Amazon kutter 50% rabatt på Kindle Unlimited -medlemskap i seks måneder

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Få halv pris Amazon Kindle Unlimited i 6 måneder



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Denne julen ser ting litt annerledes ut, hvis du ønsker å unnslippe galskapen (selv om det bare er noen få minutter), vil en god bok transportere deg inn i hvilken verden du vil.



Enhjørninger og regnbuer høres ikke så ille ut nå tross alt?

Amazon tilby mange tilbud for å tiltrekke seg ny skikk, men i løpet av høytiden har de kunngjort en avtale spesielt for tilbakevendende kunder - det er sesongen med å gi.

I en begrenset periode tilbyr Amazon tilbakevendende kunder 50% rabatt på Kindle Unlimited i 6 måneder , koster deg bare £ 21,97 i stedet for den vanlige listeprisen på £ 47,97.



Kindle Unlimited gir abonnenter ubegrenset lesing og lytting av over 1 million titler som tilbys, inkludert lydbøker og magasinabonnementer og mer. Du vil også ha tilgang til dette utrolige biblioteket på alle enheter takket være den enkle installasjonen Kindle -appen.

Tilbudet avsluttes 31. desember, og deretter vil du bli belastet med det normale gebyret på £ 7,99 per måned. For å unngå uønskede abonnementsavgifter, husk å kansellere en dag før medlemskapet ditt skal fornyes.



Hvis du ønsker å investere i en ny e-leser, kan du se vår guide til de beste e-leserne for seriøse bokormer.

Du kan også bla gjennom oppsummeringen av de beste Amazon Boxing Day-salgstilbudene på toppmerker og forhandlerens egne merkevarer.

Se Også: