Slik selger du på eBay: Dette er den BESTE tiden for å få mest fortjeneste - og flere selgerhemmeligheter avslørt

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kvinne på soverommet

Sitter du på en gullgruve? eBay kan være en lukrativ virksomhet hvis du spiller det smart(Bilde: Getty)



Enten du sparer opp for å komme deg på eiendomstigen, for en brudekjole eller til og med bare et par designerstøvler, kan det være en fin måte å tjene penger raskt på å selge uønskede varer på nettet.



I februar avslørte vi eleven det tjente 30 000 pund på å selge gamle klær på eBay - og nå håper hun å sette sin lukrative fortjeneste mot et kostbart lovkonverteringskurs.



Hvis du er en av millioner av briter som sitter på en gullgruve av uønskede klær, husholdningsartikler og til og med smykker - er det sannsynligvis på tide at du går inn i den elektroniske salgsverdenen - og eBay.co.uk kan være en vei inn.

Vi avslører noen av dine største spørsmål nedenfor - inkludert den beste tiden og datoen for å selge en vare for maksimal kontant.

Les mer: eBay -millionærer deler sine salgshemmeligheter - og du kan bli den neste



Hvordan selge på eBay

Lag en eBay -konto og koble profilen din til PayPal -kontoen din for å begynne å selge. Du vil bli forfremmet til å bekrefte informasjonen din via et telefonnummer - dette kan enten være en mobil eller fasttelefon.

  1. Klikk på for å komme i gang & apos; selge & apos; knapp øverst på eBay -hjemmesiden din.
  2. Velg en kategori, velg mellom en & apos; auksjon & apos; liste eller a & apos; kjøp den nå & apos ;.
  3. Fyll ut salgskriterier og publiser oppføringen - sørg for å sjekke tilbake for motbud eller spørsmål i løpet av oppføringen.

Hvor mye vil det koste meg?

Jente med forstørrelsesglass og haug med mynter

Du får 20 GRATIS eBay -oppføringer i måneden (Bilde: Getty)



chris coghill og lisa faulkner

Du får 20 gratis planlagte oppføringer hver måned - det er et innsettingsgebyr på 35p per element etter det. Du vil bli fakturert denne avgiften, uavhengig av om varene dine selger.

Se opp for eBay & apos; kampanjer & apos; Tilby 35% rabatt på det endelige oppføringsgebyret i en begrenset periode, eller hvis du er kjøper, vil Nectar -kampanjer firedoble poengene dine.

Du blir belastet 4% for reservepriser over £ 50 - men reserver kan betale seg - spesielt hvis det er en vare med høy verdi.

De beste salgstidene på eBay

Klokker

Timing er nøkkelen - så planlegg nøye (Bilde: Getty)

Bortsett fra begynnelsen av måneden (fordi det er gratis), er tirsdag, onsdag og torsdag kveld mellom kl. 19-21 den anbefalte tidspunktet for liste på hverdager, ettersom du finner de fleste eBayers & apos; er hjemme og surfer på internett.

På samme måte anbefales søndagskvelder, sammen med lønningshelger, ettersom mange kjøpere vil rydde ut sine & apos; se & apos; liste.

Når du IKKE skal liste på eBay

Gjenspeiler kjøperatferd, er det lurt å unngå å liste opp varer som slutter på fredag ​​og lørdag kveld når mange mennesker er ute.

& apos; Kirkegårdstimer & apos; - auksjoner som avsluttes etter midnatt - kan også være risikabelt, ettersom færre mennesker sannsynligvis surfer på internett over natten - med mindre du sikter mot et utenlandsk publikum.

Når er det best å avslutte en auksjon på eBay?

Mesteparten av budgivningsaktiviteten finner sted i løpet av auksjonens siste timer, ofte i løpet av de siste minuttene eller sekundene.

Målet er å tilby oppføringen maksimal eksponering, spesielt i de siste øyeblikkene, for å maksimere sluttkursen.

Sikt på å lukke auksjonen din rundt kl. 19-21 på hverdager-høyeste internettleserperiode, eller mellom 16-20 på søndagskvelder.

5 tips om oppføring - spesielt hvis du selger klær

(Bilde: Getty)

  1. Jernskjorter og alt som er rynket for å la varen din se best ut.

  2. Gi detaljerte målinger - unnlatelse av dette vil bare føre til at kjøpere sender deg individuelle forespørsler på e -post.

  3. Hold bildet lyst - og ta et bilde av det der det er mulig.

  4. Vær ærlig om tilstanden og eventuelle feil - ellers kan du ende opp med en sak mot deg.

  5. Hvis du selger sko, ta et bilde av sålene.

Alternative nettsalgssider

Det handler ikke ALT om eBay

Det er mer å selge på nett enn bare eBay - og noen av alternativene kan også være mye billigere.

Gumtree er 100% gratis - og kan være et godt alternativ for varer med høy verdi som krever henting - i stedet for å legge ut.

For mote, sparsommelig salgsapp Depop er praktisk for salg av vintage -plagg og tilbehør - og du blir kun belastet hvis varen din faktisk selger. Depop har ingen noteringsavgifter - og det er ikke en auksjon - men du kan be om tilbud fra potensielle kjøpere hvis du ønsker det.

Vær imidlertid advart, Depops Instagram -følelse og stil kan bety at du ender opp med hundre likes & apos; på varen din og ikke ett tilbud. Legg til hashtags for å trekke de riktige kjøperne - og bruk & apos;#tilbud & apos; å få kjøpere engasjert.

Hvis du er en smarttelefon -nerd, er den siste salgsappen som skal lanseres Shpock . Det er ingen gebyrer - og det er utelukkende basert på varene som er til salgs rundt postnummeret ditt - eller så langt du er villig til å reise for å hente det. Igjen, dette er ikke en auksjon, så prisen er satt, selv om det er rom for å komme med og motvirke tilbud.

Søk på Ebay

Les mer

dom og steph gogglebox
eBay selger tips
Hvordan selge på ebay eBay -kjøper svindel eBay -tilbud og kupongkoder 3 hemmeligheter til supersmarte budgivere

Se Også: