OnePlus 6: Utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og rykter om det kinesiske firmaets neste smarttelefon som slår iPhone

Oneplus

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: SlashLeaks)



OnePlus har sakte men sikkert bygget et solid rykte for å tilby flotte smarttelefoner til mye billigere priser enn Apple og Samsung.



Det kinesiske selskapets siste telefon var den godt mottatte OnePlus 5T, men ryktene sprer seg allerede om en ny enhet.



I likhet med iPhone X antas denne nye OnePlus 6 å ha en helskjermsdesign med et 'hakk' øverst for kameraet og øretelefonen.

Og hvis noen av de andre ryktene om OnePlus 6 skal tro, vil ikke enheten skuffe ivrige fans.

Her er alt vi vet om det så langt.



OnePlus er kjent for å gi ut smarttelefoner med mange av de samme funksjonene som Samsung og Apple -enheter, men til en brøkdel av prisen (Bilde: OnePlus)

Siste nytt

OnePlus 6 skal offisielt avsløres senere denne uken - men det ser ut til at katten har blitt sluppet ut av posen tidlig.



Offisielle gjengivelser for den nye smarttelefonen - som inkluderer og iPhone X -stil 'hakk' på frontskjermen - har blitt delt online dager før telefonens utgivelse.

morecambe og klokt show

Skaffet av SlashLeaks , bildene viser et bakovervendt dobbeltkamera og en fingeravtrykkskanner, samt den ryktede 6,28-tommers skjermen med hakk oppe.

(Bilde: SlashLeaks)

OnePlus holder et offisielt lanseringsarrangement 16. mai og forventes å lansere telefonen rundt om i verden i underkant av en uke senere, 22. mai.

Selskapet forventes å bekrefte en rekke rykter om enheten, for eksempel at den er helt vanntett og at det er en versjon med hele 256 GB lagringsplass tilgjengelig.

Utgivelsesdato

Pete Lau, grunnlegger og administrerende direktør i OnePlus har tidligere sagt at smarttelefonen vil bli avslørt sent i kvartal to (1. april - 30. juni), men har nå avslørt den spesifikke datoen.

Lau tweeted: OnePlus6 kommer snart! Håper å se deg på vårt lanseringsarrangement i London (16. mai), Mumbai (17. mai) eller Beijing (17. mai)!

Lanseringsarrangementet i London vil bli avholdt klokken 17:00 BST på Copper Box Arena i Olympic Park i Stratford.

Morgenfugl billetter er nå tilgjengelige for lanseringen for £ 16 - selv om det er uklart hvor mange billetter som er igjen.

Hvis du ikke kan få billetter, men fortsatt vil engasjere deg, er det gode nyheter - OnePlus vil streame hendelsen direkte på nettstedet sitt.

Beijing -arrangementet starter kl. 10:00 17. mai, mens Mumbai -arrangementet begynner kl. 15.00 17. mai.

OnePlus 5T koster mellom £ 449 og £ 499

Pris

En fersk rapport kan sende et skjelving nedover ryggen til gadgetfans da det viser seg at den nye telefonen kan ha en mye dyrere prislapp.

OnePlus har alltid priset telefonene sine aggressivt, men ifølge et lekkert informasjonsark som ble lagt ut online i Kina og hentet av teknologipressen, kan OnePlus 6 komme med en pris på 749 dollar.

Og det er ikke så mye å se på at det ble kopiert over Atlanterhavet i Storbritannia med telefonen til 749 pund.

Årsaken til at prisstoppet antas å være fra komponentene inne i telefonen - inkludert svimlende 8 GB RAM og 256 GB lagringsplass.

Det er fremdeles mye billigere enn Apple iPhone 999 pund, som ble lansert sent i fjor.

Men mange fans synes kanskje ikke denne telefonen er så rimelig som fjorårets OnePlus 5T - som er tilgjengelig for £ 449 for alternativet 6 GB/64 GB .

Nøkkelegenskaper

OnePlus har gitt ut flere teasertrailere for OnePlus 6 -smarttelefonen på Twitter.

En tweet sa: 6 klar! og viste en virvlende animasjon med teksten ‘The speed you need’, som ender med et blits på en 6.

Teaseren støtter rykter om at OnePlus 6 vil bli drevet av Qualcomms Snapdragon 845 -brikke, opptil 8 GB RAM og Android 8.1 Oreo -oppdateringen.

Lau har bekreftet rykter om at OnePlus 6 vil kjøre på Qualcomms nylig annonserte Snapdragon 845 -prosessor.

Snakker til CNET , sa han: Selvfølgelig er det ikke noe annet valg.

En annen tweet viste den kommende telefonen plassert under OnePlus 5T - den forrige modellen som ble lansert i fjor.

OnePlus twitret bildet, sammen med bildeteksten: Mer nedsenking i en raffinert formfaktor. Er du klar for #OnePlus6?

OnePlus 6 (Bilde: Twitter/OnePlus)

Keith Harris og Orville

Selv om du ikke kan se mye av smarttelefonen på bildet, avslører det at OnePlus 6 vil ha samme høyde som OnePlus 5T - 6,15 tommer høy, men slankere.

Varselglidebryteren mangler også OnePlus 6 merkbart, og i stedet har en SIM-skuff blitt lagt til på venstre side av telefonen.

Det er uklart om bryteren har blitt flyttet, eller droppet helt.

Bildet avslører også at baksiden av telefonen vil ha et synlig metallchassis, og ikke vil ha buede kanter, som sett på OnePlus 5T.

Og mens OnePlus 5T så fingeravtrykkssensoren flyttet bak på enheten, antyder en rapport fra GizmoChina at sensoren i OnePlus 6 kan flyttes tilbake til forsiden av enheten, men under skjermen.

Prisen for OnePlus 6 er fortsatt uklar, men den er sannsynligvis litt dyrere enn OnePlus 5T (Bilde: OnePlus)

andrew whyment jeg er en kjendis

Rapporten legger til at dette betyr at sensoren 'enkelt kan installeres på forsiden uten å måtte ofre fullskjermsdesignen.'

Et bilde sirkulert på Twitter av brukeren Techno Ruhez påstår å gi oss vårt første faktiske blikk på et ferdig OnePlus 6 -håndsett.

Den viser en rekke forskjellige designpunkter, inkludert den ryktede skjermen på hele skjermen med et 'hakk' som ligner på iPhone X.

Det viser også et reflekterende glass på baksiden og et vertikalt justert kamera med det som ser ut som en fingeravtrykkskanner under den.

Techslize har også lagt ut et bilde av det det hevder er hele spesifikasjonsarket for OnePlus 6, og avslører flere viktige spesifikasjoner, inkludert kamera, dimensjoner og batteri.

Når det gjelder kamera, antyder lekkasjen at OnePlus holder seg til det doble 16MP- og 20MP-bakkameraet, men oppgraderer det fremovervendte kameraet til en 20MP-enhet med en f/2.0-blender.

Techslize la ut bildet på nettstedet sitt og avslørte flere viktige spesifikasjoner, inkludert kamera, dimensjoner og batteri (Bilde: Techslize)

Selv om batteriet i OnePlus 5 var 3 300 mAh, indikerer lekkasjen at OnePlus 6 kan gå ett bedre med et 3450 mAh batteri.

Lekkasjen hevder at AMOLED-skjermen vil ha en oppløsning på 2280x1080, og vil være 6,28 tommer i størrelse, mens selve enheten vil være 7,5 mm tykk og veie 175 g.

En Snapdragon 845 CPU -prosessor har også kommet på listen, sammen med 6 GB RAM og 128 GB intern lagring.

Evan Blass, en anerkjent lekkasje, har også twitret et bilde av det han påstår er baksiden av enheten.

OnePlus 6 (Bilde: Evan Blass/Twitter)

Bildet viser baksiden av smarttelefonen, som ser ut til å ha et børstet treinspirert design.

Bunnen av rammen ser ut til å ha en litt forskjøvet vinkel, som er forskjellig fra de avrundede kantene på OnePlus 5T.

Heldigvis ser det ut til at OnePlus har beholdt hodetelefonkontakten, i tillegg til en USB Type-C-port og en enkelt høyttaler.

Hvor vil det være tilgjengelig?

OnePlus søker en avtale med store amerikanske transportører for å distribuere OnePlus 6, ifølge Lau.

Han sa: Hvis den rette muligheten og den riktige timingen kommer, vil vi gjerne eksperimentere.

NEWSAM Online har kontaktet OnePlus for kommentar.

Sørg for å sjekke tilbake regelmessig ettersom vi holder denne artikkelen oppdatert med alle de siste nyhetene på OnePlus 6.

Se Også: