Coleen Rooney forteller England-stjerner «nyt hvert minutt» mens hun feirer

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Coleen Rooney har feiret den utrolige suksessen til løvinnene , etter at Englands kvinnelag vant Euro 2022 søndag kveld.



Firebarnsmoren har bedt fotballspillerne om å nyte hvert minutt av deres jublende feiringer i kjølvannet av deres inspirerende prestasjon, bare dager etter at den Liverpool-fødte stjernen hadde grunn til å feire seg selv etter konklusjon på det langvarige juridiske dramaet Wagatha Christie .



Coleen tok til henne begge Twitter og Instagram for å hylle Englands kaptein Leah Williamson og lagkameratene hennes på søndag, da fotballen endelig kom hjem takket være at kvinnelaget slo Tyskland i ekstraomganger å løfte trofeet.



  Coleen Rooney jubler
Coleen Rooney heiet på det engelske laget på nett etter sin egen seier fredag ( Bilde: REUTERS)

Den engelske troppen har fanget nasjonens hjerter de siste ukene, og mange har hatt glede av å se dem fester utover natten etter seieren - inkludert Coleen.

Kameraer var til stede for å filme keeper Mary Earps dansende jublende på et bord på en konferanse etter kampen søndag kveld, da hennes medspillere ble med henne og sang «Football's coming home» til en henrykt gruppe journalister.

'Absolute scener,' den offisielle Twitter-kontoen til Lionesses undertekst den hjertevarmende videoen, med Coleen som fortsatte med å sitere-tweet innlegget til sine følgere.



  Englands lag feirer
Coleen elsket opptak av spillerne som feiret seieren ( Bilde: UEFA via Getty Images)

'Elsker det,' la stjernen til den originale tweeten, med en rekke England og fotballrelaterte emojier.

Kort tid etter Englands seier søndag kveld, Coleen - som vant henne injuriekamp mot Rebekah Vardy på fredag – sørget for å gi kvinnene litt ros på tvers av hennes sosiale mediekanaler.



Løvinnene så av Tyskland i ekstraomganger med innbytter Chloe Kelly som tok vinneren fra kloss hold etter at kampen endte 1-1 etter 90 minutter.

  Coleen Rooney's tweet celebrating England's win
WAG har vært mester for kvinnelaget gjennom hele turneringen ( Bilde: Twitter)

Ella Toone hadde tatt åpningen før Tysklands Lina Magull utlignet, men det var vertsnasjonen som avsluttet ventetiden på en første turneringstriumf på Wembley.

'Fantastisk ... velfortjente damer!!!' Coleen tvitret mot en kunngjøring om det engelske lagets seier. 'Nyt HVERT minutt.'

Stjernen - hvis mann Wayne Rooney var tidligere kaptein for det engelske herrelaget - heiet også på Lionesses over på Instagram Stories.

  Coleen Rooney's Instagram Story celebrating England's win
Coleen hadde mye å feire i helgen ( Bilde: Instagram)
  Coleen og Wayne Rooney ankommer retten
WAGs Wagatha Christie juridiske kamp tok endelig slutt på fredag ( Bilde: Anadolu Agency via Getty Images)

'Lykke til @løvinne. Du har dette,' sa hun til laget i forkant av avspark søndag kveld, før hun fortsatte med å gratulere dem med seieren når siste fløyte gikk på Wembley Stadium.

Coleens støtte til landslaget på nettet markerer hennes første innlegg på sosiale medier siden hun ga ut en uttalelse om hennes juridiske seier over Rebekka Vardy på fredag.

Dommen i Vardy i Rooney saken gir en konklusjon på nesten tre år lang saga mellom de to stjernene .

  Rebekah Vardy ankommer retten
Rebekka var den som startet den dårlige injuriesaken ( Bilde: Getty Images)

Coleen har nå mottatt den lenge etterlengtede rettferdiggjørelsen over andre WAG Rebekka , 40, som saksøkte henne for injurier etter Coleen anklaget henne for å stå bak lekke historier til pressen.

I et nå kjent innlegg, Coleen brukte sosiale medier i oktober 2019 for å anklage Jamie Vardy sin kones beretning om å selge historier fra sin private Instagram-konto til tabloidene - noe Rebekka har alltid nektet på det sterkeste.

Snakker i en uttalelse etter at dommen ble avsagt , sa Coleen at hun var 'fornøyd' med at kjennelsen gikk i hennes favør, men at hun 'aldri trodde' at saken burde ha gått for retten 'på en slik bekostning i tider med vanskeligheter for så mange mennesker når pengene kunne vært langt bedre brukt på å hjelpe andre'.

Rebekah brøt tausheten etter å ha tapt rettssaken, og sa at hun var 'ekstremt trist og skuffet over avgjørelsen som dommeren har tatt', og at hun ikke var resultatet hun forventet.

Jamie Vardys kone kom tilbake til sosiale medier i løpet av helgen med en trassig beskjed, poserer i en jakke med slagordet 'Normal er kjedelig' og kaster opp et fredsskilt for kameraene .

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkte på 0207 29 33033

Se Også: