Giant Jim'll Fix It -merket donert til hele byen av paedo -dyret Jimmy Savile vil endelig bli ødelagt

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Filfoto datert 18/05/2009 av Sir Jimmy Savile. BBC har sagt at det vil hjelpe politiet med påstander om overgrep mot barn som involverer DJ og programleder Sir Jimmy

Savile organiserte at det gigantiske merket skulle gis til folket i Holyhead etter et influensautbrudd(Bilde: PA)



Et gigantisk Jim & apos; ll Fix It -merke som ble tildelt en by av sex -rovdyret Jimmy Savile skal endelig bli ødelagt.



Den vanære BBC & apos; stjernen & apos; og seriell barnemishandler ga det massive merket til Holyhead i Wales på 1990 -tallet.



tulisa og dappy fettere

Savile, som antas å være en av de verste sexangriperne i Storbritannia, ga byen merket etter at en influensa -bug hadde løpt ut og ødela julen i 1990.

Ifølge Wales Online , bosatt Jeff Evans, nå rådmann, kontaktet showet og Savile - den gang en stor stjerne - sendte Hi Di Hi! skuespilleren Ruth Madoc og bokseren Frank Bruno til byen en gjenskapt jul for dagen, med tusenvis av mennesker som viste seg å delta i det som kulminerte med at det bærbare merket ble delt ut.

Giant Jim & apos; ll Fix It -merket for Holyhead

Giant Jim & apos; ll Fix It -merket for Holyhead er på størrelse med en bærbar datamaskin (Bilde: Daily Post Wales)



Men siden Savile ble avslørt som en av Storbritannias mest produktive seksualforbrytere etter hans død, har merket brukt lang tid på lagring, rapporterte Daily Post, med pågående diskusjoner om hva de skulle gjøre med gaven.

beste feriemål i april

Ordfører Ann Kennedy, som på tidspunktet for innspillingen var daglig leder for Holyhead Opportinities Trust, sa at det var sannsynlig at merket vil bli ødelagt på grunn av dets negative konnotasjoner med den skammede kjendisen.



The Holyhead og Anglesey Mail ser tilbake på Jim & apos; ll Fix It & s besøk i Holyhead

Holyhead og Anglesey Mail rapporterte merket som ankom den gangen

Hun sa: Merket oppbevares, og det har vært noen tanker om hva de skal gjøre med det.

Det er en vanskelig avgjørelse på mange måter, da det var en så deilig dag, og det er ikke ofte du kan vise frem byen din for mange millioner seere.

Vi har selvfølgelig fortsatt minnene, men når du tenker på alvorlighetsgraden av Jimmy Saviles forbrytelser, er det ikke noe vi ønsker å bli assosiert med Holyhead.

Det virker som det er riktig å gjøre.

hva betyr 812

Etter paraden var det middag for 500 mennesker på Newry Beach.

Til tross for alle de dystre jimmysene som sa at det var latterlig, kom julen faktisk til Holyhead i august, og det er hundrevis som er enige om at det er synd at det ikke er slik hvert år, skrev Holyhead og Anglesey Mail den gangen .

Det kan ha begynt som en liten spøk - 'lag jul for alle som var syke i fjor' - men det endte opp som en massiv morsom helg, med hundrevis av mennesker som ble med og nytte den sanne ånden i festligheter.

Se Også: