Richard Keys slår ut «Ralph ten Hag» i et skarpt angrep etter Man Utd-nederlag mot Brighton

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Erik ten Hag 'leverte ingenting' og 'så fortapt ut' mens han så på hans Manchester United side mister sine Premier League åpner.



Det mener tidligere Sky Sports-anker Richard Keys, som sier at nederlenderen ikke har endret seg noe siden han erstattet Ralf Rangnick i begynnelsen av sommeren. Håpet om at Ten Hag kunne starte sin regjeringstid med et positivt resultat ble raskt avfeid som en godt drillet og høyenergisk Brighton side satte United til sverdet, vant 2-1 for å notere sin første Old Trafford-seier noensinne.



Til tross for alt snakk om hensynsløs revolusjon, var det mer av det samme for United, med slike som Scott McTominay, Fred og Harry Maguire tåler alle vanskelige ettermiddager. Ten Hag fikk et glimt av omfanget av oppgaven på hendene, men fansen vil ikke trykke på panikkknappen ennå med håp om ytterligere forsterkninger på vei.



Det har imidlertid ikke stoppet Keys - nå fra beIN Sports - fra å stikke støvelen inn, og hevdet at Seagulls-sjefen Graham Potter komfortabelt tok overhånd. Han rev også fra hverandre beslutningen om å signere den lille midtforsvareren Lisandro Martinez, som vil trenge tid til å bygge et partnerskap med kaptein Maguire.

caroline flack andrew brady

'Ingenting har endret seg siden Rangnick valgte sitt siste lag,' skrev Keys i sin ukentlige blogg. 'Ingenting. Nei jeg beklager. De har en 5'8' midtstopper som sannsynligvis vil bli revet ut av ham de fleste ukene nå som riktige nr. 9 er tilbake på moten. Hvem har [sic] idé var det for guds skyld?

Graham Norton Tina Burner

'Ten Hag har snakket en god kamp siden utnevnelsen. Han leverte ingenting på søndag. Har Brighton fått et bedre lag? Jeg tror ikke det - men treneren deres fikk dem til å spille. Ralph ten Hag så fortapt ut på den sidelinjen.»



  Richard Keys tok sikte på Erik ten Hag etter Man Utd's defeat to Brighton
Richard Keys tok sikte på Erik ten Hag etter Man Utds tap mot Brighton ( Bilde: drive med sporter)

I rettferdighet overfor Ten Hag, så gjorde han ingen støt da han vurderte lagets prestasjon: 'Det er en helvetes jobb. Vi må jobbe hardt, analysere og deretter gå videre,' sa den tidligere Ajax-treneren.

'Selvfølgelig definitivt et tilbakeslag og virkelig skuffelse. Jeg visste fra starten av at det ikke ville bli lett. Vi ga to enkle baller unna og det var ikke bra i organisasjonen.



'Det er tydelig å se i andre omgang at vi var bedre på midtbanen med [Christian] Eriksen nede og [Cristiano] Ronaldo opp. Vi skapte og [Marcus] Rashford hadde to gode sjanser, det er synd vi ikke scoret. Jeg er ikke fornøyd, helt ikke. Vi tapte og det var ikke nødvendig. Vi burde gjøre det bedre.'

  Erik ten Hag
Ten Hag 'så fortapt ut' på sidelinjen, ifølge beIN Sport-programlederen ( Bilde: Getty Images)

SI DIN MENING! Hvor avslutter Man Utd i Premier League denne sesongen? Gi oss beskjed i kommentarene

Den nye United-sjefen ble spurt om potensielle inntekter, med slike som Adrien Rabiot og Mark Arnautovic koblet til trekk. 'Vi kunne gjøre det bedre med spillerne vi hadde,' forklarte han. Vi gjorde feil på ballen og organisasjonsfeil i forsvaret.

«Vi må ta lærdommen og lære raskt av det. Brighton er et anstendig lag, alle komplimentene, men jeg ser på laget mitt og vi bør ikke gi bort to enkle mål.'

kan utleiere si ingen kjæledyr uk

Se Også: