Man Utd gikk glipp av den 'ideelle' Frenkie de Jong-back-upen, så henvendte seg til Adrien Rabiot

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United jakter kun på en overgang for Adrien Rabiot etter å ha blitt slått til Erik ten Hags foretrukket alternativ av Fabian Ruiz.



United har angivelig ble prinsipielt enige om en avtale med Juventus å signere Rabiot - en dag etter å ha lidd en elendig 2-1 tap av Brighton i åpningen deres Premier League armatur. Ten Hag valgte å starte kampen med Scott McTominay og Fred på midtbanen, men begge slet og ble byttet ut i et knallhardt tap som understreket behovet for nye spillere.



Frenkie de Jong er fortsatt Uniteds primære mål for rollen, gitt hans tilknytning til Ten Hag i forrige klubb Ajax, men klubben begynner å utforske andre alternativer, med sagaen som drar utover med Barcelona . United har frist til 1. september på å styrke midtbanen sin, som ble alvorlig tømt etter at Nemanja Matic, Paul Pogba, Juan Mata og Jesse Lingard gikk av.



I følge Mål , en av midtbanespillerne United vurderte var Ruiz, som Ten Hag så på som et 'ideelt alternativ' til De Jong. 26-åringen er en Spania-landslagsspiller og en ballspillende midtbanespiller av god kvalitet som har glimret for Napoli de siste fire årene etter at han kom fra Real Betis, og scoret 22 ganger på 166 kamper.

Problemet for United er at de langt fra er den eneste klubben som er interessert i å signere Ruiz denne sommeren. Arsenal og Juventus har også blitt koblet til midtbanespilleren, men det er Paris Saint-Germain som har gjort størst fremgang.

Teamet melder at PSG har avtalt personlige vilkår med Ruiz og forhandler nå om en overgangssum med Napoli. Det er litt arbeid å gjøre på den fronten, med den franske klubben som tilbyr €20 millioner pluss €5 millioner tillegg, noe som er sjenert til Napolis €30 millioner (£25 millioner) prisforlangende.



SI DIN MENING! Hvem er den rette midtbanespilleren for Manchester United? Kommenter nedenfor .

  Fabian Ruiz fra SSC Napoli
PSG har avtalt vilkår med Fabian Ruiz ( Bilde: Danilo Di Giovanni / Getty Images)

PSG er i markedet for midtbanespillere etter å ha avlastet Gini Wijnaldum til Roma, og den nye sportsdirektøren Luis Campos har gjort Ruiz til sitt hovedmål for rollen. Fremgangen Parisien-klubben har gjort tyder på at United må se andre steder – og det er her Rabiot kommer inn.



Den 27 år gamle franske landslagsspilleren er inne i det siste året av Juventus-kontrakten sin og ville derfor vært mye rimeligere enn De Jong. Manchester Evening News rapporterer at et gebyr nå er avtalt med Juventus, med finere detaljer som skal strykes ut med spillerens agent, hans mor, Veronique.

Rabiot startet i PSG, hvor han spilte 227 kamper før han dro til Juventus i 2019. Han har vært fast i sine tre sesonger i Juve, hvor han har spilt 129 kamper under tre forskjellige trenere.

Den franske internasjonale er ikke det eneste nye navnet på Manchester United sin radar, med klubben som også forfølger en avtale for Bologna-spissen Marko Arnautovic. Den 33 år gamle spissen jobbet med Ten Hag og Steve McClaren i FC Twente tidligere i karrieren og har Premier League-erfaring med West Ham og Stoke City.

Se Også: