Frenkie de Jong informerte Barcelona er villig til å ta rettslige skritt angående kontrakten hans

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Barcelona vurderer angivelig å ta rettslige skritt Frenkie de Jongs kontrakt etter å ha bedt ham ta lønnskutt.



De spanske gigantene vil at De Jong (25) enten skal redusere lønnen hans eller forlate Camp Nou for å la dem registrere nye signeringer. I henhold til La Liga-reglene må de selge før 13. august for slike som Robert Lewandowski og Raphinha å spille.



Det antas at De Jong skylder mer enn 17 millioner pund i utsatt lønn med Barcelona og har fortsatt fire år igjen av sin eksisterende avtale. Manchester United og Chelsea er interessante i å signere nederlenderen før overgangsvinduet stenger 1. september.



billie piper laurence fox

I følge The Athletic Barcelona ønsker å annullere De Jongs eksisterende avtale og gå tilbake til en tidligere ordning. Det hevdes at president Joan Laporta og hans kolleger mener kontrakten som ble gitt til ham av det forrige styret 'involverte kriminalitet'.

De Jong kom til Barcelona fra Ajax i juli 2019, men signerte en ny langsiktig avtale i oktober 2020, akkurat da Josep Maria Bartomeus presidentskap nærmet seg slutten. Laportas forgjenger og klubbens styre trakk seg alle den måneden.

Barcelona sliter med å finne et kompromiss med De Jong. De har godtatt et overgangstilbud fra United, men spilleren har forbehold om å flytte til Old Trafford og ønsker å motta pengene han skylder før han vurderer en overgang.



robert pattinson og kristen stewart dating
  Frenkie de Jong befinner seg i en luresituasjon i Barcelona
Frenkie de Jong befinner seg i en luresituasjon i Barcelona ( Bilde: Getty Images)

Hva mener du om Frenkie de Jongs situasjon? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

De Jongs sjanser for å bli med United ser stadig mindre ut etter at de røde djevlene ble enige om en overgangssum med Juventus for Adrien Rabiot på mandag. Den 27 år gamle midtbanespilleren trenger fortsatt å bli enige om personlige vilkår med Premier League klubb.



Athletic rapporterer også at Barcelona har skrevet til De Jong og hevdet å ha funnet bevis for kriminelle handlinger på vegne av partene som meglet forlengelsen hans. Avtalen reduserte lønnen hans for de to kampanjene, med pengene som nå skal betales i løpet av de neste fire årene.

Klubbsjefer har angivelig fortalt De Jong at de er i stand til å innlede straffesak for å fastslå hva som skjedde med fornyelsen. Det antas at de håper midtbanespilleren vil gjenoppta karrieren under betingelsene som ble avtalt for tre år siden.

I teorien betyr det at De Jong ikke vil motta lønnen han skylder (eller i det minste en betydelig del av pengene). Det antas at det forrige styret er sikre på at De Jongs forlengelse var lovlig, og Bartomeu insisterte på at administrasjonen hans var 'seriøs og ansvarlig'.

katie pris hår 2016

Barcelona skal ha fortalt De Jong og hans representanter at de kan være involvert i en tvist. FIFPRO, en global spillerforening, antas å overvåke De Jongs situasjon nøye på grunn av bekymringer om at han kan gå glipp av en stor del av den utsatte lønnen.

I en tale søndag kveld etter Barcelonas vennskapsseier mot Pumas UNAM, sa Laporta: 'Han er en Barca-spiller av god kvalitet og vi vil at han skal bli. Han har tilbud, men vi vil at han skal bli og han vil også bli.'

Se Også: