Kris Jenner 'planlegger naken Playboy -fotoshoot' i alderen 58 - og vil følge i fotsporene til datteren Kim Kardashian

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kris Jenner bikini instagram pic

Hvem kan klandre henne?(Image: krisjenner/instagram)



Mens datteren Kim Kardashian forårsaker all slags drama med sitt Vogue -coverhoot - virker det som den selvutnevnte Queen of F ****** Alt har styrt noe eget.



Den ulastelige (men litt forvitrede) 58 år gamle Kris Jenner er 'i sitt livs beste form', så forhandler naturligvis med Playboy om å bli NAKED for det ikoniske magasinet.



En kilde fortalte varme: 'Kris har snakket om å stille for Playboy -magasinet en stund nå. Hun er i sin beste form og har lyst til å vise det fram.

'Bikinibildet hun la ut på Instagram nylig, ble godt mottatt av at hun sa:' Hvorfor ikke? '

Artikkelen i den siste utgaven av varme siterer en talsperson for Playboy: 'Vi kommenterer aldri den ene eller den andre måten om denne typen rykter.'



røyker holly willoughby

Men moren ville ikke være den første i Kardashian -klanen som nådde de berømte Playboy -sidene sammen med de glamorøse kaninene.

Kim, 33, glammet opp bladet i 2007 etter at Kris overtalte henne til å gjøre det.



'De kan aldri spørre deg igjen. Gjør det, og du vil ha disse vakre bildene å se på når du er på min alder, sa hun til Kim den gangen.

Kim stilte for Playboy i 2007 (Bilde: SPLASH/ TWITTER)

Første del av Kim og Kanye West kontroversielle intervju med Vogue er publisert - og det er så gal som du hadde håpet.

madeleine mccann tvillinger nå

Fra rare kallenavn til rare selfies og snakker om at deres egen mor dør, har motemagasinet åpnet en ny mystisk dør til deres helt offentlige liv.

Her er fem ting du trenger å vite fra årets mest omtalte intervju.

  1. Det er ikke bare selfies som Kim er besatt av-hun innrømmer å ha kledd datteren North i noen av Kanyes store kjeder, en Louis Vuitton-veske og et par Nike Air Jordans til sine selvstilte hjemmefotografier. Fantastisk.
  2. Kanye kan tross alt være et geni! Ja, vi tuller. Men han har laget en stopp-rammevideo av North i hennes ‘naturlige bevegelser’ og redigert den til å se ut som om den ti måneder gamle babyen er break-dance.
  3. Kim har alltid vært materialistisk. Hun husker å være åtte eller ni og satt i Kris garderobe med søsteren Kourtney, mens paret diskuterte hvem som skulle få hva når moren deres dør.
  4. Hun er den selvutnevnte dronningen av F ***** g Everything, men det er ikke det eneste kallenavnet Kris Jenner har. Det er avslørt at hun går under navnet Lovey, ikke bestemor!
  5. Kardashian -klanen er like forfengelige som vi alle trodde de var. Kris 'kontor er stablet med familiemerkede produkter og magasinoppslag - inkludert en innrammet kopi av den fremmedgjorte kjæresten Bruce Jenner fra GQ fra 1979.

Forsiden kan skryte av at #WorldsMostTalkedAboutCouple åpner opp deres allerede veldig offentlige liv for det avanserte magasinet.

I nye bilder som lekket ut på nettet fra Kimye -intervjuet, forklarer det hvordan Vogue -forfatteren Hamish Bowles ble med paret på besøk i verdens mest glamorøse byer, fra London til Paris til Los Angeles, 'i deres søken etter verdensherredømme ... og den perfekte brudekjolen. '

Den barmfulle reality-tv-stjernen er avbildet iført en flytende elfenben stroppeløs brudekjole til en verdi av 7000 dollar ombord på en privat jet. Kanye holder den førstefødte på bildet med teksten 'Flying high. Dele et privat øyeblikk. '

I et annet skudd tar Kim - som viser sin enorme forlovelsesring - en selfie med North i speilveggbarnet, mens pappa Kanye fanger øyeblikket på en iPad.

Det har allerede blitt slått for å være tungt redigert ettersom verken foreldres eller barns refleksjon kan sees.

Se galleri

Se Også: