denne uken, med en inntekt i 2018-19 mellom £ 465 000 og £ 469 000. Det ble også avslørt at han hadde tatt en lønnskutt på 85 000 pund siden året før som en del av et forsøk på å stryke lønnsforskjeller mellom menn og kvinner.

Steve, avbildet i 1979, har vært en av BBCs mest populære kringkastere i flere tiår (Bilde: Getty)

bjørnetatovering for charlotte

Men spurte om han synes han har blitt uunnværlig, sa han ganske enkelt: Nei. Jeg tror ikke jeg er uunnværlig i det hele tatt.

Steve snakket på det turnerende Giffords Circus i Chiswick House i Vest -London, og avslørte at etter alle årene han var på radio, er hans favorittmusikk fortsatt Rolling Stones.

Jeg elsker Stones, sa han. Du kan ikke tro at Keith lever. Og Mick. Jeg vet. De er utrolige.

På spørsmål om sitt verste intervju noensinne, sa han: Det var fyren som pleide å spille Captain Kirk på Star Trek, William Shatner. Han kom inn og sa at han ikke ønsket å snakke om Star Trek.

Jeg sa, ‘OK.’ Jeg snakket med ham om dette prosjektet han hadde, og etter hvert begynte jeg å gjøre Star Trek -ting uansett, som du ville.

Han mener også det er vanskeligere å få godt materiale ut av kjendiser i disse dager. Det handler om sosiale medier nå. Folk sparer mange ting for sosiale medier. Når jeg intervjuer folk, tenker jeg: «La oss prøve noe annet. La oss snakke om bakte bønner eller noe. '

Steve bryr seg ikke om verken Twitter eller Facebook selv.

Jeg er bevisst ikke på sosiale medier, sa han. Grunnen er at jeg ikke har tid.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: