Dronningen er 'glad' Philip blir med henne til privat påskegudstjeneste

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dronningen og prins Philip, avbildet på Windsor Castle i fjor

Dronningen og prins Philip vil begge gå til den private gudstjenesten(Bilde: PA)



Dronningen får selskap av ektemannen prins Philip i morgen (SUN) på en privat gudstjeneste for å feire påsken.



Det sies at monarken er glad for at hertugen av Edinburgh - som man mener er ved godt mot - er hjemme ved hennes side på Windsor Castle.



Det markerer en bemerkelsesverdig bedring for Iron Duke, etter å ha blitt skrevet ut fra sykehuset for litt over fjorten dager siden, etter et månedelang opphold som kom seg etter hjerteoperasjon og behandling for en infeksjon.

Dronningen, som er øverste guvernør i Church of England, har valgt å observere påsken privat, til tross for at mange kirker er åpne og lemping av restriksjoner.

n hudkanthøyde

94-åringen bestemte seg for å ikke offentliggjøre påskedag, den helligste dagen i den kristne kalenderen, av frykt for å tiltrekke folkemengder som ville være desperate etter å se henne.



Dronning Elizabeth II og prins Charles, prins av Wales poserer for et portrett i hagen til Frogmore House (Bilde: Getty Images)

miley cyrus på mtv awards

For første gang noensinne i fjor, da kirker over hele landet ble tvunget til å stenge bare tre uker i den første lockdown i Storbritannia, registrerte dronningen en påskemelding da nasjonen ble grepet av frykt i begynnelsen av pandemien.



Hun sa: Vi vet at koronaviruset ikke vil overvinne oss.

Så mørkt som døden kan være - spesielt for de som lider av sorg - lys og liv er større.

Kongelige kilder sa at dronningen ville reflektere over disse ordene i sitt personlige kapell inne på slottet med Philip, som hun har tilbrakt mesteparten av det siste året sammen med en liten gruppe medhjelpere i en boble på Berkshire -residensen.

Hennes gjenforening med Philip, 99, som hun har beskrevet som sin styrke og opphold gjennom ekteskapet, kommer da nye bilder ble sluppet i går kveld (FRI) av dronningen og prins Charles smilende på eiendommen til Windsor Estate.

plus size love island

De ømme bildene viser en noe lysere side av paret etter en av de mest tumultfylte periodene i moderne kongelig historie etter nedfallet fra hertugen og hertuginnen av Sussex 'intervju med Oprah Winfrey.

Den fortsatte skandalen rundt prins Andrews unnlatelse av å snakke med de amerikanske etterforskerne som etterforsker forbrytelser knyttet til hans pedofile venn Jeffrey Epstein og hans tidligere elsker Ghislaine Maxwell har også raset i bakgrunnen.

Prins Harry og kona Meghan beskyldte forrige måned et eldre medlem av familien for rasisme, samt forlot hertuginnen da hun var selvmord da hun var fem måneder gravid med sønnen Archie.

Dronningen ga ut en enestående uttalelse om sin sorg over påstandene og lovte å håndtere dem privat som en familie, mens hun antydet at noen erindringer kan variere.

En kongelig kilde sa: Det sier seg selv at det siste året har vært en utrolig testtid for alle og spesielt de siste ukene.

Men familien har trukket seg sammen, dronningen og prinsen av Wales, med prins Williams hjelp har styrt familien, og alle gleder seg veldig til fremtiden.

kjendis storebror 2013-deltakere
Prins Philip forlater kong Edward VIIs sykehus i London sentrum tirsdag etter operasjonen

Prins Philip forlot sykehuset forrige måned (Bilde: AFP via Getty Images)

Hennes majestet er glad for å ha hertugen av Edinburgh hjemme, og han er ved godt mot etter å ha kommet tilbake fra sykehuset for å fortsette restitusjonen.

Disse nye bildene viser definitivt en lysere side for dronningen og sønnen hennes, og de vil ønske alle en riktig god påske da vi kan begynne å se våre nærmeste igjen.

De nye bildene, tatt i hagen til Frogmore House, hvor Harry og Meghan, 39, hadde sitt overdådige bryllupsmottak i 2018, ble snappet i forrige uke da de to likte en tur sammen etter et felles engasjement.

david og elizabeth emanuel barn

I mellomtiden, helt fra å ha to nye jobber i næringslivet i forrige måned, slo Harry, 36, stranden på Santa Barbara onsdag, med hans og Meghans svarte Labrador -redning, Pula.

Hertugen, uformelt kledd i solbriller, en bakover baseballcap, hvit T-skjorte og shorts, så ut som om han ikke hadde omsorg i verden etter at han i fjor forlot firmaet for å sette seg sammen med familien sin i millionærene. lekeplassen til Montecito.

Kongeparet avbildet i 2007 (Bilde: AFP/Getty Images)

Han ble knipset ved å dyppe havet mens han kastet baller for Pula å hente ved hjelp av en kastestokk.

En kilde fortalte et amerikansk magasin: Han så helt rolig ut.

Han har et godt forhold til hunden sin, og går den uten bånd.

Han så ut som en Montecito -lokal som bare gjorde sitt - veldig avslappet å gå barbeint.

Se Også: