Hvordan få en GRATIS adventskalender for Thorntons Snowman til en verdi av £ 7 til jul - og du kan til og med tilpasse den

Annen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Få din gratis adventskalender før det er for sent



jemima søleand 50p

Sjokolade og freebies - to ting som kan bidra til å gjøre hektikken i desember enda mer utholdelig.



Enten du liker å unne barna dine en morsom adventskalender eller unne deg selv, har vi spionert på hvordan sjokoladeelskere kan fikse det med denne praktiske adventskalender freebie -avtale fra TopCashback.



Det er superenkelt, cashback -siden tilbyr alle nye medlemmer som registrerer seg for en konto (ikke bekymre deg for at det er helt gratis) £ 7 cashback bonus for å dekke kostnaden for en stor snømann adventskalender fra eksklusive high street chocolatier Thorntons.

Slik gjør du krav på din:

  1. Registrer deg gratis på TopCashback .
  2. Klikk på gratis Thorntons Snowman adventskalender tilbud, gå til forhandlerens nettsted via den sporede lenken og kjøp kalenderen.
  3. TopCashback registrerer transaksjonen din innen syv dager og betaler ut £ 7 cashback til medlemskontoen din for å dekke kostnadene - og effektivt gjøre kalenderen din gratis.

Det praktiske tilbudet varer til 26. november, så du har god tid til å kreve kalenderen, som inneholder 24 velsmakende melkesjokolade inkludert et utvalg av søte snømenn formet søte godbiter - og en sjokoladeplakett som kan tilpasses for en ekstra spesialtilbud berøring for de små.

Se Også: