Michelle Williams 'lykkelige-evige-etter-med nye baby etter tragedie av Heath Ledger

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: GETTY)



Michelle Williams har endelig funnet en lykkelig-etter-tiden etter tragedien om eks Heath Ledgers død.



Heath døde 28 år gammel av en overdose av reseptbelagte legemidler mens filmen The Dark Knight var i redigeringsfasen, og etterlot Michelle hjerteknust.



hvor er dans på is filmet 2019

Skuespilleren, som nettopp har født sitt andre barn, innrømmet at det var en kamp som alenemor som jobbet for å finne langvarig kjærlighet i mer enn et tiår etter hennes ekss død.

I 2017 fortalte hun WSJ magasin : 'Det er vanskelig å romantisere romantikk når du er 36.

'Når du har vært forelder i 11 år og du har gjort det alene, har du ikke romantiske idealer fordi du har en praktisk forståelse for at du kan gjøre det selv ...



Michelle Williams & apos; lykkelig-alltid-etter med ny baby etter tragedie av Heath Ledger (bildet sammen) (Bilde: FilmMagic)

'Den romantiske ideen om å møte din person og ha et historieboksfamilieliv som ser ut som modellen du vokste opp med ... Det eksisterer egentlig ikke for meg.'



Det var kjærlighet ved første blikk for Michelle og Heath på filmsettet av Brokeback Mountain, og de slo det av dating i 2004.

Romantikken deres strakte seg over tre år, og de fødte en datter Matilda, nå 14.

Nå er hun lykkelig gift med Thomas Kail, og de har en baby (Bilde: AFP via Getty Images)

Måneder før hans død i januar 2008, brøt Michelle og Heath opp i 2007.

Den blonde bomben fikk samtalen om hans død da hun var på settet for den kommende filmen Mammoth i Sverige den gangen.

Men Michelle's Dawson's Creek BFF Busy Phillipps åpnet om hvordan hun trodde eksene ville ha blitt sammen igjen hvis Heath hadde levd.

Skuespilleren, som nettopp har født sitt andre barn, innrømmet at det var en kamp som alenemor som jobbet for å finne langvarig kjærlighet i mer enn et tiår etter hennes ekss død (Bilde: Getty Images for Turner)

Hun skrev i memoarene This Will Only Hurt a Little: Han og Michelle var i ferd med å skilles på det tidspunktet, og jeg følte meg trist for dem begge, men merkelig at noe ville bli funnet ut og det ikke var slutten på historie for dem.

De var så unge og den babyen var lyset i begge livene deres ... De jobbet bare hele tiden, og det var komplisert.

Seks måneder etter hans død begynte hun å date filmskaper Spike Jonze i et forsøk på å helbrede hennes hjertesorg, men forholdet deres varte ikke et år.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Senere forlovet skuespilleren seg med Jason Segel i 2012 etter å ha blitt introdusert gjennom en felles venn, men de avbrøt forlovelsen året etter.

Michelle forlovet seg to ganger i 2018; først til finansmannen Andrew Youmans, deretter til musikeren Phil Elverum, som hun giftet seg med i juli.

når er svart fredag ​​2019 uk

The Greatest Showman -stjernen skilte seg fra Phil i fjor før hun begynte på et virvelvindforhold med ektemannen Thomas Kail.

De giftet seg i mars tidligere i år.

Nå har de tatt imot en baby i lås.

Se Også: