Susan Boyles bemerkelsesverdige liv som 60-åring - hemmelig romantikk, helbredet splid og tragedie

03:00

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tilbake i 2009, Susan Boyle fast ble den største reality-TV-stjernen i Storbritannia da hun gjorde sin bombe-opptreden på Storbritannias Got Talent .



Sangsensasjonen, som fyller 60 år denne helgen, sørget for at den fantastiske forestillingen ville bli minneverdig da hun satte i gang, I Dreamed A Dream på scenen foran nonchalant dommer Simon cowell .



Til tross for førsteinntrykk og opptredener, fanget Susan umiddelbart publikums hjerter da hun avduket sin utrolige stemme for første gang på hit ITV-talentshowet.



Siden den gang har den skotske stjernen oppnådd en utrolig vellykket karriere og en millionærstatus – samtidig som den har holdt sitt personlige liv godt skjult.

Her tar vi en titt på livet til superstjernen Susan Boyle mens hun feirer sin milepælsbursdag.

Susans suksessrike sangkarriere

Tilbake i 2009 ble Susan Boyle raskt den største reality-TV-stjernen i Storbritannia da hun gjorde sin bombe-opptreden på Britain's Got Talent

Tilbake i 2009 ble Susan Boyle raskt den største reality-TV-stjernen i Storbritannia da hun gjorde sin bombe-opptreden på Britain's Got Talent (



taylor swift og joe alwyn

Selv om hun ikke vant Britain's Got Talent, fortsatte Susan med en utrolig vellykket karriere - en som hun fortsatt dyrker nå.

Susan ble slått av vinnerplassen av dansegruppen Diversity tilbake i 2009, men etter at talentshowet var over, signerte sangsensasjonen en platekontrakt og ga ut sitt debutalbum som snart ble Storbritannias mest solgte plate gjennom tidene.



Hennes andre album, The Gift, nådde også toppen av listene – og beviser at tiden hennes på Britain's Got Talent slynget henne til et nivå av internasjonal berømmelse som var satt til å vare.

Subo bestemte seg for å ta en pause fra bransjen i 2015

Subo bestemte seg for å ta en pause fra bransjen i 2015 (Bilde: Getty Images)

I etterkant av The Gift, klarte Susan å produsere et album hvert år til hun endelig bestemte seg for å ta en pause fra bransjen i 2015 da det så ut som om folk var blitt uinteresserte i musikken hennes.

Susan sa den gang: 'Jeg vil ta meg litt tid og tilbringe tid hjemme med familie og venner.'

Siden den gang har Susan ennå ikke gitt ut mer musikk og har fortsatt å holde fast ved sitt ord ved å nyte et rolig liv med familie og venner.

Susans ydmyke livsstil

Susan bor fortsatt i barndomshjemmet sitt i West Lothian, og har vært ganske sparsommelig med formuen.

Susan bor fortsatt i barndomshjemmet sitt i West Lothian, og har vært ganske sparsommelig med formuen (Bilde: PA)

Selv om hun er verdt millioner og har solgt 25 millioner plater over hele verden, har Susan fortsatt å leve et utrolig ydmykt liv.

Susan sies å ha tjent over 22 millioner pund i løpet av karrieren, men hun er ikke en som har tjent penger.

gorka marquez gemma atkinson

Selv om hun er verdt en enorm sum penger, fortalte sangeren tidligere til Piers Morgan at hun lever av en ydmyk 300-500 pund ukepenger for å holde henne i gang.

I motsetning til andre kjendiser som har sprutet ut på overdådige herskapshus og prangende sportsbiler, bor Susan fortsatt i barndomshjemmet sitt i West Lothian, og har vært ganske sparsommelig med formuen.

For en rekke år siden ga den skotske stjernen ut £111 000 på tomannsboligen ved siden av barndomshjemmet hennes i et forsøk på å gjøre eiendommene om til hennes 'drømmehjem'.

Susan har funnet det for vanskelig å skille seg fra hjemmet hun alltid har kjent på grunn av sentimental verdi

Susan har funnet det for vanskelig å skille seg fra hjemmet hun alltid har kjent på grunn av sentimental verdi (Bilde: Getty Images)

Selv om hun definitivt hadde råd til å bruke pengene på et herskapshus, har Susan funnet det for vanskelig å skille seg fra hjemmet hun alltid har kjent på grunn av sentimental verdi.

Hun fortalte tidligere OK! magasinet: 'Det har med minnene fra huset ditt og oppveksten å gjøre, du må gjøre oversikt over ting og kanskje se hvor du kommer fra og hvor røttene dine ligger.'

«Det er best å være jordet og med røttene dine. Det holder deg jordet og hindrer deg i å si ting du kanskje ikke burde si.'

Sangerinnen forblir et aktivt medlem av samfunnet hennes, med lokalbefolkningen som beskriver henne som 'bare en av oss', til tross for hennes kjendisstatus.

Susans familietragedie

Susan ble knust i 2015 da hennes eldre søster Bridig 'Bridie' McCaw dessverre døde etter en kort kamp med kreft

Susan ble knust i 2015 da hennes eldre søster Bridig 'Bridie' McCaw dessverre døde etter en kort kamp med kreft (Bilde: Sunday NEWSAM)

jeniffer aniston/naken

Siden hennes oppvekst til berømmelse og formue, har Susan tålt en del tragedier og tap.

Sangerinnen ble fullstendig knust i 2015 da hennes eldre søster Bridig 'Bridie' McCaw dessverre døde etter en kort kamp med kreft.

Susan, som er den yngste av ni barn, ble hardt rammet av tapet av sin kjære søster, som døde i en alder av 73 år.

Etter Bridigs død ble Susan tvunget til å ta litt tid bort fra rampelyset for å tillate seg selv å sørge etter et utrolig vanskelig år.

Bare åtte år før søsterens bortgang, møtte Susan også tragedie da hennes kjære mor Bridget døde i 2007.

Subos mor ble sagt å ha oppmuntret stjernen til å følge drømmene sine og insisterte ofte på at datteren hennes ble 'født til å bli en stjerne'.

Susans familiefeider

Susan snakket ikke med broren Gerry på over to og et halvt år på grunn av en familiefeide

Susan snakket ikke med broren Gerry på over to og et halvt år på grunn av en familiefeide

Mens hun nøt et nært bånd med de andre søsknene sine, falt Susan ut med sin eldre bror Gerry i 2013 etter at rykter dukket opp om at han hadde truet med å ta sitt eget liv hvis hun ikke ga ham 50 000 pund.

Paret gikk to og et halvt år uten å snakke før de endelig gjorde opp i 2016 da Gerry skyndte seg til Susans side da hun befant seg i et sted med en sikkerhetsvakt på Heathrow flyplass.

Susan la bruddet bak seg og ba broren sin den gang for å få hjelp.

Gerry åpnet opp om den 'bekymrende' opplevelsen og forklarte tidligere: 'Jeg hadde aldri hørt henne lyden så nedstemt på telefonen.

Paret snakker nå hver dag

Paret snakker nå hver dag (Bilde: Samle ukjent)

Jeg var virkelig bekymret. Hun hørtes ikke ut som hun var på et bra sted.

«Vi hadde ikke snakket sammen på to og et halvt år, men når alt er sagt og gjort, er jeg broren hennes.

Jeg skjønte hvor trist det var at vi ikke snakket – og at det ikke burde være sånn.'

lille maur og des

Gerry og Susan snakker nå hver dag, og Subo drar ofte til brorens hus for en familiemiddag med ham og kona.

Susans hemmelige romanse

Susan har vært ganske uheldig forelsket

Susan har vært ganske uheldig forelsket (Bilde: Getty Images)

Selv om hun er en av de største stjernene som noen gang har dukket opp fra Storbritannia, har Susan vært ganske uheldig forelsket.

Britain's Got Talent-stjernen fordypet seg i sitt første romantiske forhold mens hun var på turné med en amerikansk lege som hun snakket med på hotellet hennes.

Til tross for det faktum at Susan følte en forbindelse, og gnister fløy mellom paret, var det ikke ment slik at forholdet ikke utviklet seg til noe langsiktig.

Susan åpnet opp om sitt hemmelige forhold tidligere, og innrømmet at hun følte at det ikke varte fordi ekteskapet ikke var ment for henne.

Susan sa tidligere at ekteskap ikke var på kortene for henne

Susan sa tidligere at ekteskap ikke var på kortene for henne (Bilde: Getty Images)

Hun fortalte Lady Magazine: Jeg hadde en herrevenn, en lege. Vi spiste lunsj, men jeg fortalte det ikke til noen.

alex jones baby pga

'Men hvis jeg hadde en venn, ville det vært rent platonisk - jeg har vært alene for lenge nå til å gifte meg.'

Selv om hun føler at ekteskapet kanskje ikke er på kortene for henne, har Susan alltid ønsket å bli mor, og har tidligere åpnet opp om at hun angrer på å ikke ha egne barn.

Sus sa tidligere at hun ville være veldig åpen for å fostre barn som trenger et trygt og kjærlig hjem

Sus sa tidligere at hun ville være veldig åpen for å fostre barn som trenger et trygt og kjærlig hjem (Bilde: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

Stjernen avslørte også at hun ville være veldig åpen for å fostre barn som trenger et trygt og kjærlig hjem.

Susan sa til The Sun: Når ting roer seg litt, vil jeg gjerne gå inn i fosterhjem, sa hun til publikasjonen.

'Jeg elsker barn. Jeg har aldri hatt noen av mine egne, det er min største anger, men jeg elsker barn. De er morsomme å være sammen med.'

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte på 0207 29 33033.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: