Vinneren av Strictly Come Dancing Stacey Dooley lider av en vanskelig knicker flash

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stacey Dooley presterte utrolig bra i finalen, og tok hjem Strictly Come Dancing glitterballen med Kevin Clifton.



Men dessverre gikk ikke alt som planlagt, ettersom hun fikk lavere karakterer fra Craig Revel Horwood enn noen annen danser, og hun blinket trikotene i et sjokkerende øyeblikk.



Danseren fremførte sin Paso Doble, som har et berømt øyeblikk der Kevin rister på skjørtet mens de klapper og stamper i riktig pasostil.



Men for Stacey tok hun det litt langt da hun danset på egen hånd, da hun pisket opp skjørtet i et sjokkerende øyeblikk og avslørte nakenundertøy.

Stacey fikk skjørtet til å gå litt mer enn hun burde (Bilde: BBC)

31-åringen hadde en naken trikot på seg under det rene svarte skjørtet, og fansen var besatt av hennes utilsiktede avsløring.



En fan sa: 'Hadde Stacey Dooley bare et Sharon Stone -øyeblikk i #StrictlyFinal

En annen sa: 'Manglet Stacey undertøyet i den dansen #StrictlyFinal



En tredje la til: 'Har Stacey Dooley glemt å ta på seg trusene ??? #StrictlyComeDancing #StrictlyFinal '

Hun ristet på skjørtet med kraft (Bilde: BBC)

Øyeblikket kom etter at de hadde fremført showdansen, som dessverre ikke imponerte så mye som de håpet da Craig ga dem sin laveste poengsum for natten - en åtte - mens de andre dommerne ga ut ni, og en 10 fra Brunno Tonioli .

Paret utførte også sin berømte Grimsby Foxtrot, som ikke helt ga dem full score, og Craig ga ut en ni, mens de andre dommerne ga sine toppkarakter.

Kevin kom med en kommentar om dette, og antydet at Craig saboterte dem, men til slutt spilte det ingen rolle, ettersom publikum hadde den endelige dommen og bestemte seg for at de to var verdige vinnere, til tross for at Craig ikke var enig.

Kevin var i tårer da kunngjøringen kom (Bilde: BBC)

Stacey takket Kevin, da dansepartneren hennes gråt av nyheten om at han endelig hadde vunnet glitterballen etter å ha vært i finalen fire ganger før.

Les mer

Strictly Come Dancing 2018
Stacey Dooley vinner Strictly 2018 Strengt toåringer i 2018 Strengt tatt kontroversielle par gjenforenes Kevin Cliftons vei til ære

Se Også: