Jesy Nelsons blomstrende transformasjon etter mange års hat mot kroppen hennes

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jesy Nelson tilbrakte år med å hate seg selv, drevet av stygge kommentarer fra netttroll som ba henne dø på grunn av måten hun så ut.



Little Mix -stjernen har siden åpnet seg for hvordan hennes spirende psykiske helse, forverret av de syke hånene på sosiale medier, nesten forlot henne død etter at hun bevisst tok for mange tabletter.



Heldigvis reddet kjæresten hennes livet hennes og ringte en ambulanse, hvoretter Jesy slettet Twitter og nektet å åpne kontoen hennes på nytt.



hvor er jeg registrert for å stemme

Men sangeren, nå 28, følte at hun aldri fikk snakke om sin desperasjon etter selvmordsforsøket, før hun ble kontaktet av BBC for å lage en dokumentar om hennes opplevelse.

Jesy uttaler seg om sitt selvmordsforsøk for første gang (Bilde: BBC/October Films)

Stjernen tok nesten sitt eget liv etter at troll hånet henne med syke meldinger om kroppen hennes (Bilde: BBC/October Films)



Jesy snakket åpenhjertig i det spesielle TV -programmet om hvordan hun ble et nervøst vrak timer etter showet, og avslørte hvordan grusomme meldinger begynte å strømme inn så snart Little Mix ble annonsert som vinneren av X Factor 2011.

'Jeg hadde omtrent 101 Facebook -meldinger i innboksen min, og den første som kom opp var fra en tilfeldig mann som sa: & apos; Du er det styggeste jeg har sett i mitt liv, du fortjener ikke å være i denne jenta bånd. Du fortjener å dø, husket hun.



'Det ble den verste tiden i livet mitt. Jeg var ikke bare kjent som en av sangerne i Little Mix, jeg ble kjent som & quot; den fete, stygge & quot ;.

Jesy, som jobbet som barpike til audition for realityshowet, hadde aldri hatt problemer med kroppsbildet sitt før hun fant berømmelse.

Og mens hun burde ha levd drømmen sin, sa den talentfulle sangeren at de motbydelige tilbakemeldingene hun fikk fra troll, gjorde at hun ønsket å avslutte den.

Jesy tilbake i 2011 da Little Mix vant X Factor (Bilde: REX/Shutterstock)

hvilken bil døde Paul Walker i

Jesy, andre fra venstre, hadde mange meldinger i innboksen om vekten hennes og ser ut timer etter seieren (Bilde: PA)

Da bandet ble invitert tilbake på The X Factor i 2013, sultet Jesy seg selv i en uke i et forsøk på å se tynn nok ut til at hun ikke ville bli målrettet.

Men kommentarene kom fortsatt rullende inn, grusommere og ekkelere enn noensinne.

'Jeg satt og gråt og tenkte:' Dette kommer aldri til å gå, jeg kommer til å føle meg trist resten av livet, så hva er poenget med å være her? & Apos;

'Det var som om flere mennesker visste at det påvirket meg, jo mer ville de gjøre det.'

Overbevist om at alle hatet henne, ble Jesys psykiske helse så ille at det begynte å påvirke hennes Little Mix -arbeidsforpliktelser.

'Jeg ville forlate halvveis i et fotografering, fordi jeg ikke orket å se på meg selv eller være foran et kamera. Jeg pleide å føle avsky i meg selv, sa hun.

Jesy ville la fotografering i tårer overbevist om at hun var ekkel (Bilde: Matrixpictures.co.uk)

pete burns dødsårsak

Den talentfulle stjernen orket ikke se seg i speilet (Bilde: FilmMagic)

'Og hvis stylisten ikke hadde den riktige størrelsen for meg - ved et uhell - pleide jeg å gå inn i en sammenbrudd og tenke: & ldquo; Det er ikke bare fordi jeg har klær i feil størrelse, det er fordi jeg & apos ; er for feit til å være i dem & apos ;. '

I 2017 tok Jesy i gang et helsespark som så henne gå ned i vekt og vise frem figuren sin i mer avslørende klær.

Hun ga også fansen et innblikk i treningsøktene sine med trenings selfies og videoer av treningen hennes med PT.

Jesy ryktes å ha hatt en hjelpende hånd når det kom til ansiktet hennes, med fans som la merke til hvordan leppene hennes hadde blitt større som om hun hadde fyllstoffer.

Strukturen i ansiktet hennes så også annerledes ut, med kirurgiske eksperter som spekulerte i at hun kunne ha injisert fyllstoffer langs konturene på kinnbeina.

Jesy fant kroppens tillit etter helsesparket (Bilde: jesynelson/Instagram)

Hun er endelig lykkelig i sin egen hud (Bilde: Instagram)

Uansett hva hun hadde gjort, så det ut til å øke Jesys tillit, og stjernen så ut til å eie sin nye glade identitet.

I et innlegg som nylig ble delt på Instagram, avslørte Jesy at hun bare hadde kommet til enighet med hvordan hun pleide å se ut.

Hun publiserte et tilbakeblikksbilde av seg selv like etter at hun vant X Factor, og skrev ved siden av: 'For 6 måneder siden var denne jenta en jeg bare ville glemme. Jeg ønsket å slette henne fra tankene mine og alle andres minne. Jeg så henne ikke som Jesy, jeg så henne som & den tykke fra Little Mix.

'Inntil nå hatet jeg henne ikke fordi hun noen gang hadde gjort noe ille, men fordi jeg ble tvunget til å hate henne av endeløse mengder trolling.

'Siden jeg filmet dokumentaren min for @bbcone og @bbcthree Jeg har lært så mye mer enn jeg noen gang hadde forventet. '

euro 2016 trekningssimulator

Jesy har funnet kjærligheten med Love Island Chris Hughes (Bilde: WireImage)

Hun fortsatte: 'Takk til alle de inspirerende menneskene jeg har møtt på denne følelsesmessige reisen, jeg elsker nå jenta på dette bildet. Jeg har laget denne dokumentaren for Jesy i 2011 og for alle som kanskje føler at hun gjorde det. Jeg nektet å snakke om hvordan jeg hadde det så lenge. Jeg var flau og redd for. Men jeg tok så feil å føle det slik. Vær så snill hvis du føler hvordan jeg gjorde det, TAL OM DET. Snakk med familien din, snakk med vennene dine, det er alltid hjelp der ute.

'Hvis du hadde fortalt den jenta en dag at du ikke vil føle deg trist lenger, hadde jeg aldri trodd deg ... og her er jeg. Når jeg ser meg i speilet, ser jeg ikke Jesy den tykke, jeg ser Jesy den lykkelige! ' la hun til.

Hvis du sliter og trenger å snakke, kan du kontakte samaritanene gratis når som helst på dagen eller natten på 116 123, eller sende en e -post til Jo@samaritans.org.

Se Også: