Hvordan se BRITs 2019: Hvilken tid og kanal er det på TV i kveld?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det kan ikke virke som et år siden siden de beste stjernene i musikken gikk på BRITSs røde løper med hvite roser til støtte for Time's Up og #Metoo -bevegelsene, før Stormzy ropte Theresa May for hennes svar på Grenfell Tower i 2017. Brann. Men BRITs 2019 er nå bare et spørsmål om timer unna.



satt til livsvinner

Det er Storbritannias svar på Grammy og har sett en rekke ikoniske antrekk (tenk Geri Halliwells Union Jack -kjole), og vi kan ikke vente med å se den røde løperen i år.



Forestillingene er kunngjort, vi kommer garantert ikke til å bli skuffet. Tidligere år har inkludert Kendrick Lemar, Rita Ora, Liam Payne, Cheryl, Drake og Rihanna.



Mastercard har vært den langsiktige sponsoren for den høyest profilerte musikkutdelingen i Storbritannia. Så hva er i vente for dette året, når er det på TV og hvordan kan du se det?

BRITS på TV

Ikke legg noen planer for i kveld (Onsdag 20. februar) når du kan se alle prisene, talene og forestillingene på ITV. Seremonien vil finne sted fra 19.30 til 21.30, og vil sendes med en liten forsinkelse i direktesendingen fra 20.00 til 22.20 for å tillate uventede problemer eller banning.

Facebook og YouTube streaming

Det vil være en Facebook Red Carpet live stream fra 16.30, vert av Jamie Laing og Yasmin Evans.



YouTuber Todrick Hall vil presentere YouTube Live Stream av showet til et internasjonalt publikum fra 19.45 GMT / 14.45 ET / 11:45 PT, sammen med medvert Vick Hope.

Når showet er over, fortsetter de å kringkaste en offisiell etterfest på YouTube



Lenke = http://bit.ly/2F7frmb

BRITs nominasjoner

Dua Lipa tok to gonger på Brit Awards 2018 (Bilde: Getty Images Europe)

De etterlengtede nominasjonene ble kunngjort lørdag 12. januar. Anne-Marie og Dua Lipa leder med for nikk hver mens George Ezra og Jorja Smith hver har tre nominasjoner.

Hvem opptrer?

Hugh Jackman vil åpne showet og hovedtittelen på natten er Calvin Harris. Vi kan også forvente å se forestillinger fra Little Mix, George Ezra Jorja Smith og The 1975.

Hvor holdes BRIT -ene?

Seremonien vil bli holdt på Londons O2 for 9. året på rad.

Hvordan kan jeg få billetter til BRITs?

Lyst på å være der? Du kan få billetter til BRITene fra AXS her . Ta din raskt skjønt!

Hvem er vert for BRITene?

Jack viste seg å være enormt populær i fjor (Bilde: Levert av WENN)

Jack Whitehall vil være tilbake på skjermene våre for andre år på rad. I fjor gjorde han ganske inntrykk etter at han spøkte med en rekke stjerner, inkludert Sam Smith. Han sa: 'Hvis du liker Adele -sanger, men synes de er for optimistiske, opptrer Sam Smith!

Hva står BRIT for?

BRIT -erne er den britiske fonografiske industriens årlige populærmusikkpriser. Begrepet BRIT er forkortelse for britene, Storbritannia eller Britannia.

Les mer

BRIT Awards 2019
Meghan Markles overraskende utseende Full liste over vinnere BRIT Awards best kledd BRIT Awards verst kledd

Se Også: