Vår Yorkshire Farm -pappa Clive Owens første kone og hvordan han beundret Amanda til tross for aldersforskjell

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Clive Owen drev gården på egen hånd da han først så blikket på den fremtidige kona Amanda.



Our Yorkshire Farm -stjernen hadde allerede to barn med sin første kone før han fortsatte å ha ytterligere ni med sin nåværende ektefelle.



Til tross for et 21-årig aldersforskjell, ble den fraskilte ungkaren Clive, da 42, trukket til den 21 år gamle trainee-gjeterinnen Amanda da hun kom rundt en mørk kveld på jakt etter en vær.



Clive ble født i Doncaster og drømte om å være sauebonde fra en tidlig alder og kom til slutt å drive Ravenseat Farm i Upper Swaledale.

'Det er alt jeg noen gang har ønsket å gjøre, egentlig fordi jeg var hekta på sauer fra jeg var en liten gutt. Min far var ikke en bonde, men det var gårder rundt meg, og jeg brukte mye tid på dem, sa Clive på Channel 5 -programmet.

'Jeg fanget feilen da jeg var åtte år gammel, og det var aldri tvil om at jeg ikke skulle bli bonde. Og min skjebne ble beseglet. '



Clive visste at han ønsket å være bonde fra en tidlig alder

Clive visste at han ønsket å være bonde fra en tidlig alder (Bilde: URL :)

Clive var tidligere gift og hadde to barn med sin første kone, men forholdet deres varte ikke, og han var singel da han først møtte Amanda i 1995.



Amanda beskrev første gang de møttes, og forklarte at hun kom til en hule en 'tup', som er en sau, på en mørk Yorkshire -kveld.

Selv om det absolutt ikke var kjærlighet på det første stedet for Amanda, ble Clive umiddelbart tiltrukket av den unge kvinnen som sto i døren hans.

'Jeg husker denne seks foten noe kvinnen banket på døren,' sa han. 'Jeg ble veldig tatt med henne. Du kunne ikke være det. '

Amanda har tidligere spøkt med at han ikke burde ha svart døren, men hadde han ikke det, ville ikke romantikken deres ha blomstret.

Clive og Amanda møttes en mørk kveld da hun kom for å hente en vær

Clive og Amanda møttes en mørk kveld da hun kom for å hente en vær (Bilde: Kanal 5)

De begynte som venner, men ble knyttet til deres felles lidenskap for bondelivet, og til slutt vokste det til mer.

'Det var en sakte brenning som vi ble kjent med hverandre. Fått venner først, så gikk de litt ut sammen, sa Amanda.

'Da vi begge kom fra ikke-jordbruksbakgrunn, var vi egentlig erter i en belg, men vi visste ikke det den gangen.'

Bare fem år etter møtet, giftet paret seg i 2000 og har siden fått ni barn sammen.

Å drive gården er absolutt en familiær affære da barna alle møter for å lette arbeidsmengden, og hjelper til med å drive arvingen på 2000 mål stor tomt, som er hjemsted for 1000 sauer, 40 kyr, seks hunder og fire ponnier.

Paret har ni barn sammen

Paret har ni barn sammen (Bilde: URL :)

'Vi har mye å gjøre, og vi må komme til slutten på det vi gjør hver dag, men selv om det ser kaotisk ut, er vi veldig fokuserte og klar over hvor vi skal være,' sa Clive.

'Vi har mange ting avhengig av oss, ikke bare barn.'

I et intervju med The Telegraph avslørte Amanda at Clive var så opptatt av flokken sin at han overlevde på paier og cornflakes, og brukte en av stua hans for å holde fôrbøtter inne.

Paret hadde ikke tenkt å ha en så stor familie, men er nå foreldre til Annas, Violet, Edith, Raven, Clemmy, Nancy, Reuben, Miles og Sidney.

Etter å ha vokst opp med å dele foreldrene sine & apos; lidenskap for oppdrettets livsstil, forklarte Clive at barna er ivrige etter å være med og vet at det harde arbeidet deres bidrar.

Amanda og Clive Owen med barna Annas, Violet, Edith, Raven, Clemmy, Nancy, Reuben, Miles og Sidney utenfor på Ravenseat Farm

Amanda og Clive Owen med barna Annas, Violet, Edith, Raven, Clemmy, Nancy, Reuben, Miles og Sidney utenfor på Ravenseat Farm (Bilde: Kanal 5)

'Jeg har alltid tenkt at når vi har jobbet, liker barna å være en del av noe,' sa Clive.

'Det er deilig når de er i nærheten for å hjelpe, og de hjelper villig. Jeg savner dem når de er på skolen. Når de er hjemme, gjør det definitivt en forskjell. '

Mens Amanda påpekte at barna deres faktisk vil være involvert i den daglige driften av gården, og det gir en viktig livstime.

'Vi må alle jobbe sammen som en familie. Jeg føler virkelig ikke at det er en dårlig leksjon. Dette er det som må skje, og vi må alle gjøre det, forklarte Amanda.

'Jeg føler ikke at det er som å avle din egen arbeidsstyrke fordi det ikke er det.

'Det er et faktum å være involvert og ha det ansvaret og være en del av noe. Jeg synes det er en god ting.

Amanda fødte foran brannen

Amanda fødte foran brannen (Bilde: URL :)

Clive har alltid vært der for å støtte Amanda, som fødte i veikanten seks ganger fordi de bor så langt unna det nærmeste sykehuset.

Imidlertid fødte han deres åttende barn, datteren Clemmie, fordi han allerede hadde sett Amanda ønske seks av barna sine velkommen til verden og 'var ikke spesielt plaget'.

'Jeg tok på kjelen, tente på ilden og hadde henne i utgangspunktet foran ilden med bare en terrier som fødselspartner, noe som er perfekt,' innrømmet hun.

Amanda fortsatte tappert alene og fødte foran brannen med bare en av hundehundene som støtte mens Clive sov ovenpå.

holly willoughby baby belle bilder

'Clive var ikke desperat etter å være ved fødselen, han sov ovenpå. Jeg gikk og vekket ham med babyen, sa hun til Radio Times.

'Av alle fødsler jeg har hatt, må denne ha vært best - den var den mest avslappende, den mest stille, den fredeligste.'

*Vår Yorkshire Farm sendes tirsdager på kanal 5 klokken 21.00

Se Også: