I'm A Celeb's Shane Richies ansikt er 'livredd' fra ville Pontins Bluecoat -dager

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: REX)



Eagle-eyed I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out of Here! seerne kan ha lagt merke til Shane Richie som hadde et arr i ansiktet hans under nattlige opptredener i ITV reality -serien.



Den 56 år gamle skuespilleren har et merke som løper fra høyre øyenbryn til pannen som ble permanent etset på hodet for noen år siden.



Den tidligere EastEnders-skuespilleren forklarte tidligere at han anskaffet seg arret etter å ha havnet i en ekkel bust-up i løpet av hans heftige dager som Pontins Bluecoat.

mirror co uk mustsee

Shane hevdet at han ble kastet gjennom en glassdør etter å ha blitt anklaget for å flørte med en annen manns kjæreste.

Shane Richie har et permanent arr i ansiktet (Bilde: Kieron McCarron/ITV/REX/Shutterstock)



Skuespilleren skrev om hendelsen i boken Rags to Richie og sa at han skyldte på en tidligere venn av ham som het Goz.

tyson raseri anthony joshua

Jeg har blitt spurt mange ganger: & apos; Shane hvordan fikk du det arret på hodet ditt? & Apos; bemerket han.



Jeg liker å skylde på Goz. En kveld klarte han å få hendene på en blå film. Vi hadde avtalt å møte noen jenter i hytta deres for å se den. Da jeg tok opp videoen, slo jeg av lysene og hørte en stemme som sa: Oi, Bluecoat, kom hit, du kaster.

Den tidligere damemannen Shane sa at han umiddelbart visste at mannen som ropte var kjæresten til en dame han hadde snakket med på ferieleiren.

Shane sier at han var en ganske dame mann i sine dager som Bluecoat (Bilde: Surrey Advertiser)

Jeg bestemte meg for å slå det løs, sa Shane. Jeg ropte 'kom igjen, la oss få det.' Du og meg nå. Det jeg ikke så var kameratene hans som sto i skyggene bak ham. Jeg la den på toppfart med en hånd på videoen.

Men da jeg kom opp til doble glassdører i festsalen på hotellet hadde en av gutta tatt igjen meg. Han dyttet meg i ryggen og sendte meg med hodet først gjennom glasset. Det splittet pannen min og jeg falt på gulvet der gutta ga meg et godt spark.

'Men jeg slapp aldri videoen,' spøkte han.

Shane er nå lykkelig gift med kona Christine Goddard (Bilde: Getty Images)

kvinners statlige pensjonsseier

Andre steder i memoarene fra 2004 husket Shane den gangen han likte et narkotikadrevet orgie med seks Essex-jenter mens han jobbet som Bluecoat.

Alfie Moon -stjernen jobbet tidligere på Pontins Holiday Park på Isle of Wight i en alder av 16 år og hevdet at han hadde mange kvinner i sengen som ansatt.

Den hensynsløse såpestjernen sa at han mistet jomfrudommen som 12-åring.

alex oxlade kammerherre perrie edwards

Han hevdet også å ha en gang hatt en trekant med en mor og datteren hennes etter å ha chattet dem på bingo og antatt at de var søstre.

Stjernen sa at han hadde det travelt med å fullføre, så han kunne skryte om natten til vennene sine - noe han gjorde med et stort smil om munnen.