Strictly's Motsi Mabuse sier at hun har mistet over to steiner etter å ha droppet sjokolade

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Strictly Come Dancing dommer Motsi Mabuse føler seg passe og fabelaktig på 40 med WW

Strictly Come Dancing dommer Motsi Mabuse føler seg passe og fabelaktig på 40 med WW



Ollie laget i chelsea

Dansestjernen Motsi Mabuse har avslørt at hun føler seg i form og fabelaktig som 40 -åring, etter å ha jobbet med presset om å se en bestemt måte ut som danser.



Strictly Come Dancing -dommeren innrømmer at hennes oppfatning av en sunn kropp har endret seg konstant i løpet av karrieren, men hun har nå bestemt seg for: Jeg skal la kroppen min snakke til meg - og jeg skal lytte.



Motsi, som feiret sin milepæls bursdag i forrige uke, sier: Konkurranseverdenen er ikke den beste typen plass å være på så lenge. Det ødelegger den sunne måten en kropp skal være, og da blir du fast med den mentaliteten.

Det er noe som har plaget henne siden barndommen, med vekten svingende gjennom livet. Hun avslører: Da jeg var barn ville alle si ‘herregud, du er så tynn, så da fikk jeg en ting om å være for tynn. Så skjedde puberteten og endringer skjedde og alle fortalte meg å gå ned i vekt, så jeg ble super tynn igjen.

Motsi Mabuse føler seg bedre og mer fabelaktig enn noensinne

Motsi Mabuse føler seg bedre og mer fabelaktig enn noensinne (Bilde: Motsi Mabuse / Venice Beach)



Hun beskriver bilder av henne fra den tiden som utrolig og innrømmer at jeg ikke kunne spise normalt, jeg var gal, før hun til slutt innså: Dette er ikke bra.

Den glamorøse TV-stjernen og moren til en to år gammel datter er nå fokusert på å skaffe kroppen som er riktig for helsen hennes og hennes sinn. Hun sier: Nå er det bare for meg å prøve å finne ut hvem jeg er? Jeg er en mamma, en forretningskvinne og alle disse andre tingene. Hvordan skal det se ut?



Motsi, som har vært dommer sammen med Shirley Ballas, Craig Revel Horwood og Bruno Tonioli siden han kom til showet i 2019, er ambassadør for WW - det nye navnet på Weight Watchers.

kim og kanye barn
Motsi (til høyre) med andre strengt dommere Craig Revel Horwood (til venstre) og Shirley Ballas (i midten)

Motsi (til høyre) med andre strengt dommere Craig Revel Horwood (til venstre) og Shirley Ballas (i midten) (Bilde: BBC)

Hun mistet opprinnelig litt vekt med programmet etter å ha født datteren med dansepartner og ektemann
Evgenij Voznyuk, men så skjedde lockdown.

I likhet med mange mennesker, innrømmer Motsi at det har vært en tøff reise, uten kontakt med ansikt til ansikt med familien, inkludert søsteren hennes Strikt danser Oti, og danseskolen som hun driver i Tyskland, må stenge.

Hun sier: Jeg følte meg lammet. Jeg hadde mye angst, og da fikk jeg en slags vekker: 'Hva er det du gjør nå?'

Så da jeg kom tilbake fra Strictly tenkte jeg 'denne låsingen kommer til å bli annerledes.'

Siden januar sier Motsi at hun har mistet 1 kilo med WW

Siden januar sier Motsi at hun har mistet 1 kilo med WW (Bilde: Motsi Mabuse / Venice Beach.)

Siden januar har hun mistet 1. kg ved å trene fem dager i uken og gjøre endringer i kostholdet sitt, for eksempel bytte sjokolade til bær, og ta det totale vekttapet med WW til 2. kg.

Til tross for at hun er 40 år, sier Motsi at hun ikke har noen problemer med aldring og faktisk likte å se tilbake på hvor mye hun har oppnådd det siste tiåret.

Hun forklarer: Jeg så tilbake til min 30. og alt som har endret seg - jeg har skilt meg og giftet meg på nytt, jeg er mamma, jeg begynte å jobbe på TV i Tyskland og jobbet på TV i Storbritannia, jeg har en virksomhet. Det er som woah!

Motsi Mabuse og mannen Evgenij Voznyuk

Motsi Mabuse og mannen Evgenij Voznyuk (Bilde: Getty Images)

mindhunter sesong 2 slutter

Å holde fast ved den følelsen av prestasjon og selvtillit er viktig, gitt kritikken som uunngåelig kommer hennes vei med å være på skjermen.

Motsi har mottatt kommentarer om sin vekt på sosiale medier, men prøver å fokusere på hva hun synes om utseendet hennes og sin egen følelse av velvære.

Hun er også imponert over forslag hun redigerte nylige bilder, og insisterte på at de er et resultat av det harde arbeidet hun har lagt ned i år.

Motsi Mabuse har hatt en godbit med seerne Strictly Come Dancing

Motsi Mabuse har hatt en godbit med seerne Strictly Come Dancing (Bilde: BBC)

Ideen om ikke å endre bilder for å lage urealistiske bilder er spesielt viktig for henne, i tilfelle det gir en feil ide til noen følsomme følgere.

peter andre forlovelsesring

Hun sier: Jeg er bekymret for at unge jenter føler press fra sosiale medier om hvordan de skal se ut. Vi trenger at stemmene som snakker om egenomsorg er høyere.

Men kritikk av hennes vekt er ikke det eneste som bekymrer Motsi om sosiale medier. Hun har også måttet takle rasistiske kommentarer.

Dansende søstre Motsi, Phemelo og Oti Mabuse (til høyre)

Dansende søstre Motsi, Phemelo og Oti Mabuse (til høyre) (Bilde: Internett ukjent)

Oti Mabuse (i midten) og søstrene Motsi (til venstre) og Phemelo

Oti Mabuse (i midten) og søstrene Motsi (til venstre) og Phemelo (Bilde: Instagram)

Det er ikke et spørsmål om det skjer, det er et faktum, sier hun trist. Det påvirker alltid meg, og jeg må reflektere og liksom komme tilbake til meg selv.

Jeg deler sårbarheten min med familie og venner, slik at de kan støtte meg i det øyeblikket. Hun er glad for å se de nåværende samtalene om rase om hva som fortsatt må endres i dette landet, men er klar på at for å virkelig forbedre ting må hver enkelt person engasjere seg.

hvor mye betaler youtube per visning

Det er flott at vi har mennesker som er aktivt engasjert i å multiplisere stemmene, men det er ikke nok hvis bare svarte snakker om rase, forklarer hun. Det må være en inkluderende samtale med alle som har en stemme og alle som velger en side.

Motsi vokste opp i Pretoria i Sør -Afrika før han flyttet til Tyskland

Motsi vokste opp i Pretoria i Sør -Afrika før han flyttet til Tyskland (Bilde: Internett ukjent)

Motsi, som vokste opp i Pretoria i Sør -Afrika før han flyttet til Tyskland, fortsetter: Dagene med å være vage er over. Enten er du det, eller så er du ikke det, og du må være høy om det.

Om Motsi kommer tilbake Strictly i år, er i luften etter at hun meldte seg på Let’s Dance -turnéen som er planlagt å
løpe samtidig.

Turen til det tyske TV -programmet, som hun også dømmer, er planlagt til november - selv om Craig Revel Horwood har forsikret seerne om at det kan være mulig for henne å fly frem og tilbake.

Strictly Come Dancing søstre Motsi Mabuse (til høyre) og Oti Mabuse

Strictly Come Dancing søstre Motsi Mabuse (til høyre) og Oti Mabuse (Bilde: Internett ukjent)

Søsteren hennes Oti sa tidligere denne uken at hun føler 2021 -serien blir hennes siste, som har overrasket Motsi.

Hun sier: Jeg trenger å snakke med Oti, jeg tror ikke vi ville si noe slikt uten å snakke med familien.

*For å registrere deg for myWW+, gå til ww.com/JoinMotsi og se hvordan WW kan fungere for deg.