Er din gamle iPod nå verdt en formue?

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Er din gamle iPod nå verdt hundrevis? [Bilde: Dominic Lipinski/PA Wire](Bilde: Dominic Lipinski/PA Wire)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Den solgte for £ 229 - før rabatter - til oktober, men hvis du har en gammel iPod Classic kan du nå selge den for så mye som £ 670.



en retning søster døde

Apple hadde problemer med å finne deler, så bestemte seg for å droppe det klassiske designet, noe som betydde at du kunne ta med deg hele musikksamlingen din. Men publikum, det ser ut til at de fortsatt vil ha dem.

Å få en nå vil koste deg mer enn å kjøpe noe av det nåværende sortimentet, og alle med en gammel som samler støv kan gå glipp av noen seriøse dosh.

Mer enn 3000 av den gamle modellen er solgt videre eBay.co.uk - med nye oppført for £ 600 - andre er selges for mer enn £ 500 på Amazon siden Apple fjernet den fra butikker for to måneder siden.



Bruktversjoner selger også godt. En 160 GB -versjon kan koste mer enn £ 200 på Amazon.co.uk eller opptil £ 300 på eBay hvis de er i god stand.

Les mer



Skjulte skatter - kan du ha noen av disse?
De gamle iPod -ene er nå verdt 670 pund hver Boba Fett -figuren er nå verdt 10 000 pund £ 50 000 & apos; rock & apos; funnet på en strand Disse retro Walkmans til en verdi av 100 pund

Andre versjoner selger for mindre, men du kan fortsatt gjøre en god del - med 80 GB versjoner som selges for mer enn £ 100 - men ekte penger er i begrensede opplag.

Et sett med fire U2 iPod - fortsatt i esken - solgt f eller en forbløffende £ 50.000 på eBay forrige måned med andre sjeldne versjoner selger for tusenvis nylig.

Så hvis du har en som samler støv et sted, få den ut, gå på nettet og se hva lignende modeller selger for - du kan bli godt overrasket.

Se Også: