Love Island-fans stiller spørsmål ved hvor plussstørrelsesstjernen er som 2019-serien ble avslørt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jada Sezer manglet fra Love Island-serien(Bilde: Rex/Splash)



Love Island 2019s første gruppe øyboere er nå avslørt-men fansen har allerede stilt spørsmål ved hvorfor en ryktet cast-mate mangler.



er mr tumble gift

Innledende rapporter antydet at den nydelige plussstørrelsesmodellen Jada Sezer ville komme inn på Mallorca-villaen, men hun mangler spesielt fra serien.



I tillegg stengte den 30 år gamle psykiatriske kampanjen spekulasjonene om at hun gikk inn i huset i helgen, da hun løp 10k i undertøyet med journalisten Bryony Gordon og et team av inspirerende kvinner mens resten av øyboerne allerede var i skjule.

Fraværet hennes kommer som en skuffelse for mange, etter at Love Island -sjefer lovet at årets show ville inneholde mer kroppsmangfold.

Jada beviste at hun ikke var på Mallorca ved å delta i et undertøy-kledd 10k løp (Bilde: SplashNews.com)



Det ble ryktet at pluss -modellen skulle delta (Bilde: Dave Benett/Getty Images for Age)

filmstedet hans for mørke materialer

Hold deg oppdatert på all sladder om Love Island med daglige WhatsApp -varsler

Klikk her å abonnere på oppdateringene til NEWSAM's Love Island



En Twitter -bruker fumet: 'Hver tabloid som går: & apos; Love Island -sjefer rekrutterer showets første pluss -størrelse deltaker Jada Sezer for å fremme kroppspositivitet ...

'Love island: *gir ut cast og hun er ingen steder å se *'.

Mens en annen chimed inn: ' #loveIsland avstøpning ser akkurat det samme som tidligere år få noen pluss -størrelse folk der inne for å riste opp det. '

engel nummer 1255 kjærlighet

En tredje var sint enig: 'The #loveIsland lineup er en absolutt spøk. Idgaf hvis de til slutt legger til en eller to pluss -størrelse mennesker, bør det være en mangfoldig kroppstype fra starten. Du kan ikke ha en dominerende kroppstype og et alternativ og kalle deg mangfoldig.

Showet har også signert curvy star Anna for årets oppstilling (Bilde: ITV)

emmerdale-stjerne i slagsmål

Selv om Jada ikke er i den første serien, kan hun godt fly inn i villaen på et senere tidspunkt.

I tillegg har showet også signert den svingete stunner Anna Vakili - som har blitt kalt britiske Kim Kardashian.

I sin reklamevideo kan Anna skryte av en velskapt figur, men noen kritikere hevdet at hun knapt kunne betraktes som 'pluss-størrelse'.

Jeg har nettopp sett et bilde av den store kvinnen som går inn #loveisland og jeg mener det er en slags spøk? Min venstremeis er større enn hun er, sa en annen kritiker.

NEWSAM Online har kontaktet ITV om at Jada ryktes i villaen.

Les mer

Love Island 2019
Når er Love Island ferdig? Hvor er Love Island filmet? Tommys hode kunne fremdeles vendes Molly-Mae faker Tommy-romantikk & apos;

Se Også: