Gemma Collins fanget opp med å selge topper i stor størrelse med et merke på 300 prosent

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gemma Collins



Gemma Collins selger billige pluss -størrelse klær sammen med sine egne design - og markerer aksjen med mer enn 300 prosent.



Eks -TOWIE -favoritten, som nylig har kastet hele tre steiner, antas å snappe opp lite flatterende og billige engrosvarer å selge sammen med sine egne Gemma Collins -design.



Gemma Collins utenfor butikken hennes i Brentwood (Bilde: WENN.com)

Varene er kjøpt fra grossister i Øst -London, merket opp og deretter solgt i Gemma's Brentwood -boutique. The Sun On Sunday oppdaget en £ 11 -topp merket til hele £ 50, mens en for £ 14 hadde en prislapp på £ 65.

Ironisk nok har Gemma tidligere sagt: 'Du kan ikke designe noe for en størrelse 10 og deretter skalere det til en størrelse 18.'



julegaver til henne 2016

Gemmas egne design er tydelig merket

Gemma Collins på fredag ​​- hennes talsmann sa at hennes påslag var det samme som andre forhandlere (Bilde: FameFlynet.uk.com)



Instagram
Instagram

Gemma, som har vunnet en designpris for sin størrelse 16 til 26 klesserier som selges hos Evans og Littlewoods, lager mange egne design sammen med handelsklærne.

Talsmannen hennes sa til The Sun: 'Butikken hennes tiltrekker seg TOWIE -fans, og de er ikke nødvendigvis kundene i pluss størrelse. Merket er det samme som andre forhandlere. '

Se Også: