Når er Pride of Britain Awards 2019? Dato, TV -kanal og hvordan du nominerer

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er den mest hjertevarmende og tårevåt prisutdelingen i den britiske kalenderen, og den er nesten her.



Hvert år feirer Pride of Britain prestasjonene til virkelig bemerkelsesverdige mennesker som gjør samfunnet vårt til et bedre sted - og viser verden hvorfor vi er beæret over å være britiske.



I år - 20 -årsjubileet for prisene - kommer til å bli en ekstra spesiell begivenhet.



Seremonien presenteres av Carol Vorderman og tiltrekker seg en glitrende rekke kjendiser - men de virkelige stjernene er prisvinnerne selv. De bruker livet sitt på å hjelpe andre og forandre verden.

Så hvordan kan du nominere noen til en pris, og hva kan du forvente når vi feirer to tiår med en nasjonal institusjon? Vi avslører alt ...

Hva er Pride of Britain?

(Bilde: )



Pride of Britain Awards feirer de ekstraordinære handlingene, tapperheten og ånden til medlemmer av den britiske offentligheten som har blitt nominert og stemt frem av dem som tror mest på dem.

-sjefredaktør Lloyd Embley sier: 'Disse prisene er så viktige fordi de kjenner igjen vanlige mennesker som gjør ekstraordinære ting.



som vant im a celeb 2017

'Gjennom årene har vi sett så mange eksempler på utrolig ånd og mot hos det britiske folket, og jeg er sikker på at dette året ikke blir annerledes.'

Den første Pride of Britain Awards ble arrangert i 1999, noe som i år gjorde 20 -årsjubileet.

Når deles Pride of Britain -prisene ut?

Carol Vorderman er vertskap for den glitrende seremonien som setter Storbritannias modigste og sterkeste mennesker i rampelyset (Bilde: ITV)

De 2019 Pride of Britain Awards vil bli vist på ITV5. november 2019 klokken 20.00 .

Selve seremonien ble holdt 28. oktober 2019.

Hvordan nominerer jeg?

Nominasjoner til 2019 -prisene stengte 30. august, og blir nå vurdert av Pride of Britain -teamet.

Hvis du har gått glipp av fristen, kan du alltid nominere noen til 2020 -prisene. Nominasjonene for neste år åpnet 7. oktober, og nå kan du nominere her .

Du kan nominere personer eller grupper av mennesker i følgende Pride of Britain -priskategorier:

TSB Community Partner Award
For en person eller gruppe mennesker som har jobbet sammen i partnerskap som en kraft for godt i sitt lokalsamfunn, og forbedret livet til menneskene rundt seg. Dette kan være alt fra å støtte unge mennesker til å trives til å samle lokalsamfunn for å skape noe spesielt. Vinneren eller vinnerne vil ha galvanisert støtten til menneskene rundt dem for å gjøre en forskjell.

Årets ITV -innsamlingsaksjon
For utrettelig og inspirerende veldedighetsinnsamling, 16 år og eldre.

Good Morning Britain Young Fundraiser of the Year
Å belønne en ungdom på 15 år for inspirerende veldedighetsarbeid.

Denne Morning Emergency Services Award
For politi, brann, ambulanse, ambulansepersonell eller luft-, sjø- eller fjellredning som har gått utover plikten.

Enestående tapperhet
For voksne som risikerer sin egen sikkerhet for å hjelpe andre i fare.

Barn/tenåring av mot
For å kjempe mot sjansene for å hjelpe andre, eller sette seg selv i fare for å redde noen i fare.

Livstids prestasjon
Å anerkjenne vidtrekkende prestasjoner, muligens på nasjonal eller internasjonal skala.

Spesiell anerkjennelse
For prestasjoner som ikke dekkes i andre kategorier, for eksempel inspirerende omsorgspersoner, kampanjer og medlemmer av væpnede styrker

Hvem dømmer vinnerne?

Den fullstendige dommerserien for årets Pride of Britain-priser (Bilde: Philip Coburn/)

Dommerlaget i år inkluderte Christine Lampard, Susanna Reid, Eamonn Holmes, og - selvfølgelig - Carol Vorderman.

Good Morning Britain -programleder Susanna fortalte NEWSAM Online at det var et & ekstraordinært privilegium & apos; å bli bedt om å delta i dommerprosessen igjen i år.

'Det er virkelig interessant å snakke med de nye dommerne, og de sier & apos; Hvordan i all verden bestemmer du deg? & Apos;

'Det vi ønsker å gjøre er å gi alle en pris fordi de er Storbritannias stolthet. Det er en massiv utfordring, sa hun.

Hvem vant Pride of Britain i fjor?

Den første vinneren av 2018 som ble annonsert var West Midlands Fire Service som ble tildelt This Morning Emergency Services Award.

Sean Hughes dødsårsak

De ble hedret for å ha reddet Phil Ewins som var på vei til å foreslå kjæresten Dikla Arad da han krasjet bilen hans - og ble spidd av en 10 meter lang metallstang.

Edward Mills samlet inn 35 000 pund til en veldedighet for kreft til ære for sin dødssyke mor

Mot alle odds klarte brannmenn fra Highgate brannstasjon å redde livet hans. Operasjonen ble fanget på kroppskamera.

Mannskapet var spesielle gjester ved Phil & apos bryllup i juli 2018.

'Den kvelden var jeg utrolig heldig - heldig at det var mannskapet i området,' sa han.

'De var i stand til å ta alle de riktige avgjørelsene til rett tid. De var alle i verdensklasse. Uten dem hadde jeg dødd. I stedet har jeg vært i stand til å gifte meg og løfte kona mi for våre bryllupsbilder. '

Ella Chadwick stjal nasjonens hjerter med sitt ekstraordinære mot (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Ella Chadwick vant Child of Courage -prisen. Etter å ha foretatt en nyretransplantasjon, samlet hun inn tusenvis til veldedighet for å takke legene og sykepleierne som hjalp henne.

Åtte år gammel Edward Mills var årets Good Morning Britain Young Fundraiser. Han besteg Old Man of Hoy og samlet inn 35 000 pund for en kreftorganisasjon til ære for sin dødssyke mor.

Joe Rowlands , 14, vant Teenager of Courage -prisen. Han reddet faren Pauls liv da kajakken deres kantret, og de ble tvunget til å svømme gjennom isete vann. Joe 's far utviklet hypotermi og mistet bevisstheten, men Joe dro ham fra vannet og utførte HLR.

En talsperson fra livbåtmannskapet som reddet dem sa 'Hvis Joe ikke hadde vært så sterk som han var, ville Paul ikke vært der i dag.'

Emma Picton-Jones vant den spesielle anerkjennelsesprisen. Etter at mannen tok sitt eget liv, opprettet hun en veldedig organisasjon for å støtte bønder med deres psykiske helse.

Emma Picton-Jones ble anerkjent i fjor etter å ha opprettet en veldedig organisasjon for å hjelpe til med å håndtere psykiske problemer i bondesamfunnet (Bilde: MDM)

87 år gammel Icolyn Smith vant TSB Community Partner -prisen i 2018. Hun har drevet Oxford Community Soup Kitchen i over 28 år, og ga mat og klær til de som trenger det.

I fjor gikk prisen for spesiell anerkjennelse til Menn og kvinner i RAF . 2018 var hundreårsjubileum for Royal Air Force, og helter som Paul Farnes, som er det siste overlevende esset i Battle of Britain, og Johnny Johnson, den siste av Dambusters, ble begge hedret på Pride of Britain.

Skvadronleder George & apos; Johnny & apos; Johnson poserer etter at han ble tildelt en MBE av dronning Elizabeth II ved en Investiture -seremoni på Buckingham Palace, 7. november 2017 i London, England. (Bilde: Getty Images)

Omar Sharif vant Prince & apos; s Trust Young Achiever -prisen. 26-åringen ble involvert i en gjeng da han var 16 år, men etter at tre av vennene hans ble drept som følge av knivkriminalitet, innså han at han måtte snu livet sitt.

Han er nå en motiverende foredragsholder som besøker skoler og fengsler for å dele historien sin.

De British Cave Rescue Team som risikerte livet for å redde 12 thailandske gutter og deres fotballtrener fra en oversvømmet hule i Thailand vant prisen Outstanding Bravery.

Eddie O & apos; Gorman OBE vant Lifetime Achievement Award. Etter at begge barna døde av kreft, grunnla han og hans avdøde kone Marion veldedigheten Children with Cancer UK, og har samlet inn over 230 millioner pund. De har finansiert viktig forskning på pediatrisk onkologi.

Hvem deler ut prisene?

Carol Vorderman med vinner Ella Chadwick (Bilde: )

Prisutdelingen arrangeres av Carol Vorderman, som har presentert priser siden de ble lansert.

'Vinnerne av vår stolthet i Storbritannia deler to trekk,' sier hun. 'De er totalt uselviske, og også utrolig beskjedne om prestasjonene.

'Derfor trenger vi folk til å fortelle oss om dem. Så hvis du kjenner en usung helt, enten det er noen som har forandret ett liv eller forandret verden, fortell oss om dem i dag. '

Pride of Britain Awards 2019 blir vist på ITV i november 2019.

Se Også: