Var Michael Jackson virkelig kastrert? Konspirasjonsteori avkrefter Conrad Murrays bombeskall

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Jackson kan ha dødd for 10 år siden (eller ikke, hvis du tror de vanvittige fansen), men hans bisarre liv er fortsatt gjenstand for intens spekulasjon.



Fra rykter om sjimpansen hans, Bubbles; hans tilsynelatende behov for å sove inne i et oksygenkammer hver kveld, og de sjokkerende påstandene rundt hans upassende oppførsel med mindreårige gutter, spekulasjoner om Jackson er like omfattende etter hans død som det var mens han fortsatt var i live.



Et rykte som fortsetter å dukke opp gjennom årene er den antatte kastrasjonen Michaels far Joe Jackson satte ham gjennom puberteten for å holde sangstemmen høy.



Michaels egen personlige lege, Conrad Murray - som sonet to års fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i Jacksons ufrivillige drap - ga tro til teorien i boken This Is It fra 2016! Det hemmelige livet til Dr. Conrad Murray og Michael Jackson.

1966: Michael Jackson, fra hans dager som en del av The Jackson 5, poserer for kameraet

Michael Jackson fra hans dager som en del av The Jackson 5 i 1966

engel betydning av tall
Dr. Conrad Murray

Dr Conrad Murray hevdet at Jackson hadde blitt kastrert av faren Joe for å opprettholde sin høye sangstemme (Bilde: Reuters)



I den hevdet han at patriarken til Jackson 5 hadde tvunget Michael til å ha hormoninjeksjoner i en alder av 12 år, tilsynelatende for å behandle et tilfelle av teenage acne.

Men krenkende Joe Jackson skal ha utsatt sønnen for et kurs av anti-mannlige hormoner som stopper produksjonen av testosteron hos menn og kan føre til en kjemisk kastrering, og holde stemmen høy hvis hormonene gis før puberteten starter.



'Grusomheten uttrykt av Michael som han opplevde i sin fars hånd,' ble Murray filmet og sa etter at han ble løslatt fra fengsel.

'Det faktum at han ble kjemisk kastrert for å opprettholde sin høye stemme, er uten ord ... Jeg håper Joe Jackson finner forløsning i helvete.'

Michael selv snakket en gang om hans svekkende akne, og avslørte at han følte seg selvmordsfylt da slektningene hans kritiserte utseendet hans.

Michael Jackson

Jackson fikk akne-behandling injeksjoner da han var 12-men en lege hevdet at dette var hemmelige anti-mannlige hormoner

'En fetter ville alltid gjøre dette mot meg når han ser meg, prøve å poppe kviser. Jeg ville gå på soverommet og gråte, sa han til Martin Bashir i den banebrytende dokumentaren Living With Michael Jackson fra 2003.

Når han snakket om hva faren hans ville si til ham som barn, fortsatte Michael: 'Gud din nese er stor, du har ikke fått det fra meg' ... Du vil dø. Du vil dø, og på toppen av det må du gå på scenen i søkelyset foran hundretusenvis av mennesker og bare ... gud, det er vanskelig.

'Jeg ville vært lykkeligere iført maske.'

hva betyr 1110

Murray var ikke den eneste eksperten som flagget muligheten for at Michael hadde gjennomgått en kjemisk kastrering.

Den franske legen Alain Branchereau fortalte Medical Xpress i 2011 at Jackson tydeligvis hadde 'stemmen til en kastrato' og pekte på hormonet Cyproterone, som kan brukes til å behandle kviser og stenge mannlige hormoner.

Joe og Katherine Jackson ankommer retten (Bilde: Reuters)

Michaels voldelige far Joe og moren Katherine Jackson

engel nummer 123 betydning

Legemidlet 'holder et barns strupehodet hele livet i en manns kropp', skrev Branchereau senere i sin bok Michael Jackson: The Secret Of A Voice.

Imidlertid ble teorien hans forkastet av forskere som påpekte at Cyproterone fortsatt var i kliniske studier på 1970 -tallet, da Jackson ville ha fått det, og at han så ut til å ha gjennomgått puberteten som normalt.

Jacksons obduksjon syntes også å helle kaldt vann på den febrilske kastrasjonsteorien.

Retsmedlemmers rapport fant: 'Kjønnsorganene er de av en voksen mann. Penis virker uomskåret. Ekstremitetene viser ingen ødem [hevelse], ledddeformitet eller unormal mobilitet. '

Det bekreftet at Jackson strupehodet virket normalt.

Jacksons obduksjon avdekket ingenting uvanlig med kjønnsorganene eller strupehodet

'Det er ikke ødem i strupehodet. Både hyoidben og strupehode er intakte uten brudd. Ingen blødning er tilstede i de tilstøtende halsorganene, investerende fascia, stroppemuskler, skjoldbruskkjertel eller visceral fascia.

'Begge testiklene er i pungen og er umerkelige og uten traumer.'

janet jackson/justin timberlake

Så hvorfor vedvarer konspirasjonen om at Jackson var en eunuch?

En grunn kan være at det dukket opp som et rykte for å styrke Michaels fornektelse av at han noen gang fysisk hadde mobbet unge gutter.

Jackson ankom retten for sin rettsforhandling før barnemishandling i april 2004 (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Han ble stilt for retten i 2005 for syv forhold for barnemishandling og to anklager for administrering av et rusmiddel til en 13 år gammel gutt-men til tross for bevis fra noen av hans påståtte overgripere, ble Jackson frikjent for alle anklager.

Imidlertid sa hans juridiske team på intet tidspunkt under rettssaken til retten at han hadde blitt kastrert og derfor ikke kunne seksuelt angripe noen med penis - noe som uten tvil ville ha hjulpet saken hans, hvis det hadde vært sant.

Så var det ikke annet enn påstandene til en vanæret medisinsk fagmann, som fremdeles hadde vondt av å bli satt bak lås og slå for sin mest berømte klients død?

Kunne Conrad Murray bare ha hevdet at bombene skal selge kopier av boken hans etter at han var fengslet?

En ting er sikkert: Michael Jackson konspirasjonsteorier vil fortsette å rase til de nærmeste ham i livet er i stand til å sette rekorden rett en gang for alle.

Les mer

Michael Jacksons forlater Neverland -dokumentar
Hvordan se Hvem er Wade Robson? Første trailer Sykt & apos; barnebryllup & apos;

Se Også: