Hvordan (lovlig) få et NUS -kort når du IKKE er student

Annen

Horoskopet Ditt For I Morgen

En av de store fordelene med å være student (bortsett fra å stå opp klokken 15.00 hver dag og ingen som slår et øyelokk), er studentrabatten.



Du vil aldri kunne få slike rabatter, på samme antall merker enn når du blinker med NUS -kortet ditt. Dagen det utløper er en trist dag for en student - det er begynnelsen på et fullverdig voksenliv.



MEN, det er en lur måte å få et NUS -kort selv om du IKKE er student. Og det er helt legitimt, du kan blinke det med full tillit og få rabatt på mat, restauranter, kinoturer samt favorittmotene dine.



Så her er hemmeligheten, du må bare bli student. Hør meg nå! Dette betyr ikke å overlate £ 9 000 i avgifter og snakke om at livet ditt endrer gapet yah - du trenger bare å registrere deg for et kurs på £ 9 online.

Hvordan være en evig student for £ 9 i året

Student som bruker bærbar datamaskin i et universitetsbibliotek

Hvis jeg bare kunne få rabatter uten alt det irriterende arbeidet ... (Bilde: Getty)

eCareers er en online utdanningsleverandør med kurs som Microsoft Excel 2010 online opplæring, Apple & Android App Developer -pakke og hagedesign, og alle eCareers -studenter kvalifiserer for et NUS studentrabattkort.



Problemet er at disse kursene er på rundt £ 200, så her er hva du gjør, gå til nettsteder som rabatt og finn en som er 97% avslag, som denne Regnskap og bokføringskurs fra Wowcher som koster £ 9 frem til 26. april 2016.

Når du har kjøpt kurset, er du offisielt student og kan skaffe deg en NUS ekstra kort , som vil koste deg £ 12.



david gandy m&s

Bare gå til øverst til høyre på siden, klikk på 'Kjøp ditt NUS ekstra kort nå' og fyll ut informasjonen din.

Bare legg inn din vanlige e -postadresse (trenger ikke å være student), fyll ut informasjonen din og sørg for at du bruker de ekstra £ 1 for å få den levert hjem til deg, i stedet for til eCareers hovedkontor.

Kortet kommer i posten et par dager senere og er gyldig i et år.

Så er det verdt å kjøpe?

Amazon er et av selskapene som tilbyr studenter penger

Med dette tilbudet fra Wowcher, for å legitimt få et NUS -kort, vil det koste deg £ 22 i alt. Så du må veie opp hvis du bruker rabattkortet nok til å få pengene tilbake.

Det er hundrevis av tilbud annonsert på NUS -siden, og enda flere muligheter til å spare, bare ved å blinke kortet ditt på puber og små butikker rundt om i Storbritannia.

De beste tilbudene inkluderer:

  • 25% rabatt kl National Express
  • 25% rabatt på studentbillettpriser på ODEON
  • Gratis Cheesburger/Mayo Chicken/McFlurry når du kjøper et McDonalds måltid med ekstra verdi
  • 10% rabatt kl ASOS
  • 5% rabatt kl Amazon
  • 10% rabatt på andelslag (inkluderer sprit!)

  • 50% av Spotify Premium
  • Opptil 15% rabatt på Mac og 4% på iPads kl eple
  • 10% rabatt kl Superdrug
  • 20% avslag Karen Millen

Kan jeg bare få avtalen hos Wowcher?

Disse tilbudene kommer og går på nettsteder for daglige tilbud, så hvis du bestemmer deg for ikke å få denne avtalen nå, er et godt sted å se etter dem et nettsted som heter dealzippy . Bare søk etter 'e-karriere', og det vil søke på alle rabattnettstedene etter tilbud, og du kan velge den billigste (eller til og med en du kan være interessert i å studere).

Må jeg faktisk studere kurset?

Ikke bekymre deg, e-Careers kommer ikke til å begynne å sende brev hjem for dårlig oppmøte. Du trenger ikke å gjøre noe når du har registrert deg.

Men du vet aldri, du kan finne ut at regnskap og bokføring kan være din nye ting!

Se Også: