Lyst på å eie en ekte Harrier Jump Jet? Det kan være ditt for mindre enn du tror

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Harrier Jump Jets

Strålen, som ble omtalt i Falklands -krigen, har blitt nøye restaurert og er til salgs(Bilde: PA)



Historieinteresserte kan få tak i et unikt stykke britisk ingeniørkunst - med et virkelige liv som jobber med Harrier JUMP JET.



Strålen, som ble omtalt i Falklands-krigen i 1982, har blitt nøye restaurert over 18 måneder, med motor og karosseri gitt en full makeover.



alex jones one show modellering

Nå har publikum blitt invitert til å legge inn et tilbud om å kjøpe sitt eget skinnende oppgraderte Harrier jump jet.

Men de som ønsker å få tak i sitt eget jagerfly, trenger dype lommer med Jet Art Aviation på jakt etter bud på minst seks figurer for å sikre flyet.

raseri v joshua date

I 2011 ble en Harrier T2 XW269 fra 1971 solgt på eBay for £ 69.999, mens en annen Harrier GR3 hentet £ 105.800 på en auksjon i Silverstone, Northants, i 2014.



Fullstendig ferdigstilt Harrier Cockpit

Harrier jump jet er et unikt stykke britisk ingeniørkunst og et ikon for luftfartshistorie (Bilde: SWNS)

Strålen, som ble omtalt i Falklands-krigen i 1982, har blitt nøye restaurert over 18 måneder

Strålen, som ble omtalt i Falklands-krigen i 1982, har blitt nøye restaurert over 18 måneder (Bilde: SWNS)



700 km / t Harrier GR3 ble kjent for å være i stand til å ta av og lande nær vertikalt, noe som gjorde den ideell for service på hangarskip, hoppstrålen ble et ikon for luftfartshistorie.

Denne modellen ble tatt i bruk i 1976 og var en del av RAFs flyarsenal fram til 1990 da den ble pensjonert fra aktiv tjeneste 31. august 1990.

ferne mccann og charlie brems

Det tilbrakte de neste 15 årene som instruksjonsfly ved RAF -skolen for teknisk opplæring.

Før restaureringsprosjektet ble startet hadde jetflyet stått i mer enn et tiår ved London Air Cadet Squadron ikke langt fra Kingston Hawker-fabrikken der jet ble bygget i Kingston-upon-Thames, London.

Komplett Harrier GR3 Jump Jet med motor installert.

Du trenger dype lommer for å kjøpe jetflyet, med bud fra seks figurer (Bilde: SWNS)

Mars 2016 første bakkekjøring på 25 år

Strålen har vært inaktiv i 25 år (Bilde: SWNS)

Men livet som portvakt hadde ikke skadet flyets motor, da den fyrte opp første gang etter at den hadde stått inaktiv i 25 år.

laura whitmore iain stirling

Jet Art Aviation, som er basert i Selby, North Yorks., Restaurerte Harrier sa at Rolls Royce Pegasus-motoren kjørte søtt som en mutter under den første fire og et halvt minutters testkjøringen.

Karrierens karosseri ble deretter malt om i glans med sin spesielle gule lyn, røde og svarte finner og pilotenavn på styrbord side av cockpiten, for å betegne sin rolle i tjenesten med RAFs fjerde skvadron i Tyskland.

Chris Wilson, firmaets administrerende direktør, sa: Priser for dette flyet er tilgjengelig etter søknad. Tilbud i den nedre halvdelen av sekssifrede regionen vil bli vurdert.

Se Også: