Våre favorittstykker fra David Gandys 1 -års jubileum Marks and Spencer Autograph -samling

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

David Gandy modellerer sin festlige 1 -års jubileumsautograf for Marks and Spencer lounge wear collection



Mine damer, for et år siden i dag lanserte David Gandy sin Autograph for M&S undertøy og loungewear -kolleksjon.



hvem er oti mabuse gift med

Så for å feire, og fordi det er fredag, tenkte vi at vi skulle vise deg noen eksklusive bilder av ham som blant annet modellerer sine nå beryktede bukser.



For å markere anledningen har M&S lansert en 1 -års jubileumskolleksjon med åtte limited edition -brikker i en ny ecru- og bærversjon av hans varemerke houndstooth - en oppdatering av den bestselgende stilen fra i fjor.

Samlingen inneholder også trunker, hipsters og og et par truser du ikke kan glemme, som er et nytt, lite tillegg til serien!

På grunn av sin fenomenale suksess har M&S utvidet kashmir -serien, som nå inkluderer et par loungebukser og en hette -cardigan. Et nytt tillegg er også topakker med kofferter, hipsters og truser, alt tilgjengelig i Davids varemerke houndstooth. Prisene varierer fra £ 22,50 for en t-skjorte til £ 150 for et cashmere-stykke. Vi mistenker at disse kan stå på mange julelister i desember.



Den viktigste loungewear-kolleksjonen inkluderer tre joggebukser med mansjetter, to t-skjorter i et nytt stoff i blandet ull, tre langermede gensere med rund hals, loungebukser, en sildekjole og sildbeinloungebukser, alt i en palett av marineblå, bær , midnatt blå og granitt.

David Gandy sier: Jeg har blitt overveldet av suksessen med både debutundertøyet og loungewear -kolleksjonen og badetøyserien. Jeg har virkelig likt å sette den nye samlingen sammen, og jeg gleder meg til å utvide den. Jeg er stolt over at vi kan tilby et annet premiumutvalg til høye gatepriser, og som før har fokus vært på stilen, stoffkvaliteten, god komfort og passform.



Vi takker deg David fordi vi av åpenbare grunner at vi virkelig ikke trenger ord for å forklare, vi er ganske fornøyd med det også.

Så uten videre, her modellerer David sin 1 -årsjubileum David Gandy for Autograph Collection - i salg fra 24. september.

er simon cowell homofil

David Gandy for Autograph Anniversary Collection bagasjerommet, £ 20 for 2

David Gandy for Autograph Anniversary Collection kort, £ 20 for 2

David Gandy for Autograph Anniversary Collection hipster, £ 20 for 2

David Gandy for Autograph crew Neck t-skjorte, £ 25, matchende jogger, £ 29,50

David Gandy for Autograph houndstooth morgenkåpe, £ 49,50, matchende houndstooth lounge Pant, £ 27,50

David Gandy for Autograph t-skjorte med rund hals, £ 25,00, trunker, £ 20 for 2

David Gandy for Autograph Houndstooth morgenkåpe, £ 49,50, matchende houndstooth lounge -bukse, £ 27,50

Se Også: