Hvordan tjene penger på YouTube - og hvor mye du får betalt per visning

Youtube

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du vil ha sett historiene om mennesker som tjener tusenvis - kanskje til og med millioner - fra YouTube. Kanskje du abonnerer på kanalene deres, følger livene deres eller chatter med dem i kommentarene.



I fjor kom det fram at britiske YouTuber Daniel Middleton (DanTDM) tjente overraskende 12,3 millioner pund fra videodelingsnettstedet-noe som gjorde 26-åringen fra Northamptonshire til kanalens høyeste inntektsmann i verden.



Selvfølgelig har Dan 19 millioner abonnenter, noe som hjelper, og har drevet sin mest suksessrike kanal siden 2012.



Så er det de berømte ansiktene, som Zoella.

Men mens de tjener millioner, er de ikke den eneste. Et bemerkelsesverdig antall mennesker tjener tusenvis i måneden, mens fryktelig mange flere tjener hundrevis av videoene sine.

Men hvor vanskelig er det å komme inn på handlingen, hva trenger du og hvor mye kan du forvente å tjene? Vi tar en titt.



Hva du trenger for å komme i gang på YouTube

Lys, kamera, YouTube ... Selv om du kan slippe unna med mye mindre (Bilde: Manchester Evening News)

I teorien kan du gjøre det stort med bare et telefonkamera og en internettforbindelse.



Engangsslag som Charlie bet meg i fingeren (849 millioner visninger) og Fenton labrador (18 millioner visninger) ble tross alt filmet på telefoner.

kjendis storebror huskamerater 2013

Men selv om potensialet er stort, er sjansen for at videoen av kameraten din går inn en dør - to ganger - går globalt utrolig liten.

Hvis du planlegger å lage vanlige videoer som en del av en kanal, vil du ha anstendig utstyr. Her er noen ting du bør vurdere:

  • Kamera - noe som tar opp i 1080p HD. Du kan også tenke på hvor mobil dette er, avhengig av hva slags videoer du vil ta opp.

  • Mikrofoner - Kameraer har disse generelt, men hvis du tar opp utendørs eller i støyende omgivelser, kan en anstendig mikrofon forbedre lydkvaliteten massivt.

  • Belysning - Hvis du ser på et TV -studio, er lysene massive og godt regissert, vi sier ikke at du må gå så langt, men ta det i betraktning når du spiller inn. Hvor kommer lyset fra, er det gjenskinn, hvor klart er det?

  • Redigerer - Det er alvorlig usannsynlig at du vil klare det på en gang, hver gang, så videoredigeringsprogramvare er viktig. Det er anstendige gratis alternativer her, men Adobe Premier er go-to for mer profesjonelle antrekk.

Hva du skal spille inn

Randy Santel har bygd opp en massiv følge etter å ha filmet seg selv med utfordringer med mat (Bilde: Liverpool Echo)

Dette er det store spørsmålet. Folk har gjort en suksess med alt fra gjennomgang av videospill til skjønnhetsopplæring, matlaging, unboxing-leker, komedieskitser, det de har kjøpt i Primark og mer.

Hvis du er god til noe - det være seg fotball, Minecraft, sminke eller sjonglering - er det et godt sted å starte.

satt til livs lotteritrekning

Men hvis du bare er for pengene, er det et godt sted å se på produkter - det være seg leker, spill, skjønnhet, teknologi, klær eller noe annet.

Dette gir folk noe nyttig å se for å finne ut om noe de kan kjøpe, i tillegg til å øke sponsemulighetene og annonseinntektene.

Det viktige er å ha en nisje og tilby verdi for seerne - noe som får folk til å abonnere og komme tilbake for å se videoene dine.

'Ingen ide er for dum,' YouTuber Colin Furze fortalte NEWSAM tilbake i 2015.

'Hvis du virkelig liker plener eller gress, kan du lage en video av det. Det er folk som vil se det. '

Tjen penger på innholdet

Colin Furze har 6 millioner følgere til kanalen sin (Bilde: Newcastle Chronicle)

Det første du må gjøre er aktiver 'inntektsgenerering' på kanalen din .

Dette gjør at YouTube vet at du er ok med å legge annonser på videoene dine. Det betyr også at du godtar å ikke ha opphavsrettslig beskyttet materiale i seg - og ja, det inkluderer backing -musikk.

Du begynner ikke å bli betalt med en gang, men du må søke om det partnerprogrammet for YouTube .

For å oppnå partnerstatus trenger kanalen din 1000 abonnenter og for at folk har sett videoene dine på 4000 timer det siste året.

Hvis du har nådd denne terskelen - selv om du faller under den senere - kan du begynne å tjene penger på annonsene på videoene dine direkte.

Hvis du fortsetter å vokse, kan du også bli med i YouTube -sponsede programmet når du treffer 100 000 abonnenter. Det gjør at seerne kan sponsere deg ved å tilby tilbakevendende betalinger for å få fordeler som bare er sponsor-som inkluderer merker, nedlastinger og fordeler som å møte dem personlig eller live chatter.

Hvis du ikke gjør den terskelen, er det andre måter for folk å få penger.

Patreon er en populær måte å la fans få penger til folk som lager innhold - det være seg nyhetsbrev, videoer eller blogger. De registrerer seg for å støtte arbeidet du gjør direkte.

Du kan også selge produkter og varer som passer til kanalen din eller til og med et spesifikt innlegg og bruk interaktivt kort i videoene dine for å koble til vareside eller finansieringsnettsteder.

Deretter er det tilknyttede lenker. Det er der hvis noen kjøper et produkt eller en tjeneste du har snakket om, vil selgeren betale deg en prosentandel av salgsprisen som et introduksjonsgebyr.

Amazon har den mest kjente av disse , eBay har også en . Så er det selskaper som Tilknyttet vindu , Shopify og SkimLinks som signerer hundrevis av avtaler med butikker, musikksteder og mer, slik at du får introduksjonsgebyrer.

Eller hvis du snakker mye om et bestemt selskap, kan det være verdt å ta direkte kontakt - ettersom du kan se høyere avkastning på den måten.

Les mer

De nye verktøyene for å gjøre deg rikere
Gratis quiz -appen som betaler 7500 pund 9 utrolige reisepenger -apper 10 gratisapper som kan spare deg for £ 100s Del tingene dine og tjen seriøse penger

Hvor mye kan du tjene på YouTube -videoer

Referanseinntektene fra annonser på videoene dine er omtrent £ 1 for hver 1000 visninger. Men dette er bare en referanse.

'YouTube betaler penger per 1000 visninger,' sa Furze. 'Det kan variere voldsomt, avhengig av hva videoen er. Det kan være alt fra 5p. '

lærlingene 2016-kandidatene

'Jeg tror maksimum er £ 6 eller £ 7 per 1000 visninger, hvis du får en veldig populær video.'

Men hvis tingene begynner å ta seg opp, kan pengene komme fra langt mer enn bare annonser.

Du kan få tilbud fra selskaper om å gå gjennom produktene deres (så gratis ting) eller til og med penger for å vise dem eller få noen på dem som gjest.

Du må være forsiktig rundt YouTubes regler her, eller du kan bli sparket ut, men mange klarer å få det til å fungere.

For å finne ut hvordan du tjener penger på Instagram, se vår guide.

Se Også: