Tesco reduserte prisen på Cadbury Egg ‘n’ Spoon til bare 1 pund - inkludert Oreo

Tesco

Horoskopet Ditt For I Morgen

Glem skjeen, den blir borte i to biter



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Når det gjelder påskesjokolade, er du et Creme Egg, miniegg eller til og med Cadbury's Egg & apos; n & apos; Skje slags person?



hanna yusuf dødsårsak

Hvis det er sistnevnte, er det gode nyheter rett rundt hjørnet, som den alvorlig undervurderte Cadbury's Egg & apos; n & apos; Skjebokser er i ferd med å selges på Tesco.

Pakker med sjokoladebehandlingen blir kuttet i to til £ 1, i stedet for den vanlige £ 2.

Du får totalt fire egg i esken, med hvert skall i Creme Egg-størrelse som inneholder en myk og seig sjokolademousse.



Hvordan spiser du din?

Og det er ikke bare standard sjokolade med 50% rabatt, Oreo -versjonen av den ettertraktede sjokoladebehandlingen vil også bli solgt, for samme prislapp på 1 kr.



Sett til lansering både i butikk og online på Tesco onsdag denne uken (20. mars) varer ikke £ 1 -avtalen lenge, bare tilgjengelig frem til 26. mars.

Til og med Oreo -ene er inkludert

hva betyr 404 åndelig

Tilbudet ble først kunngjort av bargain hunters på deals forum hotukdeals, hvor mange chocoholics delte spenningen over avtalen.

En kommentator sa 'God verdi for lommeboken min, helsen min ikke så mye', mens en annen uttalte at den samme prisen også kommer til å vises i Sainsbury. Krysser fingrene ...

Dessverre er de utrolige vaniljeene vi husker fra noen år tilbake ikke inkludert i tilbudet. Eksisterer de i det hele tatt lenger?

Les mer

Påske 2020
Beste påskeegg for 2020 Beste varme kryssboller til påske 2020 Beste alternative påskeegg Beste veganske påskeegg for 2020

Se Også: