Dina Asher-Smith og Katarina Johnson-Thompson skal neste testes på olympiske 'Mind' Games

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alle ser på Storbritannias raskeste kvinne da hun begynner sitt bud på tre medaljer i 100m heat i morgen(Bilde: AFP via Getty Images)



Mer enn noensinne er dette Mind Games i XXXII -olympiaden.



Fra Naomi Osaka til Simone Biles, Tokyo er stedet hvor sportens stjerner har kommet for å levere beskjeden om at det er greit å ikke være ok.



Arrangørene har til og med endret det olympiske mottoet ‘Raskere, høyere, sterkere’ erkjenner det mangler tilstrekkelig empati i disse utfordrende tider.

Men merking 'Sammen' til slutten av et slagord isolerte ikke Osaka fra bekymringene som førte til at hun tok timeout for psykisk helse da hun tapte tungt her.

Black Friday 2019 tilbud i Storbritannia

Det forhindret heller ikke Biles, det eneste største talentet på denne samlingen av overmennesker, fra å gå ut i konkurransen og si at hun hadde freaked ut i en stressende situasjon og var i feil hodeplass for å fortsette.



Inn på denne arenaen i morgen går Dina Asher-Smith, etterfulgt kort tid av lagkamerat og andre verdensmester Katarina Johnson-Thompson.

Simone Biles har trukket seg fra spill på grunn av psykiske bekymringer

Simone Biles har trukket seg fra spill på grunn av psykiske bekymringer (Bilde: AFP via Getty Images)



Naomi Osaka, som tok en timeout for psykisk helse før Tokyo, krasjet til et tidlig nederlag

Naomi Osaka, som tok en timeout for psykisk helse før Tokyo, krasjet til et tidlig nederlag (Bilde: AFP via Getty Images)

jim fra fredag ​​kveld middag

Med friidrettshåpene om at en nasjon hviler så tungt på skuldrene, er det på tide å lure på om undersøkelsen kan bli altfor mye.

Asher-Smith begynner sin tre-medalje-jakt på kvinnenes 100 meter tunge tro og med britisk hovedtrener Christian Malcolm sier hun har bygd en aura for å kunne vinne.

Det minner meg litt om Linford Christie den gangen, sa han. Linford kjørte ikke alltid de raskeste tider, men han ville alltid være konkurransedyktig og kunne slå de beste gutta når det gjaldt.

julaftenboks for småbarn
Katarina Johnson-Thompson kronet verdensmester i Doha i 2019

Katarina Johnson-Thompson kronet verdensmester i Doha i 2019 (Bilde: Getty Images)

Forskjellen nå fra Christies epoke er sosiale medier og 24/7 oppdateringer. Han møtte granskning, selvfølgelig gjorde han det, men 2021 er på et annet nivå. Alt fortærende. For ofte giftig.

For en idrettsutøver som Johnson-Thompson, som er sensitiv og også fantastisk talentfull, kan det være et skremmende miljø.

Hun forviste demonene sine for å nå toppen i 2019, og nå, etter en alvorlig akilleskade ved årsskiftet, blir hun utfordret på nytt.

OL -mester 2000 Denise Lewis

OL -mester 2000 Denise Lewis (Bilde: TV Grab)

Heptathlon -store Denise Lewis erkjenner at det vil kreve hvert gram av kampånden som gjorde henne til topp Kat i Doha.

Nok en gang er nøkkeluttrykket 'mental seighet' når Lewis, olympisk mester i 2000, gjør oppgaven som hennes andre multi-eventer står overfor.

Fordi i syvkamp aldri slår du av mentalt, forklarte hun. Den virkelige ferdigheten er å kunne takle dette engasjementet hele dagen og ikke la det konsumere deg.

hadde george michael hjelpemidler

Det er en balansegang av det mentale; å plukke deg opp når du ikke gjør det spesielt bra eller så bra som du vil, og opprettholde et jevnt temperament gjennom konkurransen.

bbc lokalt vær 5 dagers varsel

Du må beholde dette fokuset enten dag én har vært strålende eller fryktelig. Du må være jevn i din tilnærming til de to dagene. Og ikke gi opp.

Biles: Det største talentet på denne samlingen av overmennesker

Biles: Det største talentet på denne samlingen av overmennesker

Det er ingen tvil om at Asher-Smith og Johnson-Thompson har talentet til å ta dem dit de vil.

Det den kommende uken vil avsløre, er om de har temperament til å håndtere sinnsspillet i denne mest krevende tiden.

Se Også: