Hvor å dra på ferie i april, inkludert destinasjoner der det er varmt og solrikt

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

BILDEKST: Beste feriedestinasjoner for april - bare en hovedtype KREDITT: copyright ukjent



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



April kan være en strålende måned for ferier; familier kan bruke påskeferien, mens de som ikke er knyttet til skoleferiedatoer, fortsatt kan finne mange gode tilbud.



Da er selvfølgelig vinteren bak deg og våren er i full kraft, noe som betyr at været begynner å bli litt varmere og solfylt.

Det kan være en spesielt flott tid å ta en storbyferie, da det ikke blir for varmt til å gjøre sightseeing, for ikke å snakke om det er litt roligere enn høysesongene.

Men hvis du har lyst på en ferie på stranden, er det mange destinasjoner der det også er varmt og solrikt.



For å hjelpe deg har vi satt sammen en guide til de beste feriedestinasjonene for april, inkludert hvor du kan finne gode kjøp.

1. Mexico

(Bilde: The Image Bank)



Mexico har et mangfoldig utvalg av ferietyper, og med gjennomsnittstemperaturer på rundt 26C er det det ideelle været for å utforske eller slappe av på en strand.

De som ønsker disse fly- og flopptypene, kan finne mye i Cancun, Puerto Vallarta og Cabo, men hvis det er et eventyr er du etterpå, da er landet fylt med masser av strålende hotspots som Chichen Itza og Tulum nasjonalpark .

Vi har en oversikt over de beste stedene å besøke i Mexico for å komme i gang.

Det kan også være lurt å sjekke vår Mexico -ferieguide, inkludert gode tips for å finne tilbud, de beste badebyene og mer generelle reisetips.

Leter du etter noen gode kjøp? LoveHolidays har Mexico bryter fra £ 569 sider i april, alt fra opphold med alt inkludert til romtilbud.

2. Portugal

Portugal (Bilde: Getty)

Med temperaturer rundt 21C i april, kan det være en flott tid å utforske noen av Portugals mest fantastiske steder, selv om det ikke nødvendigvis er varmt nok ennå til å floppe ned på stranden.

Likevel er det noen utrolige strender som er verdt å utforske på en naturskjønn spasertur, for ikke å snakke om at Portugal er fylt med strålende steder fra historiske slott til sjarmerende byer - vi har samlet de beste tingene å se i Portugal for å gi deg en hjelpende hånd.

Tenker du å krysse Lisboa av listen? Sørg for å sjekke ut vår Lisboa -guide for gode tips om de beste attraksjonene og restaurantene - og hvis du har et budsjett, har vi søkt etter byens beste billige hoteller.

easyJet Holidays kan være en god kilde til billig Portugal ferie - den har for øyeblikket tilbud fra £ 323pp i løpet av påskedagene.

3. Las Vegas

(Bilde: Getty Images/Westend61)

Las Vegas ørkenbeliggenhet betyr at det er varmt og solrikt året rundt, men i løpet av april er temperaturen litt mer utholdelig ved rundt 27C.

Byen er kanskje kjent for sitt natteliv, show og kasinoer, men det er også mye å utforske om dagen fra de fascinerende hotellene, berg- og dalbanene og mange morsomme attraksjoner hvis du ikke er interessert i pengespill.

Det er så mye å utforske i Sin City, så vi har innsnevret 10 må-gjøre Las Vegas-opplevelser hvis du er på utkikk etter et utgangspunkt!

Hvis du leter etter korte pauser, da Lastminute.com kan være en god kilde for sene avtaler, mens Jomfruferier tilbyr også noen fristende pakker.

4. Lanzarote

Flamingo -strand i byen Playa Blanca (Bilde: Getty)

Med sine latterlig vakre strender, billige altomfattende hoteller og mange spennende steder å besøke, er Lanzarote allerede en favoritt blant britiske ferierende.

Været i april pleier å være varmt og solrikt med temperaturer rundt 22C, så det er ideelt for de som planlegger å utforske øya og dens fascinerende vulkanske landskap.

TUI kan være en god kilde til billige familieferier over påske - og de har ofte tilbud eller salg inkludert Kids Go Gratis steder . (Hvis du er alt inkludert) Første valg kan også være et godt sted å starte).

5. Amsterdam

Amsterdam, høytider

Morgen på Amsterdam -kanalen (Bilde: Michael Eric Hood)

Amsterdam er fylt med strålende ting å se og gjøre, fra å ta en rolig naturskjønn spasertur langs kanalene, til de beste barene og restaurantene for sitt pulserende natteliv.

Været er litt solfylt i april, selv om temperaturen fortsatt er rundt 13C, så det er verdt å pakke noen lag. Likevel, på de kaldere dagene kan byens ikoniske museer være den perfekte blandingen av sightseeing og å holde seg unna kulden.

Å komme seg dit blir også enklere fra 2020, ettersom Eurostar nylig presenterte sin nye direkte Amsterdam-UK-tjeneste, med priser fra £ 35 hver vei.

Legg til et opphold på et av Amsterdams beste billige hoteller, så kan du finne et budsjett å spare på å utforske byen.

I mellomtiden, Ispinne er et nyttig nettsted for å sammenligne pakkereiser til Amsterdam, spesielt hvis du kan være litt fleksibel med dine reisedatoer.

6. Orlando

(Bilde: iStock Unreleased)

April kan være en av de beste tider å dra til Florida hvis du er ute etter det varme og solfylte været, men ikke vil ha uutholdelig varme som kan ødelegge en dag i fornøyelsesparkene.

Tilbring dagene med å utforske Disney -parkene, eller oppdag filmhistorien og spennende berg- og dalbaner i Universal Studios, før du sjekker ut noen av Orlando sine alternative attraksjoner til fornøyelsesparkene.

Det vil ikke være den billigste ferien, men påskeferien kan være en god tid for familier, da det er to uker fri, slik at du kan gjøre en skikkelig tur.

For å hjelpe deg har vi satt sammen guider for billige billetter og pakker til Walt Disney World og Universal Studios.

7. Kapp Verde

Sal Island er en av de viktigste turiststedene i landet (Bilde: Alamy)

Vil du ha en blanding av vakre strender og sjarmerende steder å utforske? Kapp Verde leverer med pittoreske byer, sandstrender og til og med noen fascinerende saltgruver.

April -temperaturen har en tendens til å ligge rundt 25C om dagen, så det er ideelt om du planlegger å slappe av på stranden, gjøre sightseeing eller til og med ta en av de mange vannsportene som tilbys over hele øya.

TUI har Cape Verde helligdager fra 466 pund per person, med en blanding av altomfattende feriesteder til rom som bare passer for et bredt spekter av budsjetter.

8. Japan

Philosopher's Walk, Kyoto (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Har du alltid ønsket å se kirsebærblomstrene? De to første ukene i april pleier å være den beste tiden å se de vakre blomstene i blomst.

Vi har en oversikt over de beste stedene i Japan for å se kirsebærblomstene - og hvor du kan finne pakker og turer hvis du ønsker å inkludere dem som en del av en større ferie.

Det er så mye å se i Japan, og i 2019 ga byene i Rugby -VM mye inspirasjon.

Aldri vært før? Vi har noen reisetips fra Japan til å navigere i offentlig transport.

Når det gjelder billige pakker, British Airways kan være en god kilde da den ofte har tilbud og salg på flyreiser og pakker.

9. New Orleans

French Quarter i New Orleans (Bilde: Getty Images)

April er når du mest sannsynlig vil unngå New Orleans & apos; varmeste og mest fuktige været, med generelt tørre dager i løpet av måneden og temperaturer rundt 26C.

De er noen av de beste forholdene hvis du planlegger å utforske de historiske landemerkene om dagen, eller drar til det travle franske kvarteret på de varme kveldene for å nyte atmosfæren - det er en grunn til at New Orleans er kjent for sitt natteliv, etter alle.

Hvis du er ute etter tilbud, ReiseSupermarked kan være et godt nettsted for å sammenligne priser hvis du kan være fleksibel med dine reisedatoer.

Les mer

Tips for reisetilbud i 2020
Beste Travelodge -tilbud Tips for easyJet -avtaler British Airways bestiller hemmeligheter £ 1 innskudd på bøtte liste helligdager

10. Spania - byene

(Bilde: Getty Images/imageBROKER RF)

Lagre strendene for sommermånedene, og bruk de lune, men utholdelige temperaturene for å utforske noen av Spanias vakre byer.

hver tomme ordbetydning

For eksempel har Sevilla sine fantastiske kongelige Alcazar og katedralen, for ikke å snakke om de vakre parkene, mens hovedstaden Madrid er dit du vil dra hvis du er ute etter et pulserende uteliv og en blomstrende matlivet.

For fristende tilbud på storbyferier i Spania, easyJet Holidays er verdt å være på radaren din, da den ofte har praktiske sene avtaler eller et bredere blitsalg for gode tilbud.

Se Også: