Justin Timberlake 'presset' for Janet Jacksons Super Bowl -uhell for å 'overgå' Britney Spears

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Justin Timberlake 'presset' for Janet Jacksons Super Bowl -uhell for å 'overgå' Britney Spears(Bilde: GETTY/REUTERS)



Janet Jacksons tidligere stylist hevder Justin Timberlake presset & apos; for hennes beryktede funksjonsfeil i garderoben på Super Bowl i 2004.



Sangeren Cry Me A River ønsket angivelig å 'overgå' & apos; hans tidligere kjæreste Britney Spears, ifølge Wayne Scot Lukas, som forberedte Janets leting etter forestillingen den gangen.



xbox one s black Friday 2019 Storbritannia

Wayne fortalte Side seks at Justin & apos; ønsket en avsløring & apos; etter at popstjernene Britney, Madonna og Christina Aguilera delte et skandaløst kyss på MTV Video Music Awards i 2003.

Justin insisterte på å gjøre noe større enn prestasjonene deres. Han ville ha en avsløring, sa Wayne i det nye intervjuet.

Janet Jackson reagerer etter at medsanger Justin Timberlake rev henne ned og ned

Janet Jackson reagerer etter at medsanger Justin Timberlake rev henne ned og ned (Bilde: Reuters)



Stylisten gjorde krav på det & apos; originale konseptet & apos; var for Janet å komme på scenen iført en perle G-streng, inspirert av Kim Cattrall i Sex and the City.

Han fortalte publikasjonen: 'Janet skulle være i en Rocha-kjole, og [Justin] skulle trå på baksiden av kjolen for å avsløre rumpa i denne perle-G-strengen. Men antrekket endret seg et par dager før, og du så magien.



Wayne sa at Justin berømt merket hendelsen som en feil i garderoben & apos; etter at det skjedde.

Hun dekket seg raskt til etter uhellet

Hun dekket seg raskt til etter uhellet (Bilde: Reuters)

love island cast 2018

Han la til: 'Jeg ville ikke kalle det en garderobe' feil 'på en million år. Det var den mest fungerende garderoben i historien. Som stylist gjorde den det den var ment å gjøre. '

Imidlertid har en kilde nær situasjonen hevdet når han snakket med The NEWSAM at Lukas & apos; påstander er 'ikke sanne' og det er 'rart' at stylisten påstår dette nå 'for å selge en bok'.

De siste ukene ba Justin om unnskyldning til Janet og hans ekskæreste Britney for tilbakeslaget han møtte over behandlingen av Britney etter splittelsen i 2002.

pappa lange ben flyr
Britney Spears kysser Madonna på MTV Video Music Awards i 2003

Britney Spears kysser Madonna på MTV Video Music Awards i 2003 (Bilde: Getty Images)

Hans siste unnskyldning oppfordret Wayne til å åpne opp for øyeblikket i Super Bowl, og han hevder Justin og Janet & nbsp; slo sin fred for lenge siden & apos; og at hun allerede har tilgitt ham.

The NEWSAM har kontaktet Justin & s representant for kommentar.